Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Ar esate dalyvavę trollbeads klubo susitikime? (80 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Ruti @ 2010 08 28, 09:54)
bet jei yra susidomėjimas, tai virusas jau gali būti ir prikibęs  hihihi.gif

Prisipazinsiu, ne viska skaiciau  blush2.gif Ar Ewidenta mūsų dovanėlę jau gavo?

Kelis postus atgal paskaityk...dzaska kur pasakojo...kaip viskas buvo... mirksiukas.gif
O siaip tai ta laimyngoji diena buvo vakar... birthday.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 28 rugpjūčio 2010 - 08:57

QUOTE(erilukaha @ 2010 08 28, 08:56)
Kelis postus atgal paskaityk...dzaska kur pasakojo...kaip viskas buvo...  mirksiukas.gif
O siaip tai ta laimyngoji diena buvo vakar... birthday.gif

aciuks.gif

QUOTE(dzaska @ 2010 08 27, 14:04)
NIU KA ATLIKTA MISIJA clap.gif
Ka tik gryzau nuo santuokos rumu jaudinuos patikekit  bis.gif ivyko santuoka EWIDENTOS  4u.gif
Padarem merginos gera jai staigmena liko suzaveta daug emociju maloniu  wub.gif taiva Iteikiau dovanu nuo musu forumieciu - Baltasis tarcetas- Grazu atviruka su pelinkejimais, ir nupirkau remelius ireminau jos 10lt juk ir is jos emem ir apaciai uzrasas nesantuokiniui kudikiui 2.gif  kudikio foto zinoma jumoro formoj  niu paviko mum puikiai  clap_1.gif  yu.gif kitaip nebutu staigmenos  lotuliukas.gif  Manau greit pasigirs, o jaunoji pati graziausia buvo pasipuosusi fantazijos veriniu, auskarai su perliukais geles ir apyranke balta su perlais  ax.gif tobula nemoku jum perduot visu siltu maloniu emociju wub.gif yahoo.gif

kaip faina wub.gif nekantrauju pamatyti foto ax.gif
Atsakyti
Laba ryta,
koki grazus trolstaunai smile.gif
http://cgi.ebay.com/...e=STRK:MEWAX:IT
Atsakyti
Sveikos, graziausi sveikinimai nuotakai ir nuosirdziausi visom Panevezio vakarelio laimetojom 4u.gif

Ir as su drauge buvau Babilone troliu vakarelyje. Kadangi senai planavau ja aplankyti, tai norejom du zuikius nusauti vienu metu ax.gif Bet prisipazystu, kad galo nesulaukem nes nepatiko "balaganas". Isejom, kai pradejo vertint apyrankes. Perziurejus fotoreportaza is Vilniaus ir paskaicius atsiliepimus , isivaizdavau ta rengini truputi kitaip. Bet cia mano subjektyvi nuomone blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Na va, atkeliavo naslaiteles siandien ryte, tai rodausi i kokia kompanijajas ipirsau biggrin.gif Didelis dekui Fontenay 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2010 08 28, 12:50)
Sveikutes 4u.gif
Na va, atkeliavo naslaiteles siandien ryte, tai rodausi i kokia kompanijajas ipirsau biggrin.gif Didelis dekui Fontenay 4u.gif

Kaip čia buvę, labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dzaska @ 2010 08 27, 15:54)
Kikirike tavo sese tikrai saunuole puikios foto.

ačiū 4u.gif

QUOTE(Tacita @ 2010 08 27, 16:43)
Mergos,susinervavau iki negalejimo-pameciau panoramos 10proc nuolaidu kortele...
Kaip ja gauti?nes man kai kas ja perleido,nes turejo dvi,o man va kas atsitiko... cry.gif  cry.gif  cry.gif

nu jei reikia galiu paskolinti kada pirksi ax.gif

QUOTE(Erszebeth @ 2010 08 27, 17:14)
Mano gėlėtoji-akmeninė su naujuoju kvarcu  ax.gif Auksinis kvarcas neblogai derinasi su žaliomis gėlėmis  smile.gif

super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 08 28, 01:36)
Giriamės - mano mergučė irgi sulaukė žinutės, jog loterijoj laimėjo vieną iš karoliukų  ax.gif

Labai nuoširdžiai džiaugiuosi už jūsų mergaitę clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2010 08 28, 12:50)
Sveikutes 4u.gif

thumbup.gif ir kaip tau tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
labukas 4u.gif
QUOTE(borooze @ 2010 08 27, 23:53)
Nenorėtum vėl į Panevėžį nulėkt smile.gif ? lotuliukas.gif kavos... smile.gif hihihi.gif

Ačiū už palaikymą wink.gif bet nežinau ar džiaugiuosi tongue.gif

tai kur vel ilindai mokytis g.gif dar mazai lotuliukas.gif
Atsakyti
mergaiciai,noriu pasigirti-siandien gavau is troliukaroliukai.lt troliu dezute juoda pavalia su gumyte.Maciau pas Kikirike,ciupinejau,baltai pavydejau ir va-turiu tokia jau ir as.Troliukai bus saugus savo spintutese lotuliukas.gif thumbup.gif

Kikirike,aciu uz pasiulyma del korteles,ale as taip viliuosi nauja gauti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 08 28, 13:01)
Kaip čia buvę, labai gražu  thumbup.gif

QUOTE(Fontenay @ 2010 08 28, 13:14)
thumbup.gif ir kaip tau tinka  mirksiukas.gif

Dekui 4u.gif Ir as manau, kad pritapo jos ax.gif
Atsakyti