Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010 metai

QUOTE(deine @ 2010 09 13, 14:37)
aha, mes ir is uk mirksiukas.gif
ir mum bilietai kanavo daugiau, nei viesbutis kainuos, panasu doh.gif
o kuriam jus buvot, as dabar susimaisiau, pineta club 4*, ar pineta delux kur skaitosi 5*???

mes buvom pineta park deluxe.
bet jis tikrai ne 5 zvaigzdes schmoll.gif biggrin.gif ten net ant viesbucio nera zvaigzduciu nurodyta, kas man keista pasirode... bet siaip grazus gana viesbutukas, neskaitant kilimu smile.gif
bent is isores deluxe'as daug graziau atrode nei pineta club ax.gif
Atsakyti
Visos cia taip giria ta raftinga is Kemero, ar buvo kam ispudzio nepaliko Kemero raftingas? as va pries tris dienas gryzau is Kemero, na ir ka, man raftingas didelio ispudzio nepaliko schmoll.gif netgi nusivyliau, nes tikejausi kazko TOKIO.
o siaip tai pats Kemeras labai grazus wub.gif wub.gif dideli ispudi paliko jo kalnai ir zaluma. tik manau, kad antra karta gryzti ten nenoreciau, noreciau jau i kita gala ax.gif i Mermari gal.. ar i Alanija kokia.
Gyvenom Golden Lotus 4* . viesbutis geroje vietoje, centre, bet netriuksmingoje zonoje. Naujai suremontuotas, kambariai dideli ganetinai. Yra papildomas fotelis ir spintoj maciau papildoma pagalve. (cia turbut tam atvejui jei vyras prasikalstu lotuliukas.gif ) ranksluoscius keicia kiekviena diena, patalyne kas dvi. thumbup.gif viesbutis nera didelis, bet labai jaukus, siltu spalvu. wub.gif
Viskas butu super... bet... maistas prastas verysad.gif sake, kad pries tris metus pasikeite virtuves sefas ir maistas labai suprastejo. beabejo as dar ir isranki esu- daug ko nevalgau . Na, bet pvz kiekviena diena pietum buvo befstrogenas (buvom 9n.) ir Keitesi kas kazkiek laikio : idarytas pipiras, vistiena troskinta, idarytas baklazanas, vistienos viniotinis supjaustytas. doh.gif garnyrui ryziai kepti arba virti, kazkas is darzoviu troskintu ir ju tie paploteliai silti. daznai maistas budavo vesus. verysad.gif gerai, kad kas diena keitesi patiekalai, kuriuos darydavo is karto, bet ir tai viena diena buvo ale hamburgeris doh.gif kita kazkokios kilkos keptos lotuliukas.gif blink.gif dar kazkada sampinjonus kepe, tai ir vel nebuvo normalai ka valgyti verysad.gif
as nelabai megstu tu visokiu saltu misrainiu-kosiu. keistos jos pas juos. man visada norejosi jas pasildyti thumbup.gif todel daug ir neeksperimentavau, o be to nemegstu paprikos, tai ja ten lyg tycia deda visur wacko.gif Na, bet alkana nebudavau. vistiek kazka rasdavau. arba ant desertu atsigriebdavau, kuriu buvo tikrai daug ir ivairiausiu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2010 09 13, 15:57)
Visos cia taip giria ta raftinga is Kemero, ar buvo kam ispudzio nepaliko Kemero raftingas? as va pries tris dienas gryzau is Kemero, na ir ka, man raftingas didelio ispudzio nepaliko  schmoll.gif  netgi nusivyliau, nes tikejausi kazko TOKIO.

Man taip pat Raftinge nepatiko, 5 m vaikiško ekstrymo ir viskas, o toliau tik šalta ir šlapia... doh.gif O ta pramoga kad visus vorele pervaryt per ledinį vandenį į kitą krantą, kai šalia tiltas tai man nesuprantama schmoll.gif Paskui varvantis nuobuodžiai lauki, nes žmonių pilna ir žiopsai kaip kiti šokinėja nuo olos. Sakyčiau įdomiausias momentas Raftinge, tai pietūs gryname ore biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2010 09 13, 15:46)
bet jis tikrai ne 5 zvaigzdes  schmoll.gif  biggrin.gif ten net ant viesbucio nera zvaigzduciu nurodyta, kas man keista pasirode... bet siaip grazus gana viesbutukas, neskaitant kilimu  smile.gif

kainos skirtumas tarp ju ant 100sv, tai manau verta pabandyt geresni g.gif

o ka patartum nuveik Marmaryje???vietoj ir aplink???
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2010 09 13, 15:46)
bet jis tikrai ne 5 zvaigzdes  schmoll.gif  biggrin.gif ten net ant viesbucio nera zvaigzduciu nurodyta, kas man keista pasirode... bet siaip grazus gana viesbutukas, neskaitant kilimu  smile.gif

O dar norejau paklaust, jus kada vaziavot???jum reikejo ta API uzpildyt, tipo isankstine info apie asmenis, nes thomas cook puslapyje, raso, kad be jos gali tipo net neleist isskrist doh.gif
o uzpildyt man online neleidzia kazkodel doh.gif
Atsakyti
Sveiki,

Ka grizau ir as is keliones Turkijoje. Buvau Rose Residence Beach viesbutyje. Viesbutis yra pirmasis ivaziavus i Kemera. Teritorija nera labai dideli,bet pakankama, tai miesto viesbutis. viesbutyje du dideli baseinai, 2 ale carte restoranai, pagrindinis restoranas ir du papludimio barai, vienas mazesnis, kitas didesnis, kuriame vakare nuo 23 val vykdavo diskotekos iki 2.00 val. .. kiekviena vakara animacija, dienos metu taip pat vykdavo uzsiemimai ivairus, prie baseino, gimnastika, sokiai. Maistas man buvo puikus, daug darzoviu, ir mesos ir zuvies patiekalu, bei vaisiu ir saldumynu.... Gavome trivieti kambari, nors buvom dviese, kambarys geras normalus, tvarkingas, tvarkydavo kasdien, ranksluoscius keistavo taip pat kasdien. Maitinimas apvalia para, nuo 7 ryto iki 6 ryto smile.gif Visumoje man viskas tiko ir patiko, llikau patenkinta viesbuciu... Beje viesbutyje buvome vienos tik lietuves.... Uzvalde rusai, dar buvo turku, vokieciu, anglu, lenku, pries isvaziuojant uzveze is izraelio... bet rusai man netrude atostogauti... gal pasitaike labai kulturingi... ax.gif na jei kam kas idomu labiau klasukit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitvil @ 2010 09 13, 17:46)
na jei kam kas idomu labiau klasukit smile.gif

Nuo vaikystes man labiau patiko knygos su paveiksliukais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 09 13, 18:42)
Nuo vaikystes man labiau patiko knygos su paveiksliukais  blush2.gif

dar nuotrauku nesutvarkiau smile.gif ner labai laiko kai aptvarkysiu imesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2010 09 08, 16:33)
Grįžau šiandiena iš viešbučio Crystal Sunrise Queen Sidėje.
Kiek vėliau įkelsiu fotoreportažą.

jau beveik savaite smile.gif

QUOTE(Zitvil @ 2010 09 13, 19:13)
dar  nuotrauku nesutvarkiau smile.gif ner labai laiko kai aptvarkysiu imesiu smile.gif

Tie mergeliu pazadai irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(deine @ 2010 09 13, 15:34)
kainos skirtumas tarp ju ant 100sv, tai manau verta pabandyt geresni g.gif

o ka patartum nuveik Marmaryje???vietoj ir aplink???

na mes kadangi vaziavom su dviem vaikais, kuriu vienas labai uzsispyres doh.gif lotuliukas.gif
tai nelabai daug ka pamatem, nes jis norejo prie baseino mirkti cool.gif
net pilyje nebuvom doh.gif
o siaip emem lazy boat trip ar kazkaip panasiai skamba. va tokia kelione
tada plaukem i Rodo sala ir kita diena i Pamukkale vaziavom - man ten labai wub.gif reiktu sugrizt be mazuju ir viska apeiti ax.gif

QUOTE(deine @ 2010 09 13, 16:39)
O dar norejau paklaust, jus kada vaziavot???jum reikejo ta API uzpildyt, tipo isankstine info apie asmenis, nes thomas cook puslapyje, raso, kad be jos gali tipo net neleist isskrist doh.gif
o uzpildyt man online neleidzia kazkodel doh.gif

mes isskridom rugpjucio 30, o grizom rugsejo 7 4u.gif

mes kelione pirkom per ola holidays, tai jiems e-mail'u nusiuntem duomenis blush2.gif
Papildyta:
p.s. man rodos deluxe a la carte restoranu neturi. baru berods viso 4 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LOCKETS: 13 rugsėjo 2010 - 18:35
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 09 13, 20:22)
jau beveik savaite smile.gif
Tie mergeliu pazadai  irnesakyk.gif

raganu medziokle paskelbei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2010 09 13, 14:45)
virsijama.  doh.gif    cia konkreciai rode apie Rusijoj pardavinejamas keptas bulves. bet manau, kad jokio skirtumo nera.  ax.gif  blush2.gif

Skietumas rushyje mirksiukas.gif o nitratu visur daugiau ar maziau esama

QUOTE(Princesse @ 2010 09 13, 15:27)
rolleyes.gif ar galimas varijantas kad  (pirkom tik skrydy i marmary)  teztouro autobusas nuves mane ir 2 metu sunely mano  is dalamano be jokio mokescio?? cia nuo gido priklauso ?? ar nuo  ko??
Su antalijos ir ankaros info struktura jau baigiam susidorot smile.gif  prasideda naujas etapas smile.gif  beto sakykit ar Bodrume kainos didesnes nei kituose kurortuose?

Pervezimas is oro uosto priklausys nuo to, ar busite uz ji susimokeje. Jei susimkesite, busite sarasuose ir gidai jus paims, jei sarasuose jusu nebus, gidas jokiom aplinkybem neturi teises jusu imti.
Bodrumas yra vienas is brangiausiu Turkijos kurortu

QUOTE(Ciquita @ 2010 09 13, 15:57)
Viskas butu super... bet... maistas prastas  verysad.gif  sake, kad pries tris metus pasikeite virtuves sefas ir maistas labai suprastejo.

Paskutini karta ten valgiau geguzes menesi. Maistas gana ivairus ir skanus, todel net unku patiketi, kad i vasaros gala taip viskas pasikeite blink.gif
Atsakyti