Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Ar esate dalyvavę trollbeads klubo susitikime? (80 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Sadi @ 2010 09 01, 14:35)
O tas trolis kedėj, tai nei ten trolis, nei jis kedėj normaliai sėdi smile.gif

Baisiai čia gali žinot, kaip ten tie troliai normaliai sėdi. Raz sėdi, tai, matyt, taip ir turi sėdėt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimaz @ 2010 09 01, 14:24)
Mergos, jei kas nors iš kur nors siųsitės laivus, paimkit ir mane į kompaniją ax.gif Bo aš tų kortelių neturiu...

Manes irgi nepamirskite, nors ne laivo noriu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 09 01, 14:38)
Kas per laivas? Praleidau kažką? biggrin.gif

http://www.trollbead...i...nk-pasaulÄÆ
4u.gif
Atsakyti
Aš irgi laivo norėčiau bigsmile.gif Jeigu darysite bendrą užsakymą - jungiuosi. Kažin, diamonds4ever jų neturės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 09 01, 14:45)
Aš irgi laivo norėčiau  bigsmile.gif Jeigu darysite bendrą užsakymą - jungiuosi. Kažin, diamonds4ever jų neturės?  g.gif

Turi mirksiukas.gif
Atsakyti
Ale visos kaip bezdzionkos lotuliukas.gif kas jum cia darosi doh.gif palaukit gal ir LT paduos tu laivu g.gif aa, jau spirgat , jau liga progresuoja ... hihihi.gif

p.s. ir as jungciausi ax.gif
Atsakyti
Jazau, siuntimas iš diamonds4ever kainuoja 40 ltl. Gal bus norinčių prisijungti prie užsakymo - padaryčiau ax.gif
Atsakyti
Rozinis auksas, kudikis mergaite...ir dar vienas kurio nerodziau, jau papirkta... bigsmile.gif Keliaus rytoj i naujus namucius, kur jas labiau myles ir lepins... wub.gif

QUOTE(erilukaha @ 2010 09 01, 12:24)

Prduodu pigiau, gal kam reik... ax.gif :

user posted image

user posted image

Cia gal kas gimes tigriuko metais...(trolis):

user posted image

Cia gal kam ne troliuku... mirksiukas.gif :

user posted image

Prasom i AZ... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 01 rugsėjo 2010 - 14:14
QUOTE(mimoza0922 @ 2010 09 01, 14:12)
Jazau, siuntimas iš diamonds4ever kainuoja 40 ltl. Gal bus norinčių prisijungti prie užsakymo - padaryčiau  ax.gif

As tada jungiuosi jei apsiimi padaryti ax.gif
O kur tas trolis sedi kedej g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2010 09 01, 15:17)
As tada jungiuosi jei apsiimi padaryti  ax.gif
O kur tas trolis sedi kedej  g.gif

A va tokio ten nemačiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 09 01, 14:48)

Tiksliai doh.gif Aš prie "limited edition" žiūrėjau blush2.gif

QUOTE(mimoza0922 @ 2010 09 01, 15:12)
Jazau, siuntimas iš diamonds4ever kainuoja 40 ltl. Gal bus norinčių prisijungti prie užsakymo - padaryčiau  ax.gif

Nu tai jeigu 10 norinčių laivo - tai po 4 litus kiekvienai biggrin.gif Kuri ten praėjusį kartą iš Diamonds užsakinėjo? Rasida? Ar erilukaha? Darom ir dabar sąrašą ir žiūrim, kas gaunasi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2010 09 01, 13:35)
ir aš jungčiaus, tik man runos labiau patiko smile.gif O tas trolis kedėj, tai nei ten trolis, nei jis kedėj normaliai sėdi smile.gif

Sadi parodyk kur tas trolis sedi ax.gif
Atsakyti