Pagaliau ir mergučė pasiėmė iš Babilono laimėtąjį kankolą. Pasirodo, jai priklausė vienas iš zodiako ženklų. Aišku, išsirinko svarstykles. Laiminga
Nu kagis, kadangi jau visos aprimot, siunciu pilna sarasiuka. Jei kas keiciasi - laukiu ziniu. Jei ne, spaudziu check out
mimoza0922 runos, runos
Erszebeth laivas
Laivite laivas, runos, pluke
Rimaz laivas
Noa laivas
Laisvė laivas
Song laivas
Sinuhas laivas
Sadi runos
Yell - runos, laivas
Tortila laivas
labamba-laivux
tik drugelis - runos, laivas
ladybird runos
hylk laivas
simre trolis
danske plukes
fontenay trolis
mimoza0922 runos, runos
Erszebeth laivas
Laivite laivas, runos, pluke
Rimaz laivas
Noa laivas
Laisvė laivas
Song laivas
Sinuhas laivas
Sadi runos
Yell - runos, laivas
Tortila laivas
labamba-laivux
tik drugelis - runos, laivas
ladybird runos
hylk laivas
simre trolis
danske plukes
fontenay trolis
QUOTE(mimoza0922 @ 2010 09 01, 20:10)
Snukutis sioks toks yra, bet jis lygus, t.y. nera nei akiu, nei nosies....
Tai gal ten pakaušis?
QUOTE(Noa @ 2010 09 01, 20:10)
Ale mergos, kodėl jūs norit to laivo? Aš, tarkim, noriu todėl, kad tatai mano antro mylimiausio troll dizainerio - Eske Storm - darbas. Jis senobės vikingų tema pastoviai kuria. Man dideliai patinka jo karoliai, ir, regis, visus turiu, išskyrus mitinius veidus, bet ir tuos kada nors įsigysiu. Ir būsiu rami. O čia - te tau, dar vienas
O jūs?
O jūs?
Tai kad gražus, ir man išvis patinka karoliai, pro kuriuos matosi grandinėlė, kaip pro to laivo vidų Ir apskritai laivui tiek daug prasmių galima prigalvoti, jog lengva pateisinti jo įsigijimą net esant visiškam bankrotui
[quote=Noa,2010 09 01, 20:10]
Aha, nu jei bogu. Atsirado mat Jūratės ir Kastyčiai Šiuolaikiniai foteliai su paleistuviais irgi neimponuoja, anei plukės - fi, daniškos, gi ir pas mus anų pilni laukai.
Ale mergos, kodėl jūs norit to laivo? :
As parasysiu , kodel jo nenoriu. Teko man su tokia darzine, vardu vikingu laivas, pompuoti 50 km Nemunu. Vien jo vaizdas primena mano durnuma, kam pasirasiau tokiam reikalui. Ne, ne.
O plukes man labai patika, nubrauksiu zodi daniskos, ir pavasari , kol nebus gyvu, turesiu ant rankos
Aha, nu jei bogu. Atsirado mat Jūratės ir Kastyčiai Šiuolaikiniai foteliai su paleistuviais irgi neimponuoja, anei plukės - fi, daniškos, gi ir pas mus anų pilni laukai.
Ale mergos, kodėl jūs norit to laivo? :
As parasysiu , kodel jo nenoriu. Teko man su tokia darzine, vardu vikingu laivas, pompuoti 50 km Nemunu. Vien jo vaizdas primena mano durnuma, kam pasirasiau tokiam reikalui. Ne, ne.
O plukes man labai patika, nubrauksiu zodi daniskos, ir pavasari , kol nebus gyvu, turesiu ant rankos
QUOTE(Erszebeth @ 2010 09 01, 20:19)
Tai gal ten pakaušis?
Arba aplamai antra subinė
QUOTE(Noa @ 2010 09 01, 20:10)
Ale mergos, kodėl jūs norit to laivo?
A man tai bene pirmosios kelionės į užsienį simbolis - Stokholmas, Vazos muziejus ir legendinis restauruotas laivas. O ir kelionė buvo bais proginė ir įsimintina visaip kaip.
[Ale mergos, kodėl jūs norit to laivo? :
Man apskritai skandinavai su visa istorija, mitologija patinka. O tokie laivai Švediškose bažnyčiose kabo...
Man apskritai skandinavai su visa istorija, mitologija patinka. O tokie laivai Švediškose bažnyčiose kabo...
Aš tai dėl chebros, kad neatsilikt.
QUOTE(Song @ 2010 09 01, 20:32)
Aš tai dėl chebros, kad neatsilikt.
O aš kuo prastesnė?
Labas,tik praleisk diena ir ziurek,visos kaip bezdzionkos isejot is proto-kas cia,baidarem paskui plauksit su tais laivais ,o trolis ant fotelio?Kas cia do ciudai? Runos ir plukes grazu,le zinot ka?As geriau dar vienam labradoritui pataupysiu,vat
Ragana,parodyk agata,labai smalsu kaip atrodo,nes ebay gerai atrode,neeilinis
Enita,labai grazu,super,o karoliukas sidabrinis-dinamiskasis-mano simpatija,kurio vis neusiperku-gerai atrodo labai
Ragana,parodyk agata,labai smalsu kaip atrodo,nes ebay gerai atrode,neeilinis
QUOTE(Enita @ 2010 09 01, 19:34)
Enita,labai grazu,super,o karoliukas sidabrinis-dinamiskasis-mano simpatija,kurio vis neusiperku-gerai atrodo labai
Dar kartą apžiūrėjau tą trolį iš fotelio... Na ji toks brrr Susapnuoti nenorėčiau. atsisuka, o ten - be veido. Geriau jau būtų koks bjaurus snukis
Užsakymėlis padarytas. Ryt patikslinsiu, kad bus viskas išsiųsta.