Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010 metai

QUOTE(Nada... @ 2010 09 17, 09:59)
tai prasem vandens, tai vis tiek ibruko taip vadinama " sampana" nes " vaisinam" blink.gif  nesiriejau, nes maniau, kad vaikui pasiulys irgi stiklinele, ale kudikis liko nematomas g.gif  turbut sokas istiko mane, kad nepasiuliau isiziuret, kad vaikas verkslena ant keliu, dabar isitikau, kad pas mus esi matomas , jei alkunes braunies..

del express viesbutuku , tai nerekomenduociau rinktis, gerai, kad jum pasiseke, piktoji feja, nes kelis zmones pries mus isleido i viesbuti su staciaaaais laiptais i kelia, vedanti juros link. na, nebent ten liftas buvo, bet viesbutukas ne is prabangiuju, tai nebuciau tikra g.gif

kazkaip as skraidziau ivairiomis oro linijomis, tiesa uz ekonomiska kaina ir gauni ekonomiska servisa, tikrai niekas nepasiulo nemokamu nei gerimu, net to pacio pigaus vyno, nors as pries savaite i Turkija skridau, tai paklause ko noreciau ir nebruko per prievata jokio pigaus gerimo ir taip dziaugiausi, kad dave atsigerti, nes kitur nei tos stiklines vandens ar sulciu negausi uz 5EUR nusipirksi... Tiesa is Turkijos skrendant vandens buteliuko is manes neateme, o Vilniaus oro uoste neleido pasiimti grieztai... nors kaip ir pagrindo del sveikatos jo pasiimti as turejau, bet man pasake nusipirksi viduje... o vandens negazuoto taip ir nebuvo ten viduje arba negerai ieskojau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Drute @ 2010 09 17, 09:46)
kazkaip as skraidziau ivairiomis oro linijomis, tiesa uz ekonomiska kaina ir gauni ekonomiska servisa, tikrai niekas nepasiulo nemokamu nei gerimu, net to pacio pigaus vyno, nors as pries savaite i Turkija skridau, tai paklause ko noreciau ir nebruko per prievata jokio pigaus gerimo ir taip dziaugiausi, kad dave atsigerti, nes kitur nei tos stiklines vandens ar sulciu negausi uz 5EUR nusipirksi... Tiesa is Turkijos skrendant vandens buteliuko is manes neateme, o Vilniaus oro uoste neleido pasiimti grieztai... nors kaip ir pagrindo del sveikatos jo pasiimti as turejau, bet man pasake nusipirksi viduje... o vandens negazuoto taip ir nebuvo ten viduje arba negerai ieskojau sad.gif

gidė sakė, kad charteriniuose reisuose kontrolė mažesnė, aš irgi Turkijoj nešiausi sulčių rankinuke, ir niekas nieko nesakė. Vilniaus duty free negazuoto vandenuko tikrai yra, virš 4 lt kainuoja. O Antalijos oro uoste vandens buteliukas mums kainavo 2,5 euro blink.gif
Atsakyti
kazkaip as skraidziau ivairiomis oro linijomis, tiesa uz ekonomiska kaina ir gauni ekonomiska servisa, tikrai niekas nepasiulo nemokamu nei gerimu, net to pacio pigaus vyno

esu skridus ukrainieciu, skandinavu, turku, tailando avialinijom, ale visur siule uzkast , tik tailando lektuve gavom vien gerimus, nes skrydis truko 40 min ..
ir ne pietu nebuvimas mane sokiravo- galima sakyt, pati esu kalta, nepasidomejau, ar duos, ka turejau padaryt , su kudikiu skrisdama, o kad personalas , matydamas, kad vaikas alkanas ir istroskes nerimsta, paprasciausio vandens nepasiule, juolab, kad patys neturejo mum grazos is ne tokios jau dideles kupiuros schmoll.gif
zodziu, jei kas turit galimybe rinktis- siulaurinktis kitos salies avialinijas, tik pas mus ekonomine klase skrendant net vandens , 10 cnt vertes, negali tiketis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2010 09 17, 12:19)
kad patys neturejo mum grazos is ne tokios jau dideles kupiuros

juk yra 3 atlternatyvos - atsiskaitymas kortele/ eurais/ litais
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2010 09 17, 12:22)
juk yra 3 atlternatyvos - atsiskaitymas kortele/ eurais/ litais

kreditines neturejau, litu irgi ax.gif
beje, prisiminiau, kaip griztant vis girdejau nepatenkintus stiuardesiu balsus del litu, tik negirdejau priezasties- per smulkiai visi duoda, ar tai per stambiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2010 09 17, 10:32)
o neleido pasirinkti - sampana ar gaiviuosius gerimus? nes mes irgi pries pora dienu grizom, ir i prieki skrendant vaisino sampanu arba sultimis, kas ka norejo, tas ta eme. O maitinimu taip, seniai nebera.. Reikia duty free nusipirkti atsigerti, ir kazka is namu issimesti uzkrimsti, jei norisi.

p.s. veliau papasakosiu apie Santana viesbuti, kuriame buvom (su tez express 4*), jei idomu, ir apie alanijos apylinkes bei pacia alanija smile.gif

Lauksim ispudziu ir pagal galimybe fotoreportazo, tas TEZ EKSPRES labai jau mistinis dalykas mazai informacijos, todel tikrai butu idomu.
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2010 09 17, 12:19)
juolab, kad patys neturejo mum grazos is ne tokios jau dideles kupiuros schmoll.gif
zodziu, jei kas turit galimybe rinktis- siulaurinktis kitos salies avialinijas, tik pas mus ekonomine klase skrendant net vandens , 10 cnt vertes, negali tiketis doh.gif

Siaip uzuojauta smile.gif Tik viena kupiura veziojates ? ax.gif exFLYLAL charteriuose man yra ir korteles neaptarnave: technines problemos. Bet kai zinau, kad lektuve nebus galimybiu nubegti iki artimiausio bankomato, tai isimetu viena kita lita ar smulkesni eura.
Ir karsto vandens visad gaudavom. Nemokamai. Vaikui 3 in 1 kava padarom ax.gif Kazko nesusisnekejot matyt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2010 09 17, 12:09)
gidė sakė, kad charteriniuose reisuose kontrolė mažesnė, aš irgi Turkijoj nešiausi sulčių rankinuke, ir niekas nieko nesakė. Vilniaus duty free negazuoto vandenuko tikrai yra, virš 4 lt kainuoja. O Antalijos oro uoste vandens buteliukas mums kainavo 2,5 euro  blink.gif

Niekaip nesuprantu, o tai i carterinius atskira kontrole yra????? g.gif
As tai manau, kad patikra - viena.
Drauge Heathrow uoste skrendant marsrutiniu reisu irgi netycia parsinese per apsauga nugerta maza mineralinio buteliuka. Bet tai, manau, apsaugos neapdairumas ar paziurejimas pro pirstus buvo.
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 09 17, 12:28)
Siaip uzuojauta smile.gif Tik viena kupiura veziojates ?  ax.gif exFLYLAL charteriuose man yra ir korteles neaptarnave: technines problemos. Bet kai zinau, kad lektuve nebus galimybiu nubegti iki artimiausio bankomato, tai isimetu viena kita lita ar smulkesni eura.
Ir karsto vandens visad gaudavom. Nemokamai. Vaikui 3 in 1 kava padarom  ax.gif Kazko nesusisnekejot matyt  unsure.gif

jo, tik viena kupiura ..del tam tikru priezasciu dar $ turejom, bet su jais irgi niekam idomus nebuvom.
siap tikrai esat teisus, kad labiau skrydziui pasiruost galejau, bet atsitiko, kaip atsitiko, tik niekur dar nebuvau susidurus, kad verkiantis vaikas lektuve " nepastebimas". buvau pripratus, kad del dukros visos taisykles koreguojamos, bet aciu " small planet", kad nuleido mus ant zemes rolleyes.gif

Papildyta:
irgi netycia parsinese per apsauga nugerta maza mineralinio buteliuka

man drauge , skaraidanti i londona , aiskino, kad galima veztis atskiruose buteliukuose po 100 gr
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2010 09 17, 12:45)
man drauge , skaraidanti i londona , aiskino, kad galima veztis atskiruose buteliukuose po 100 gr

Tai cia faktas. 4u.gif

Bet tai mazas mineralinis buteliukas - kiek buna - 500 ml? Jos nugerta vos daugiau nei puse buvo. Bet ne cia esme. Nes skrendant svarbu talpa, o ne kiek joje yra.
Taigi, ka norejau pasakyti auksciau rasytu savo postu, kad taisykles yra taisykles. Ir reik ju laikytis, jei nenori netiketumu ir nemalonumu. Cia i tema, kad i certerinius klientus atlaidziau ziurima.

As kelis kartus skridau su atsitiktinai po ranka pasitaikiusiu skysciu maiseliu, kuris neatitiko nei ismatavimu nei talpos. Dauguma irgi su tokiais yra skride. O stai kazkas pasakojo, kad kazkuriam Aglijos oro uoste turejo grizti ir isigyti specialius maiselius. verysad.gif
Arba jus patys ne vienas esat rase, kad Antalijos oro uoste kabinosi prie vandens buteliuku ar net kvepalu ir zmones turejo juos palikti. Taigi, tas "atlaidziau" ne visada gali galioti.

O as norejau paklausti, ar apskritai yra vietu lektuve pasirinkimo galimybe? Ar
yra kokios tendencijos, kaip lektuve kas suseda: pvz., kur su vaikais, kur-daugiau pensininkai? Norisi ramaus kampelio... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2010 09 17, 08:42)
aptarnavimas klaikus, pirma kart nieks net sausainio nepasiule, ko nesitikejom, o keliavom su vaiku , nepasieme savo maisto. o viso to kuliminacija- personalo pareiskimas , jog negali iskeist didesnes euru kupiuros blink.gif  tai su rekianciu is bado vaiku skridom doh.gif

Na aš irgi grįžau prieš porą savaičių iš Turkijos, tai man kažkaip nebuvo tokių nemalonių ispūdžių. Aišku kai gal tikiesi kažko daugiau, tai tada būna nemalonu, bet aš prieš važiuodama pasidomėjau ir sužinojau, kad jokio maisto ir gėrimu skrydžio metu neduoda. Tad buvau maloniai nustebinta, kai skrydžio į priekį metu mums pasiūlė sulčių ir šampanizuoto vyno, prieš išlipant davė saldainiukų. Atgalinio skrydžio metu gėrimų jau nebesiūlė, liko tik saldainiukai.

Kadangi važiavom su dviem vaikais tai rimtai pasiruošiau - vežėmės permatomuose maišeliuose sulčių mažais pokučiais, sausainių, šokolodukų. Buvau pasiėmusi ir litų tam atvejui jei kažko dar prireiktų. Tad skrydis tikrai nesukėlė jokių nemalonumų.
Tiesiog prieš skrydį reikia susirinkti informaciją ir tada nebus nemalonių netikėtumų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xjurga: 17 rugsėjo 2010 - 12:14
QUOTE(linole @ 2010 09 17, 12:58)
Tai cia faktas. 4u.gif
Arba jus patys ne vienas esat rase, kad Antalijos oro uoste kabinosi prie vandens buteliuku ar net kvepalu ir zmones turejo juos palikti. Taigi, tas "atlaidziau" ne visada gali galioti.

O as norejau paklausti, ar apskritai yra vietu lektuve pasirinkimo galimybe? Ar
yra kokios tendencijos, kaip lektuve kas suseda: pvz., kur su vaikais, kur-daugiau pensininkai? Norisi ramaus kampelio...  ax.gif

Prie carteriniu ne taip del svorio lagaminuose kabinejas, o visa kita tvarka kaip ir visiems keleiviams vienoda.

Del vietu as visada pasiklausiu ar yra vietu priekyje, nes priekyje sakoma mazesne turbulencija buna jeigu buna like ten ir sodina kur paprasai, o siaip net nezinau ar yra kokia politika, kad sugrupuotu keleivius... Paskutiniame skrydyje tik pirmenybe i lektuva eiti buvo tevliams su vaikais, paskui galines dalies keleivius ir veliau ileido priekines dalies keleivius, manau protingai, nes taip keleiviai tikiu susedo daug greiciau.

O del Nada nepasisekusio skrydzio kaip bebutu gaila i Antalija is Lietuvos berods skraidina tik viena bendrove, todel as nekeisciau nemokamos vandens stiklines ar sumustinio i kelis persedimus smile.gif Nors skrendant vietinem turkiskom oro linijom iki Stambulo jums duos sumustini ijungs TV ipils arbatos ar kavos, galesite naudotis nemokamu WI-FI, bet kas is to jei is Stambulo teks skristi i Ryga is Rygos i Vilniu ar Kauna, tuomet viena kelione uztruks kokias 12 val... vietoje 3 val be sumustinio...
Atsakyti