QUOTE(Laisvė @ 2010 08 27, 08:35)
]Mano mergina laimėjo vakaro prizą - sidabrinę apyrankę su pasirinktu užsegimu, aš - du kankolus. Šventė patiko.
Super ;) kaip man širdelę suspaudė, kaip mama už dukrytę džiaugėsi :sutinku
Šaunuolės abi :4u:
QUOTE(labamba @ 2010 08 27, 11:29)
l
1. :bigsmile: tu auxas,lieku skoloj,kai turesi laiko brukstelk kiek as tau pinigeliu turiu damoketi :) sapnuosiu naktim :lotuliukas:
2. o Dieve,as galvojau cia rimtai fotkes is Pnv :oh eilini karta issiduriau,kaip
ir su boroozes vaiku :lotuliukas:
3. :super :super kas norejo tas suprato
1. Parašysiu kaip laikelio bus ;) oki? ir kaip kartu skype būsim ;)
2. Jei ką Ero - mano katinas, kad ir kitom nekiltų panašių minčių... oj smagiai vėl pakikenau :)
3. Svarbiausiai ;)
QUOTE(dzaska @ 2010 08 27, 15:04)
NIU KA ATLIKTA MISIJA :valio
Ka tik gryzau nuo santuokos rumu jaudinuos patikekit :bis ivyko santuoka EWIDENTOS :4u:
siltu maloniu emociju :wub: :yahoo:
Super :4u: Sveikinu Ewidentą - linkiu pasakos pradžios ir ilgo ilgo pasakojimo, be pabaigos...
Man šilta bangelė užliejo paskaičius tavo postą ... :super:
QUOTE(tamosiuke @ 2010 08 27, 15:22)
Valiooooooooo laimejau karoli!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Is vakarykstes pirkimo loterijos, girkites kas dar laimejot :lens:
O kažkas sakė nieko nelaimi :) Sveikinu :*
TAu kankoluose, man šiandien moksluose visgi pasisekė :)
QUOTE(Ruti @ 2010 08 27, 21:56)
Beje, ar čia klaipėdiečių yra? Jei yra, tai paaiškinkit Akropolio troliukų pardavėjai, kas yra retirinti (retinti) karoliukai, nes ji tik akis išpūtė :blink: ir tris kartus paklausė kokie? kokie? kokie? :oh
Aš KLP Akropolį buvau per jūros šventė, atsakymą gavau lygiai tą patį kaip tu - išpūstas akis ir pasakymą kad unikų išvis nebūna, o bandymas paklausti apie retintus kankolus išvis smagiai nuskambėjo nes pasijutau kaip visiška atsilikėlė :lotuliukas:
Papildyta:
Super ;) mano pirštai nufotkinti :) echt ... graži kūno dalis :lotuliukas: