Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Ar esate dalyvavę trollbeads klubo susitikime? (80 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(erilukaha @ 2010 09 02, 14:42)

Aš per ją vieną kartą užsisakiau ir užteko unsure.gif Labai jau ilgai prekės ėjo, į žinutes neatsakinėjo doh.gif
Atsakyti
erilukaha, tu vėl nepasiekiama mirksiukas.gif

QUOTE(Song @ 2010 09 02, 15:01)
O tu jai visa tai surašyk mandagiai. Gal perskaičiuos mirksiukas.gif Nes aš su ja tikrai jokių reikalų nebeturėčiau.

o man atrodo, kad dauguma tarpininkių taip skaičiuoja g.gif (parašiau ir pati suabejojau doh.gif, kad gal ir netaip daro). Dar prisideda po kelis cnt. prie oficialaus kurso. Bent jau tos, iš kurių teko pirkti, tai labai aiškiai parašo prie prikimo sąlygų, kokiomis sąlygos apskaičiuos prekės kainą.

O dėl užsakymo iš dano, tai irgi būčiau už tai, kad kiek palaukti. Gal pavyks pask itas mergaites gyvai tuos karolisu pamatyti, o gal noras praeis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitelė: 02 rugsėjo 2010 - 14:10
QUOTE(Sinuhas @ 2010 09 02, 15:06)
Aš per ją vieną kartą užsisakiau ir užteko  unsure.gif Labai jau ilgai prekės ėjo, į žinutes neatsakinėjo doh.gif

Nu tai va paguodei...Nu kur boruze, kur man uzrode ja... aggressive.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 09 02, 14:55)
Aciu tai aciu... bigsmile.gif bet pinigine tai verkai...Dar vakar uz situos nebuvau susimokejus...o ji man i az vel imete...sako pirk... doh.gif tai gerai,kad saskaita tuscia...buciau ir papirkus... biggrin.gif

mano saskaita ir jau tuscia doh.gif bet zinau saskaita kurioje yra lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 09 02, 15:01)
O tu jai visa tai surašyk mandagiai. Gal perskaičiuos mirksiukas.gif Nes aš su ja tikrai jokių reikalų nebeturėčiau. Never.

Rasiau ne viena laiska... doh.gif Ai susikisa ji tegu...Sumokejau as jai,...ir tegul sau...tegu man tik prekes atsiuncia, o toliau su ja jokiu reikalu... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinuhas @ 2010 09 02, 14:15)
mimoza0922 – runos, runos - pasiims pati hihihi.gif
Erszebeth – laivas  - siųsti, Vilnius.
Laivite – laivas, runos, pluke
Rimaz – laivas - siųsti, Vilnius.
Noa – laivas - pasiims pati, apsimokės vietoj, Kaunas.
Laisvė – laivas
Song – laivas, Vilnius
Sinuhas – laivas - Kaunas, pasiims pati
Sadi – runos pasiims Kaune pati
Yell - runos, laivas - Kaune pasiims pati, apsimokės vietoj.
Tortila – laivas, Vilnius
labamba-laivux
tik drugelis - runos, laivas
ladybird – runos pati pasiims Kaune
hylk – laivas
simre – trolis
danske – plukes
fontenay – trolis

Atsakyti
QUOTE(Tacita @ 2010 09 02, 15:02)
o tu ka ir perki viska is eiles lotuliukas.gif  hihihi.gif ?O nematyti labai paprasta-neskaityti reikia mirksiukas.gif

jau ne viska, va baidares nepirkau, nors labai norejau, dabar kai visos plauks i meeta as eisiu pescia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(askela @ 2010 09 02, 15:13)
mano saskaita ir jau tuscia doh.gif  bet zinau saskaita kurioje yra lotuliukas.gif

O tai cia kur g.gif Maz visiems prieinama biggrin.gif Cia MB...ai as tai saviskio nekliudau... irnesakyk.gif Jei kliudyciau, tai ir trecdalio netureciau... blush2.gif
Atsakyti
Nu labai jau varot jus ant tu tarpininkiu.As va prekinausi ne karta is Rudaplaukes-nereali komanda,viskas super,zodziu galiu tik girti mergaites.Buvo ir nesklandumu,pvz siunciausi veidui alieju brangu,o jis suduzo,tai man kita savo saskaita uzsake be jokiu problemu.Pries tai paklause-ar pinigiukus grazint,ar nauja uzsakyti-sakau nauja-ir va,turiu.O ir drabuziu pirkau,ir visokiu kosmetiku,negaliu skustis-i laiskus atsako,greit reaguoja,o ir vilniuj jos komanda superine.Zodziu Erika,tiesiog nepasiseke tau.nereiskia kad visos tokios.
O kad Booruze uzrode tau ja,jai gal pvz patinka sita tarpininke kaip man Rudaplauke-butum manes klausus-gal ir maniske butu nepatikus.Nu sutapimas negeras ir teik.Aisku labai gailiu,kad babkiu tiek pralosei,bet salygos pirkimo pas jas isdestytos pirmam psl ir manau skaiciavimas saskaiteleas ir gi parasytas,kad ir kokiu principu daromas,taip kad nieko tu nepesi zinok... schmoll.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(askela @ 2010 09 02, 15:16)
jau ne viska, va baidares nepirkau, nors labai norejau, dabar kai visos plauks i meeta as eisiu pescia lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Taigi i meeta jos irgi pescios,...nes dar netures burlaivio...jos namo gales plaukt... O,... bet,...taciau...o laiveliu kai plauki juk nereik teisiu...negresia pragert...ooootai galesit sampaniukooo... bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Tacita @ 2010 09 02, 15:17)
Nu sutapimas negeras ir teik.Aisku labai gailiu,kad babkiu tiek pralosei,bet salygos pirkimo pas jas isdestytos pirmam psl ir manau skaiciavimas saskaiteleas ir gi parasytas,kad  ir kokiu principu daromas,taip kad nieko tu nepesi zinok... schmoll.gif  ax.gif

Baiktu ... irnesakyk.gif juokauju...prie ko cia boruze...ji gal is tos pacios komandos taip suprantu...As gi ir nesipesioju...nu nenubiednesiu, bala su juo...aisku gaila, bet zinai, ne pasaulio pabaiga...

Papildyta:
Va prisiminiau ka norejau labai pacituot vakar...Song tavo KAziukas koks mielas...nerealus...grazuolis koks...labai,labai... wub.gif (ka dar prisiminsiu) mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 02 rugsėjo 2010 - 14:27
QUOTE(Sinuhas @ 2010 09 02, 15:06)
Aš per ją vieną kartą užsisakiau ir užteko  unsure.gif Labai jau ilgai prekės ėjo, į žinutes neatsakinėjo doh.gif

Mano drauge irgi buvo ant sitos uzsokusi doh.gif Tai pasibaisejau koks nesiskaitymas su klientais. doh.gif

QUOTE(Bitelė @ 2010 09 02, 15:09)
O dėl užsakymo iš dano, tai irgi būčiau už tai, kad kiek palaukti. Gal pavyks pask itas mergaites gyvai tuos karolisu pamatyti, o gal noras praeis lotuliukas.gif

Jei palauktumet savaitele, as ir uzsisakyciau ta iskrypeli antkedes blush2.gif Pirma noriu pamatyt kaip realiai atrodys kai mergaitems atsius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2010 09 02, 15:28)
Jei palauktumet savaitele, as ir uzsisakyciau ta iskrypeli antkedes blush2.gif Pirma noriu pamatyt kaip realiai atrodys kai mergaitems atsius blush2.gif

O ka,pazymesi tuo iskrypeliu... lotuliukas.gif
Atsakyti