Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010 metai

QUOTE(vzilma @ 2010 09 06, 13:28)
4u.gif  Laukiu daugiau info.. kiek mokejot uz viesbuti??

Pirkom is Vokietijos agenturos. Skrydis irgi is Vokietijos. Zmogui kaina 850 eur ( 7 naktys ). Viesbutyje buvom jau 12val dienos, paeme 19 val, tai gavosi kaip ir 8 dienos. Is Lietuvos kainos gal kitokios.
O del daugiau info, klauskite konkreciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Drute @ 2010 09 02, 09:28)
Kas sveciuosties si menesi ir spali rekomenduoju paragaut baltuju granatu, jie tiesiog tokie gelsvi, o viduje balzganai gelsvas, taciau man asmeniskai dug skaniau uz raudonuosius  4u.gif

Ir apie šitas granatas rašiau jau seniau, tik jos man kažkodėl žalios pasirodė smile.gif Padovanojo vaikams diedukas po vieną, tokio didumo, kas vos nulaikė berniukai lotuliukas.gif . Aš labai įtariai pažiūrėjau, ko čia žalias granatas vaikams dovanoja. Ar mano veido išraiška buvo gerulė, ar vaikai gailiom akim žiūrėjo, bet diedukas čia pat vieną vaisių perskėlė ir davė paragauti. Skonis - thumbup.gif thumbup.gif Tai mes tada prisipirkom daug ir vezem draugams, namiškiams lauktuviu.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 08 30, 13:13)
Demre Myra Kekova, tai siulyciau pasidometi su kokias auto veza, tiksliau uzklausciau, ar veza su mikro autobusiukais, nes gida girdesite puikiai, bendravimas su gidu irgi visai kitas, o vaziuoja greiciau  mirksiukas.gif  kadangi vykau ir su dideliu autobusu ir su apynauju mikriuku is Seker travel, tai su mikriuku buvo super, gerokai pagerino ekskursijos kokybe  thumbup.gif

Savaitgaly gryžom iš Kemero ir kaip tik važiavom į ekskursiją su Ginza į Demre Myra Kekova. Ten jau buvau 4-tą kartą ir ekskursijas visada perku iš Ginzos, apie juos nuomonė gera, problemu su jais dar nebuvo, o lyginti su kitomis agentūromis negaliu nes nebandžiau. Tai va, autikas buvo ne tas didelis ir nemikriukas, toks kaip sutrumpintas konfortiškas apinaujis autobusas, kondicionieriai veikė puikiai, kiek turistu tiek ir vietų, nei daugiau nei mažiau, ir vaikučiams buvo paskirtos vietos kad nelaityt ant kelių, gidas girdėjosi puikiai net miegant biggrin.gif Kas dar patiko, tai kad į laivelį sulipom turistai iš dviejų tokių nedidelių autobusų, tad vietos jame buvo apstu, nereikėjo kovot dėl vietos ar trintis šonais biggrin.gif Tiesa, pakeista maitinimo vieta į mažesnę bet ne kiek ne blogesne. Ryšio priemonėmis susiderina kad atvažiuotu tik po vieną autobusą nesudarant valgytojų spūsties 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2010 09 07, 10:23)

Jauciu apie toki pati autobusiuka kalbame, tik nezinojau, kaip pavadinti blush2.gif
Ketvirta karta Kemere ir dar randi i kokias ekskursijas vykti? biggrin.gif Primink viesbutuka, kuriame buvai smile.gif Kokios ekskursiju kainos?
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 09 07, 09:31)
Jauciu apie toki pati autobusiuka kalbame, tik nezinojau, kaip pavadinti  blush2.gif
Ketvirta karta Kemere ir dar randi i kokias ekskursijas vykti?  biggrin.gif Primink viesbutuka, kuriame buvai  smile.gif  Kokios ekskursiju kainos?

Šioj ekskursijoj aš jau ne pirmą kartą, o trečią biggrin.gif , 1 kartą važiavau su drauge, 2 kartą važiavau su dukra, o 3 kartą su abiem vaikais biggrin.gif Gal ir dar važiuosiu jei bus iš mano kompanijos kas ten nebuvęs biggrin.gif Visai to nesigailiu, nes kiekvieną kartą yra skirtingi gidai ir jų visų pasakojimai yra apie skirtingas temas. Vieni akcentuoja viena o kiti kitą, taip kad jaučiuosi kad tai buvo skirtingos ekskursijos tik vaizdai tie patys biggrin.gif Dar ko seniau nebuvo papildomai veža į akmenų (nepamenu tikslaus pavadinimo) gaminių parduotuvę ir rodo kaip tai daroma 4u.gif
O buvau aš Viking star, tik išpendėjusiam turistui ten gali nepatikti 4u.gif
Kainos iš lankstinukų:
Ginza. Jahta- 20 USD, Daivingas- 30-45USD, Džip safari- 20 USD, Keturačių safari- 20 usd, piknuk žvejyba- 30-35usd, Pamukalė 1 d-35 usd, Kekova- 25 usd, Hamam- 15-20 usd, Raftingas-18 usd, Vandens parkas-25usd

LILHAtour. Pamukalė 1d-40 usd, kekova-25 usd, kapadokija-120 usd, antalija,perge,aspendos-20-55usd, džip safari-20 usd, jahta-15 usd, keturačiai-25 usd, vandens parkas-25 usd, raftingas-15 usd,daivingas-35-45 usd, hamam-10 usd, turkiška naktis-25 usd
Atsakyti
O gal kas zino kainas ekskursiju is Alanijos? g.gif smile.gif
Atsakyti
Sveiki, ziurinejames keliones tai iskilo klausimuku.... jeigu yra restoranai ala carte (nepamenu kaip rasosi).. ir raso ju tinkalalpyje kad pvz Italu restoranas nuo 14-16 val ir skliaustuose (reikalinga rezervacija)..... ar reikia tik uzsisakyti is anksto kad tu ateisi ten pietauti ar ir moketi reiks, viesbutis UAI ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saga: 07 rugsėjo 2010 - 10:01
QUOTE(Jofky @ 2010 09 07, 09:49)
Kainos iš lankstinukų:
Ginza. Jahta- 20 USD, Daivingas- 30-45USD, Džip safari- 20 USD, Keturačių safari- 20 usd, piknuk žvejyba- 30-35usd, Pamukalė 1 d-35 usd, Kekova- 25 usd, Hamam- 15-20 usd, Raftingas-18 usd, Vandens parkas-25usd

LILHAtour. Pamukalė 1d-40 usd, kekova-25 usd, kapadokija-120 usd, antalija,perge,aspendos-20-55usd, džip safari-20 usd, jahta-15 usd, keturačiai-25 usd, vandens parkas-25 usd, raftingas-15 usd,daivingas-35-45 usd, hamam-10 usd, turkiška naktis-25 usd

Aciu labai, kad pasidalinai. 4u.gif

Isvykstame po menesio. Gal i sezono pabaiga ekskursiju kainos kristels? bigsmile.gif

O kiek yra normalu nusidereti ekskursijoms? Jei du zmones keliauja.
Kazkaip skaitydama Turkijos tema, is jusu atsiliepimu nepastebejau, kad labai butu galima nusidereti. g.gif (nebent hamam) Nes kiek kas rase, tai panasiai mokejo, kaip jus is lankstinuku pacitavote. g.gif

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 07 rugsėjo 2010 - 11:55
QUOTE(linole @ 2010 09 07, 12:54)
Aciu labai, kad pasidalinai.  4u.gif

Isvykstame po menesio. Gal i sezono pabaiga  ekskursiju kainos kristels?  bigsmile.gif

O kiek yra normalu nusidereti ekskursijoms? Jei du zmones keliauja.
Kazkaip skaitydama Turkijos tema, is jusu atsiliepimu nepastebejau, kad labai butu galima nusidereti.  g.gif  (nebent hamam) Nes kiek kas rase, tai panasiai mokejo, kaip jus is lankstinuku pacitavote.  g.gif

4u.gif

Kai jų kainos neužkeltos nelabai ir yra kur nusiderėt, ir be to apsigyvenus 5* v/b kai ant rankos švyti apyrankė, kabintis į atlapus dėl didesnės nuolaidos, manau kažkaip nelygis ax.gif PVZ Už Kekovą turėjom mokėt 25+25+12,5 t.y. 62,5 USD pasiūliau 60 USD, nusišipsojo ir sutiko 4u.gif Manau nepermokėjau, nes LT siūlė po 40 EUR asmeniui doh.gif
Nuo gero Hamamo (2 val. sauna, pirtis, masažas) manau irgi daugiau kaip 1 USD nelabai nusiderėsit. O kur siūlo už 10 USD na nežinau, nebandžiau, gal tektu vietoj primokėt tarkim už masažą kuris į kainą neiėjo kad būtų patraukli kaina g.gif . Bet tai tik mano pasvarstymai 4u.gif Tiesa vienais metais už gerą Hamam mokėjom po 7 USD bet su sąlygą kad važiuosim į nemokomą shoping ekskursiją į Antaliją, nuo kurios jie gauna procentus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Saga @ 2010 09 07, 10:47)
Sveiki, ziurinejames keliones tai iskilo klausimuku.... jeigu yra restoranai ala carte (nepamenu kaip rasosi).. ir raso ju tinkalalpyje kad pvz Italu restoranas nuo 14-16 val ir skliaustuose (reikalinga rezervacija)..... ar reikia tik uzsisakyti is anksto kad tu ateisi ten pietauti ar ir moketi reiks, viesbutis UAI  ax.gif

Ten kur aš buvau, reikėjo iš anksto užsirašyti kad ateisi į A la carte restoraną ir vienas apsilankymas jame buvo nemokomas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2010 09 07, 14:38)
Kai jų kainos neužkeltos nelabai ir yra kur nusiderėt, ir be to apsigyvenus 5* v/b kai ant rankos švyti apyrankė, kabintis į atlapus dėl didesnės nuolaidos, manau kažkaip nelygis  ax.gif  PVZ Už Kekovą turėjom mokėt 25+25+12,5 t.y. 62,5 USD pasiūliau 60 USD, nusišipsojo ir sutiko  4u.gif  Manau nepermokėjau, nes LT siūlė po 40 EUR asmeniui  doh.gif
Nuo gero Hamamo (2 val. sauna, pirtis, masažas) manau irgi daugiau kaip 1 USD nelabai nusiderėsit. O kur siūlo už 10 USD na nežinau, nebandžiau, gal tektu vietoj primokėt tarkim už masažą kuris į kainą neiėjo kad būtų patraukli kaina  g.gif . Bet tai tik mano pasvarstymai  4u.gif  Tiesa vienais metais už gerą Hamam mokėjom po 7 USD bet su sąlygą kad važiuosim į nemokomą shoping ekskursiją į Antaliją, nuo kurios jie gauna procentus  4u.gif

Aciu. Labai aisku visas patapo. 4u.gif
Ir nors vaziuojam i vos ne pigiausia Kemero viesbuti, bet del ekskursiju kainu plesytis tikrai nesiruosiu. biggrin.gif Tiesiog siaip bendram zinojimui buvo smalsu, kai jau zinoma taisykle, kad Turkijoje paprastai visur ir apie viska deramasi. drinks_cheers.gif
Juolab, kad kainos mazesnes nei raso paciame Novature. Arba kai su kokia Kroatija palygini.

Dar norejau paklausti, o arbatpinigiai smulkiais eurais turbut neina?
Nes namuose turiu saujyte euro monetu po 1, 2 eur. Tai butu proga iskisti jas kazkur. Ir jei smulkiu doleriu nepavyktu susizvejoti cia, Lietuvoje.
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2010 09 07, 15:05)
Aciu. Labai aisku visas patapo.  4u.gif
Ir nors vaziuojam i vos ne pigiausia Kemero viesbuti, bet del ekskursiju kainu plesytis tikrai nesiruosiu.  biggrin.gif Tiesiog siaip bendram zinojimui buvo smalsu, kai jau zinoma taisykle, kad Turkijoje paprastai visur ir apie viska deramasi.  drinks_cheers.gif
Juolab, kad kainos mazesnes nei raso paciame Novature. Arba kai su kokia Kroatija palygini.

Dar norejau paklausti, o arbatpinigiai smulkiais eurais turbut neina?
Nes namuose turiu saujyte euro monetu po 1, 2 eur. Tai butu proga iskisti jas kazkur.  Ir jei smulkiu doleriu nepavyktu susizvejoti cia, Lietuvoje.

Dėl EURų nežinau, visada vežuosi USD ir po 1 USD visad turiu arbatpinigiams 4u.gif
O dėl derėjimusi vėlgi reik nors kiek orentuotis kainuose, arba bent jau nepulti pirkti patikusio daikto nepasidomėjus kiek jis kainuoja kitoje parduotuvėje už kampo 4u.gif PVZ iš mano patirties, ieškojom konkrečios skaros, Stambule ji kainuoja 9-10 TRY tai apie 6-7 USD. Kemere vienoje parduotuvėje už ją prašė 18 USD, kitoje 15 USD nusileido iki 13 USD bet aš nepirkau, kitoje prašė 10 USD nusileido iki 9 USD, o dar kitoje prašė 8 USD tai ten ir nusipirkom be derybų, nes tai reali kaina įvertinus atvežimą ir kad tai kurortas tikrai nėra brangu 4u.gif
Pasikartosiu, papraščiausiai neskubėkit pirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki, norėjau paklausti, gal kas nors buvote Bodrume, YELKEN SPA . Galvojame
kitą savaitę tenai pailsėti.
Atsakyti