Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010 metai

QUOTE(Smurka @ 2010 09 14, 14:28)
Phaselis Yanartas turas. Ieina apsilankymas Phaselyje, pasiplaukiojimas jachta iki Olymposo, kopimas i Chimeros kalna, vakariene Ulupinare. Lydi profesionalus gidas. Kainuoja pas mus 30 doleriu

O Olympos ir Phaselyje issilaipina ir normali ekskursija vyksta? nes seniau su vietiniais tai plaukti buvo galima, tik girdejau nusiskundimu, kad tik is laivo pasigrozi, kiek matai ir viskas. Gal cia tik isimtis kokia buvo g.gif Siaip jei ne daugiau, nei dviese vaziuoji, tai apsimoka ir su jumis keliauti mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ne, Olympose neislaipina, tik Phaselyje ir Yanartase
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 09 14, 14:31)
Tai kazkokia paskutine minute ar siaip akcija pasigavot ?
Man nerode, nes del mano vaiko amziaus nepereidavo atrankos.

Pirkau 9 dienas prieš kelionę, tai matyt spec. pasiūlymas buvo, nes prieš tai pagal mano kainų ribas jis nebuvo pasirodęs mano horizonte biggrin.gif
Fotoreportažų temoje viena forumietė kuri irgi buvo šiame viešbutyje minėjo, kad liepos mėn. viduryje jie buvo antri lietuviai per visą viešbučio istoriją. Tai gal ne visą vasarą ir vežė į jį? Arba gal labai brangus buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2010 09 14, 16:34)
Pirkau 9 dienas prieš kelionę, tai matyt spec. pasiūlymas buvo, nes prieš tai pagal mano kainų ribas jis nebuvo pasirodęs mano horizonte  biggrin.gif
Fotoreportažų temoje viena forumietė kuri irgi buvo šiame viešbutyje minėjo, kad liepos mėn. viduryje jie buvo antri lietuviai per visą viešbučio istoriją. Tai gal ne visą vasarą ir vežė į jį? Arba gal labai brangus buvo  g.gif

4u.gif Aciu patiko fotoreportazas.
Cobre tau linkiu nuvazuoti i Alanija ten vanduo visai drumstas (ir siukslinas), va tada patiks Kemeras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo As ir tu: 14 rugsėjo 2010 - 14:57
QUOTE(Cobre @ 2010 09 14, 12:00)
dar viena priezastis, kodel man patinka Kemeras.

QUOTE(As ir tu @ 2010 09 14, 16:56)

Cobre tau linkiu nuvazuoti i Alanija ten vanduo visai drumstas (ir siukslinas), va tada patiks Kemeras.

tai, kad man kemeras ir taip visada patiko, kazka gal ne taip mano poste iskaitei g.gif . na yra dalyku, kurie man nepatinka, bet visumoje, tai as ir taip visom keturiom balsuoju uz kemera visada. na bent jau tada, kai nereikia balsuoti uz Bodruma biggrin.gif I Alanija vaziuociau tik is reikalo arba del ypatingos kainos viesbuciui, bet tai vargu ar jau butu pacioje Alanijoje. kiek ziurejau fotkiu, tai na niekas niekutelis neuzkabino, net ir zaliasis kanjonas schmoll.gif blush2.gif
Atsakyti
Kazin, spalio gale ar dar silta Kemere? Noreciau isleisti vyresneli su tevais per rudens atostogas pailseti... Nusiziurejom GOLDEN LOTUS 4* viesbuti.
Atsakyti
QUOTE(deine @ 2010 09 14, 07:59)
O is kur jus keliones visokias emet???
kazkokia agentura susiradot Marmaryje, ar vietoj viesbuty???

kokios mazdaug kainos???

pas mus i viesbuti ateidavo kazkoks agentas is Julian Tours, tai pas ji ir pirkom, nors siaip manau ir gatves agenturose visko yra ax.gif

pvz i Rodo sala sumokejom £110 uz 4 zmones. Na uz mazaji (4.5 metuku) mazesne kaina nei kitiems, bet kiek tiksliai negaliu pasakyti, nes vyras viska pirko biggrin.gif

i Pamukkale uz visus berods £65 (gal ir klystu doh.gif ), o boat trip'as £48. Boat trip'e buvo iskaiciuoti pietus (vistiena arba zuvis) plius gerimai. Bet kai laivas dar buvo nepajudejes ir buvo sustojes prie kranto, gert neduodavo biggrin.gif

mes prisiklausem, kad geriausia dolerius veztis, bet bent jau mes susidurem labiau su svarais. Geriausia is viso lyru tureti manyciau ax.gif
Atsakyti
Reiks matyt i Bodruma nulekt pamatyt savo akimis. unsure.gif
O Zaliasis kanjonas vertas demesio objektas gal nuotraukos to neperteikia bet diena praleista buvo super. I ji ir is Sides galima nuvazuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo As ir tu: 15 rugsėjo 2010 - 06:28
QUOTE(LOCKETS @ 2010 09 14, 20:10)
pas mus i viesbuti ateidavo kazkoks agentas is Julian Tours, tai pas ji ir pirkom, nors siaip manau ir gatves agenturose visko yra  ax.gif

pvz i Rodo sala sumokejom £110 uz 4 zmones. Na uz mazaji (4.5 metuku) mazesne kaina nei kitiems, bet kiek tiksliai negaliu pasakyti, nes vyras viska pirko biggrin.gif

i Pamukkale uz visus berods £65 (gal ir klystu doh.gif ), o boat trip'as £48. Boat trip'e buvo iskaiciuoti pietus (vistiena arba zuvis) plius gerimai. Bet kai laivas dar buvo nepajudejes ir buvo sustojes prie kranto, gert neduodavo  biggrin.gif

mes prisiklausem, kad geriausia dolerius veztis, bet bent jau mes susidurem labiau su svarais. Geriausia is viso lyru tureti manyciau  ax.gif

aciu labai uz pagalba ir info 4u.gif

startuosim ir mes pirmadieni thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(As ir tu @ 2010 09 15, 08:26)
Reiks matyt i Bodruma nulekt pamatyt savo akimis.  unsure.gif
O Zaliasis kanjonas vertas demesio objektas gal nuotraukos to neperteikia bet diena praleista buvo super. I ji ir is Sides galima nuvazuoti.

Bodrumas patiko man, tai dar nereiskia, kad patiks visiems kitiems. tiesiog man pasiseke, kad toje kelioneje mane tenkino viskas: viesbutis, jo vieta, personalas, laiko praleidimas. Mes gyvenome praktiskai paciame bodrume, vaizdas is viesbucio lobby baro buvo tiesiai i visa bodruma, pili, ilanka, jachtas, o is kitos viesbuciu puses, kur buvo visa "poilsine" dalis - nuostabi ilanka. Prie viesbucio atvaziuoja ekskursiniai autobusai, nes tai auksciausia vieta is kurios geriausiai ir graziausiai matosi miestas, o i ilanka atplaukia jachtos, nes labai grazi vieta. Tai, kaip man neisimyleti tokio rojaus kampelio ? biggrin.gif
Kanjonas manes nedomina, kanjonu su nuostabiu zaliai melynu vandenuku prisiziurejau Juodkalnijoje, ir ne zmogaus, o gamtos sukurtu wub.gif tikrai nieko naujo jau nepamatysiu zaliajame kanjone. as nesiginciju, kad negrazu, taciau man neidomu ir tiek blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2010 09 14, 09:00)
Ten, kur idomu, dazniausiai veza smile.gif Siaip per visa pusmeti beveik neturejau progos pakeliaut, tik iki Olymposo buvo nuvažiavusios, po kalnus pasibastėms ir dar į tą tipo prabangų žuvies restoraną buvau užvažiavusi. Bet visur aplinkui pilna turistų. Jei turėsi laiko ir noro,gali sėst į autobusą ir iki Kašo nuvažiuot, nors ir Olympose labai gražu, be to, ten renkasi visai kitokio tipo turistai nei pačiame Kemere. O pačiame Kemere tai kas, Gulbės parkas ir dar tas nacionalinės buities muziejukas ant kalno už jachtų prieplaukos

o ten kur idomu ir dazniausiai neveza...juk esi keliavusi nemazai Turkijoje 4u.gif negi niekas neuzkliuvo kas isties idomu ir kur nebuna ekskursiju ar pati tik irgi su ekskursijomis vazinedavai?(ne apie dabarti apie tada kai smagiai keliaudavai pati)
Idomu kada ir kur(kokiomis dienomis) vaisiu-darzoviu vietinis turgus buna?
Papasakok kas tam Kašo idomaus?del ko verta vaziuoti ar toli kiek km?
Atsakyti
Vartau Lonely Planet apie Turkija...
Turks call cockroaches 'hamam insects' - hamamböceği hihihi.gif
Atsakyti