Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010 metai

QUOTE(jolita.martyna @ 2010 09 05, 12:18)
va va as ta ir norejau isgirsti drinks_cheers.gif nes viesbuciu fotografai kazkaip neiseina uz viesbucio ribu,ypac jei vietu aplink nemazai buna graziu tai isvis nuodeme nepasinaudoti drinks_cheers.gif

na, sitie senoviniai malunai labai jau dekinga vieta fotosesijoms, o nuo musu viesbucio vos keliasdesimt metru buvo mirksiukas.gif biggrin.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 05 rugsėjo 2010 - 10:53
isties saunuoliai fotografai,kad pasinaudoja salia esanciais groziais thumbup.gif
o kokia kaina fotosesijos buvo ar uz vioena foto atskirai?
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 09 05, 14:23)
isties saunuoliai fotografai,kad pasinaudoja salia esanciais groziais thumbup.gif
o kokia kaina fotosesijos buvo ar uz vioena foto atskirai?

zinok neklausem, nes dukra patrypciojo ir atskiros fotosesijos nedare, o ten ka bendra tvarka daremes, tai paemem diska, tai jame radome ir fotosesijas(net nezinau, kaip pavadinti, nes skiriasi nuo tu atskirai daromu) dvejas (vienoje dukros nebuvo, tai ja prigriebe atskirai biggrin.gif), ir dar pasirodo buvo nuotrauku is vakaro renginiu atrinktos su mumis, tai buvom maloniai nustebinti thumbup.gif kainos neklausk, jau nepamenu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 05 rugsėjo 2010 - 13:31
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 09 04, 13:57)
kokia ta gera kaina,jo visiems skirtinga,ivardinkit suma 4u.gif

Manau, kad apie 5000.- lt, bet norisi kuo pigiau.. ax.gif minimum 4 zv. Kur suzinoti kokia kaina reikia moketi uz vaikus?? jiems nemokesi kaip suaugusiems..
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 09 05, 11:51)
na, sitie senoviniai malunai labai jau dekinga vieta fotosesijoms, o nuo musu viesbucio vos keliasdesimt metru buvo  mirksiukas.gif  biggrin.gif

user posted image

O kur cia tas grozis buvo? g.gif Is pirmo zvilgsnio pamaniau, kad sumaise temas ir Kreta cia su savo malunais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 09 04, 15:00)

O prie ko cia isvis rusai, kazkieno edrumas ir fotografai  g.gif siaip tai cia jusu teorija, kad tie geresni, anie trenktesni. As tik norejau pasakyti, kad pozavimas nera rusu ismislas.

parasiau prie to, kad man fotografas pasake, jei tu butum is Maskvos, o ne is Lietuvos, tai jau ne karta butum pati susiradus, kad nufotkintu dar ir dar... Fotografas taip dave suprast, kad lietuvaiciai nenoriai fotkinasi, toks stereotipas ju akimis.
apie teorija biski nesupratau g.gif apie rusu edruma ir valgymo kultura - mano asmenine nuomone is to ka maciau, nes tokiu besociu doh.gif doh.gif doh.gif tai reta tikrai...
o as kur nors sakiau, kad pozavimas - rusu ismislas, niu tikrai nea 4u.gif

QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 09 04, 21:52)
Ne nu.... as gi kalbejau apie fotografus ir ju zmonas, o ne apie fotomenininkus ir ju antrasias puses  4u.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif

Beje, 6 EUR uz foto tikrai nemokeciau, kad ir prie kokio senobinio maluno ta foto butu cool.gif
Atsakyti
Man irgi pasirode tie fotografai ispuike. Buvo taip neklause nupaveikslavo sunu su papuga ant peties. Kol vaiksciojom suveike nuotraukas uz 2 nei daug nei mazai 10 zaliuku, bandziau siulyti 6 man tokia kaina tiko, jokiu kalbu geriau ismesti, ok jusu pasirinkimas ismesti tai ismesti.
O Amelia beach viesbutyje jie gan tolerantiski i akis nelindo.
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2010 09 06, 01:02)
parasiau prie to, kad man fotografas pasake, jei tu butum is Maskvos, o ne is Lietuvos, tai jau ne karta butum pati susiradus, kad nufotkintu dar ir dar... Fotografas taip dave suprast, kad lietuvaiciai nenoriai fotkinasi, toks stereotipas ju akimis.
apie teorija biski nesupratau  g.gif  apie rusu edruma ir valgymo kultura - mano asmenine nuomone is to ka maciau, nes tokiu besociu  doh.gif  doh.gif  doh.gif tai reta tikrai...
o as kur nors sakiau, kad pozavimas - rusu ismislas, niu tikrai nea  4u.gif
thumbup.gif  lotuliukas.gif

Buvau trijuose viesbuciuose Turkijoj, tai galiu pasakyti, kad nagliausi fotografai buvo Rixos Premium, kur beje beveik vieni rusai doh.gif jau taip uzkniso, tiesiog pamatai ir stengies kad neduok Dieve akys nesustiktu arba vos ne bandai sleptis, nes prieina(nes siaip einant is kur nors ar i kur nors fotkina, o lenda i akis, kai deginiesi, zurnala skaitai ir pan doh.gif ) i diena po keleta kartu (aplamai ju ten buvo gal kokie 4) ir pradeda fotkint nieko neatsiklause, nustemba kai atsisakai pozuoti pries ta objektyva, o juo labiau jei nesutinki prie kokios juros fotosesija padaryti biggrin.gif o ruses tai raitosi pries tuos objektyvus kokiom tik nori sexy pozom biggrin.gif prisiziuret galima realybes sou visokiu, tai sutikciau kad tas pozavimas labiau rusu ismislas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Benukas @ 2010 09 05, 23:41)
O kur cia tas grozis buvo?  g.gif Is pirmo zvilgsnio pamaniau, kad sumaise temas ir Kreta cia su savo malunais biggrin.gif

o Bodrumas juk graikiskas labai mirksiukas.gif kazkada dalis dabartines turkijos priklause graikijai juk mirksiukas.gif

KAs liecia nuotraukas, tai jos turkijoje, jei super puper nenusideri, tikrai brangios mano supratimu. todel as papozuoju, kad jie nesikabinetu, o paskui jau net neeinu tikrinti, kaip tose papozuotose atrodziau biggrin.gif tik viena karta diska ir pirkau, nes butent ji pasiule, o nuotrauku jame labai daug buvo.

vasare , eda ir lietuviai (buvo net geda uz tautieciu elgesi vakarienes metu), ir vokieciai (karta vieni juokavo, kad ju viesbutyje po vokieciu jau gali nieko ir neberasti valgomo. as su tuo nesusiduriau), o jau paciu turku sugebejimas prisikrauti lektes irgi stebina (su tuo susiduriau biggrin.gif ). todel labai jau isskirti kazkokios tautos nereiktu. Viskas priklauso nuo to, koks tuo momentu kontingentas pasitaiko, nes va tarkime Kemer resorte buvau, tai tautybiu ivairiu buvo, rusu visa darboviete buvo suvaziavusi, gere jie gerai, bet kas liecia maista, tai nepadaugindavo jie jo tikrai biggrin.gif Pagal viena karta ir viena viesbuti susidaryti nuomones tikrai nereiktu. na ir su nuotraukom tas nieko bendro neturi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Shopaholic @ 2010 09 06, 10:09)
tai sutikciau kad tas pozavimas labiau rusu ismislas ax.gif

o kaip tada tie kurortai, kur rusu mazuma, lyginant su Antalijos regionu? todel as nesutikciau. O vat pozavimai prie juros idomiom pozom, va cia jau tikrai tos tautos arkliukas biggrin.gif jei fotografuoja be leidimo, tada tikrai nagli blink.gif taip galiu ir iki valdytojo nusuoliuoti mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 09 06, 09:30)

o kaip tada tie kurortai, kur rusu mazuma, lyginant su Antalijos regionu? todel as nesutikciau. O vat pozavimai prie juros idomiom pozom, va cia jau tikrai tos tautos arkliukas  biggrin.gif jei fotografuoja be leidimo, tada tikrai nagli  blink.gif  taip galiu ir iki valdytojo nusuoliuoti  mad.gif

bendrai tu teisi, megsta ir kitu tautybiu zmones pasifotografuoti biggrin.gif , bet tuose viesbuciuose kur rusu mazuma, fotografu maziau ir jie ne tokie nagli, bent jau man jie neuzkliuvo, o vat ten tai doh.gif
Atsakyti
Sveikie,

Pries pora temu klausiau apie Club Asteria HV-1 ( Belek ). Negavau atsakymo, tai pati aprasysiu dabar smile.gif . Agenturoj neperspejo, kad tai seimyninis viesbutis smile.gif . Tikrai rojus vaikams. Pagrindinio viesbucio pastato kaip ir nera. Tik mazos vilos su atskirais iejimais i kiekviena numeri. Maisto daug ir labai skanu. Praktiskai visa diena gauni valgyt, jei ne pagrindiniame restorane , tai prie baseino ar juros baro. Viesbutis labai priziurimas, svaru. Masazai super. Animacija nebloga.
Ryt imesiu pora foto jei kam idomu.
Man laabai patiko, o MB per daug vaiku blush2.gif ax.gif . Bet prie juros triuksmo didelio nebuvo, bo vaikai daugiausia prie baseino ar vaiku miestelyje.
Atsakyti
QUOTE(Romy @ 2010 09 06, 10:51)
Sveikie,

Pries pora temu klausiau apie Club Asteria HV-1 ( Belek ). Negavau atsakymo, tai pati aprasysiu dabar smile.gif . Agenturoj neperspejo, kad tai seimyninis viesbutis  smile.gif . Tikrai rojus vaikams. Pagrindinio viesbucio pastato kaip ir nera. Tik mazos vilos su atskirais iejimais i kiekviena numeri. Maisto daug ir labai skanu. Praktiskai visa diena gauni valgyt, jei ne pagrindiniame restorane , tai prie baseino ar juros baro. Viesbutis labai priziurimas, svaru. Masazai super. Animacija nebloga.
Ryt imesiu pora foto jei kam idomu.
Man laabai patiko, o MB per daug vaiku  blush2.gif  ax.gif . Bet prie juros triuksmo didelio nebuvo, bo vaikai daugiausia prie baseino ar vaiku miestelyje.

4u.gif Laukiu daugiau info.. kiek mokejot uz viesbuti??
Atsakyti