Visos cia taip giria ta raftinga is Kemero, ar buvo kam ispudzio nepaliko Kemero raftingas? as va pries tris dienas gryzau is Kemero, na ir ka, man raftingas didelio ispudzio nepaliko
netgi nusivyliau, nes tikejausi kazko TOKIO.
o siaip tai pats Kemeras labai grazus
dideli ispudi paliko jo kalnai ir zaluma. tik manau, kad antra karta gryzti ten nenoreciau, noreciau jau i kita gala
i Mermari gal.. ar i Alanija kokia.
Gyvenom Golden Lotus 4* . viesbutis geroje vietoje, centre, bet netriuksmingoje zonoje. Naujai suremontuotas, kambariai dideli ganetinai. Yra papildomas fotelis ir spintoj maciau papildoma pagalve. (cia turbut tam atvejui jei vyras prasikalstu
) ranksluoscius keicia kiekviena diena, patalyne kas dvi.
viesbutis nera didelis, bet labai jaukus, siltu spalvu.
Viskas butu super... bet... maistas prastas
sake, kad pries tris metus pasikeite virtuves sefas ir maistas labai suprastejo. beabejo as dar ir isranki esu- daug ko nevalgau . Na, bet pvz kiekviena diena pietum buvo befstrogenas (buvom 9n.) ir Keitesi kas kazkiek laikio : idarytas pipiras, vistiena troskinta, idarytas baklazanas, vistienos viniotinis supjaustytas.
garnyrui ryziai kepti arba virti, kazkas is darzoviu troskintu ir ju tie paploteliai silti. daznai maistas budavo vesus.
gerai, kad kas diena keitesi patiekalai, kuriuos darydavo is karto, bet ir tai viena diena buvo ale hamburgeris
kita kazkokios kilkos keptos
dar kazkada sampinjonus kepe, tai ir vel nebuvo normalai ka valgyti
as nelabai megstu tu visokiu saltu misrainiu-kosiu. keistos jos pas juos. man visada norejosi jas pasildyti
todel daug ir neeksperimentavau, o be to nemegstu paprikos, tai ja ten lyg tycia deda visur
Na, bet alkana nebudavau. vistiek kazka rasdavau. arba ant desertu atsigriebdavau, kuriu buvo tikrai daug ir ivairiausiu.