QUOTE(Drute @ 2010 09 17, 08:46)
kazkaip as skraidziau ivairiomis oro linijomis, tiesa uz ekonomiska kaina ir gauni ekonomiska servisa, tikrai niekas nepasiulo nemokamu nei gerimu, net to pacio pigaus vyno,
man isvis keista,kaip zmones skrendantys su vaikais nepasiruosia skrydziui
neisideda net menkiausios uzkandos,sausainuko,gerimo mazo buteliuko.Galu gale net ir stambi kupiura,na nelogiska,juk parduotuveje daznai is stambesnes kupiuros neturi grazos,o ka jau cia lektuve
juk neleksi pas kazka isikeisti kai nera kur lekti
O poto kalti del nemalonios situacijos lieka aplinkiniai
emocijos liejasi per krastus.
As visada isimetu po pora kiekvienam iskeptu sumustinuku,uzkandeliu(sausainuku,saldainuku jei labai jau zirstu,demesiui atitraukt),isidedu portable dvd/cd player(nedidukas,kelioninis vaikams paziureti pats tas)knygute kokia,kad vaikai butu uzimti,jei nores uzkas,atsigers(beje tiek kartu temoje apie tuos vaiku uzimtumus ir maista kalbeta jau buvo
mamos pasakojo,kad dedasi danonki/actimel gerimus,kuris po 100ml,ju gali detis kiek nori) galu gale galima nusipirkti(jei dirbs) duty free..lektuvas man tokia uzdara erdve,kad joje ne visas paslaugas gausi,ne visus norus,net ir elementarius gales ispildyti
I lektuva isimetu ir po pora tableciu,nuo skausmo ir nuo temp(maza kas vaikams ar patiems suskaus ar pakils temepratura-3,5 val trumpas laikas,bet ne tada kai kazka suskausta
)isidedu akiu lasu(nes buna,kad sauseja) ir visada vaikams ausu lasu.Dregnu serveteliu(rankoms nusivalyti)kartais isimetu pakaitiniu plonu rubeliu vaikams(man paciai buvo,kad 2 kartus per skrydi apsipyliau
nu ziopla ar ne,tai stiuartas jau be zodziu daugiau serveteliu man atnese
) zodziu stengiuosi neapsikrauti,bet butinus daiktus pasiimti i kelionine rankine vaiku komfortui palaikyti
Papildyta:
QUOTE(zirzekle @ 2010 09 17, 12:20)
Sveiki,nu skaitau apie tuos gerimus ir man visai nebeaišku,kaip blondinei
Tai aš su savim,rankiniame bagaže negaliu net vaiko gertuvės plastmasinės (apie 150ml)įsinešti taip išeina?
Sulčių iš pokelių negeria,nežinau nei ka sugalvoti.Nebent tuščia gertuvę neštis ir negazuoto vandens uz vartu nusipirkti gal logiškiausia
. Ir dar klausimukas-ar lėktuvuose būna kokie nors adijaliukaijei pvz vaikui salta,duos kuo uzkloti,ar geriau savo tureti?Pirmakart su vaiku skrendam(+kaip zakon podlast vaikas su bronchitu
),tad noriu pasirūpint,kad nesušaltų dar labiau.ačiū. Tiesa,sekmadienį anksti ryte kylam
tai gertuve dekites,kuri buna 100ml,juk tokiu yra .Isidekite danonki/actimelio jei geria vaikas,vietoje-duty free dar vandenuko nusipirkite,kad nebutu nesklandumu,geriau jau tureti.
Uzklotu ir pagalveliu buna lektuve,bet ju nebuna tiek,kad visiems vaikams uztektu