Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010 metai

QUOTE(Shopaholic @ 2010 09 14, 12:21)
Del sios priezasties ir mane traukia nuvaziuot ten, bet kad viesbutis ne vienas neuzkabina doh.gif

vaziuok i Rixos, tik su maitinimu teks pakenteti, jei AI nueme biggrin.gif Na ir kempinskis vis dar stovi ten biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 09 14, 11:28)
vaziuok i Rixos, tik su maitinimu teks pakenteti, jei AI nueme  biggrin.gif  Na ir kempinskis vis dar stovi ten  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 09 14, 11:10)
Yra ekskursijos kuriu metu veza i Phaseli, Chimera, Olympos? Is tu artimesniu, tai kalnas ir demre myra kekova. Kazkas pasikeite?  g.gif

Jep,turiu savo saraselyje tokias 4u.gif Nezinau, kaip gatves agenturos, bet tezai siemet tokias padare
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2010 09 14, 12:37)
Jep,turiu savo saraselyje tokias 4u.gif  Nezinau, kaip gatves agenturos, bet tezai siemet tokias padare

tai cia viena ekskursija ar dar kazkas i tai ieina, ar isskaidyta? kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 09 13, 19:58)
pastebetos tendencijos:
1. Daug smalsuoliu pries kelione ir labai mazai pasidalijimo ispudziais po.
2. Nieks nebesiveza fotoaparato

Brūkštelėjau porą žodžių į fotoreportažų temą apie Crystal Sunrise Queen ok.gif
Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2010 09 14, 14:04)
Brūkštelėjau porą žodžių į fotoreportažų temą apie Crystal Sunrise Queen  ok.gif

Aciuks 4u.gif labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 09 14, 11:52)
tai cia viena ekskursija ar dar kazkas i tai ieina, ar isskaidyta? kokia kaina?

Phaselis Yanartas turas. Ieina apsilankymas Phaselyje, pasiplaukiojimas jachta iki Olymposo, kopimas i Chimeros kalna, vakariene Ulupinare. Lydi profesionalus gidas. Kainuoja pas mus 30 doleriu
Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2010 09 14, 13:04)
Brūkštelėjau porą žodžių į fotoreportažų temą apie Crystal Sunrise Queen  ok.gif

SaunOle thumbup.gif O promenados viesbutis - Side nefotkinot ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 09 14, 13:29)
SaunOle  thumbup.gif  O promenados viesbutis - Side nefotkinot ?  ax.gif

Verta buvo savaitę laukti lotuliukas.gif
Promenados kažkaip nenufotografavau... Bet galima jų internetiniame puslapyje pasižiūrėti (Video tour).
Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2010 09 14, 13:29)
Nežinau kokios ribos yra vidutininškai pigaus  ax.gif  (mums kainavo 2+1 8 n. 5800 Lt).

Tai isivaizduoju, kad panasiai tiek jis turetu vasaros pradzioj kokiom 10 n kainuoti unsure.gif Kodel man jis neukliuvo g.gif Per koki organizatoriu keliavot ?

QUOTE(xjurga @ 2010 09 14, 13:34)
Verta buvo savaitę laukti  lotuliukas.gif

Verta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 09 14, 14:02)
Tai isivaizduoju, kad panasiai tiek jis turetu vasaros pradzioj kokiom 10 n kainuoti  unsure.gif  Kodel man jis neukliuvo  g.gif  Per koki organizatoriu keliavot ?

Per Teztour. Novaturas šiais metais jo nesiūlė. Kažkaip ir man jis neužkliuvo, nors turbūt pusmetį tais viešbučiais domėjausi. Gal tiesiog į mano užstatytą kainų ribą neįeidavo g.gif Kažkaip visai netikėtai pamačiau gerą kainą man reikalingai datai, pasiskaičiau, kad atsiliepimai labai geri ir čiupau biggrin.gif Prieš tai nebuvau jo užfiksavusi.
Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2010 09 14, 14:16)
Per Teztour. Novaturas šiais metais jo nesiūlė. Kažkaip ir man jis neužkliuvo, nors turbūt pusmetį tais viešbučiais domėjausi. Gal tiesiog į mano užstatytą kainų ribą neįeidavo  g.gif  Kažkaip visai netikėtai pamačiau gerą kainą man reikalingai datai, pasiskaičiau, kad atsiliepimai labai geri ir čiupau  biggrin.gif Prieš tai nebuvau jo užfiksavusi.

Tai kazkokia paskutine minute ar siaip akcija pasigavot ?
Man nerode, nes del mano vaiko amziaus nepereidavo atrankos.
Atsakyti