Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010 metai

QUOTE(Smurka @ 2010 08 28, 15:24)
Uzvaziavimai i si viesbuti lieuviu yra labai dazni. Viesbutis nedidelis, isikures prie juros, dislokacija puiki. Labai daznai kyla problemu del tvarkos kambariuose

Laba diena, o kuri parapija yra Jūsų ax.gif Norim važiuoti su vyru į Turkiją, pirmą kartą, tai galvoju nuo ko pradėt. Kadangi dviese, nesinori būti toli nuo miesto centro, na, norėtume ir vakare kokių pramogų, gal į klubą. Gal žinot kokį viešbutį? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Breta*: 29 rugpjūčio 2010 - 13:41
na ka, musu lagaminai jau sukrauti, tik keleta smulkmenu rytoj dar reikes isimesti ir keliausim smile.gif

gal galit patarti kokiu lauktuviu galima parvezti ir kur ju rasti pigiau, pvz Marmaryje?
ar yra kokiu skaniu turkisku lauktuviu dezutese kaip pvz lietuviski saldainiai?

man i darba reiktu kazka parvezt, tai jau dabar suku galva lotuliukas.gif doh.gif

p.s. dar gal kas keliavot is marmario i pamukkale? kiek laiko kelione uztrunka ir kiek mazdaug kainuoja?

ka verta aplankyti Rodo saloje? ax.gif

aciu labai uz patarimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2010 08 29, 20:06)
na ka, musu lagaminai jau sukrauti, tik keleta smulkmenu rytoj dar reikes isimesti ir keliausim smile.gif

gal galit patarti kokiu lauktuviu galima parvezti ir kur ju rasti pigiau, pvz Marmaryje?

man i darba reiktu kazka parvezt, tai jau dabar suku galva  lotuliukas.gif  doh.gif

p.s. dar gal kas keliavot is marmario i pamukkale? kiek laiko kelione uztrunka ir kiek mazdaug kainuoja?

aciu labai uz patarimus 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Pavydžiu juodai... wub.gif wub.gif Marmaryje kainos užlaužtos.. Paėję kur nuo centro toliau pirkit suvenyrus... Lauktuvėm tik nepirkit gatavai pakuotų saldumynų, nebent jų nepresuotą pistacijų chalvą, Pismania, kažkaip panašiai vadinas, lauktuvėm į darbą skanu, ir nebrangu... Rodą aplankyt reikia, jei vietinis erzelis atsibosta, ten ramiau. biggrin.gif Pamukalėn iš ten nevažiuočiau ax.gif bent jau aš...
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2010 08 29, 19:06)

manau,kad nelabai turesite pasirinkimo ka aplankyti Rodo saloje,jei imsite ekskursija,ten viskas busn suorganizuota..ten veza i turkiska Rodo salos dali,o ne i tikraji Roda mirksiukas.gif Rodo saloje labai daug ka yra pamatyti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(VAIDAZ @ 2010 08 29, 21:12)
Pavydžiu juodai... wub.gif  wub.gif  Marmaryje kainos užlaužtos.. Paėję kur nuo centro toliau pirkit suvenyrus... Lauktuvėm tik nepirkit gatavai pakuotų saldumynų, nebent jų nepresuotą pistacijų chalvą, Pismania, kažkaip panašiai vadinas, lauktuvėm į darbą skanu, ir nebrangu... Rodą aplankyt reikia, jei vietinis erzelis atsibosta, ten ramiau. biggrin.gif Pamukalėn iš ten nevažiuočiau ax.gif bent jau aš...

dar labai skanus stiklainiukuose riesutu asorti su medum... tikrai faini ax.gif na va ir as pradejau jau pakuot savo lagamineli smile.gif ketvirtadieni as kilsiu i kemera ax.gif ech jau vel svajoju kaip as pajusiu ta turkiska dvasia smile.gif
Atsakyti
[quote=LOCKETS,2010 08 29, 20:06]

man i darba reiktu kazka parvezt, tai jau dabar suku galva lotuliukas.gif doh.gif

Tik ne pirkit dezutese-visai neskanios,kas paragaus 1 karta-nuomone apie turkiskos salduminos bus schmoll.gif -geriau sveriamu-atrodo kaip baltas zefiras su riesutais,kaina apie 15-20$ uz kg.
Atsakyti
sveriami man ne itin patiko,uztat dezutese kookius nusipirkau Kapadokijoje..skanesniu nevalgiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitvil @ 2010 08 29, 22:26)
dar labai skanus stiklainiukuose riesutu asorti su  medum... tikrai faini ax.gif  na va ir as pradejau jau pakuot savo lagamineli smile.gif ketvirtadieni as kilsiu i kemera ax.gif  ech jau vel svajoju kaip as pajusiu ta turkiska dvasia smile.gif

o man tie riesutukai stiklainiukuose kaip tik nepatiko ax.gif
Atsakyti
Stiklainiuose labai graziai isdeliotai isore,o viduje paprasti zemes riesutai,ne asorti blink.gif .
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 08 29, 22:18)
manau,kad nelabai turesite pasirinkimo ka aplankyti Rodo saloje,jei imsite ekskursija,ten viskas busn suorganizuota..ten veza i turkiska Rodo salos dali,o ne i tikraji Roda mirksiukas.gif Rodo saloje labai daug ka yra pamatyti wub.gif

o as supratau, kad dauguma persikelia ir patys ten vaiksto, be jokiu gidu g.gif
cia va radau senesni reportaza, kur irgi taip keliavo ax.gif
http://www.supermama...?...479029&st=0
Atsakyti
aciu uz patarimus 4u.gif

o kur tada nuvaziuoti su vaikais, jei pamukale toli? g.gif
kazkaip manau, kad 7 dienas bamba vartyt gali nusibost unsure.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2010 08 30, 00:12)
aciu uz patarimus 4u.gif

o kur tada nuvaziuoti su vaikais, jei pamukale toli? g.gif
kazkaip manau, kad 7 dienas bamba vartyt gali nusibost unsure.gif  lotuliukas.gif

ilisk i nuoroda, kuria imeciau postu anksciau, gal pravers mirksiukas.gif
siaip man atrodo, kad is marmario i pamukale arciausiai yra, todel jei jau tikrai yra noras, tai vaziuoti reiktu butent is marmario ax.gif
http://www.reisenett.../Turkey_map.jpg

paziurek zemelapyje, kur yra marmaris, kur denizli (pamukale butent ten) ir kur antalija. marmaris arciau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(VAIDAZ @ 2010 08 29, 22:12)
Pamukalėn iš ten nevažiuočiau ax.gif bent jau aš...

o is kur jusu manymu i ja geriau butu vaziuoti g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 29 rugpjūčio 2010 - 22:18