Labukas
del meeto - jsi tik ne naujiokėm ? ir tik vilnietė ? ir dar turbūt pageidautina su nesantuokiniais ?
Dėl trolių prašymo suorganizauoti meeta - pati savo ausim girdėjau, kad tai yra įmanoma - reikai tik noro.
Karoliukas super - balsavau už motinystę ir šitą... Kaip aš be meškinų ???? Bet ar jis ne auksinis bus?
QUOTE(erilukaha @ 2010 08 31, 16:14)
Vat todel savo ir nesiunciau...nes briedus kazkokius isrenka...nesakau,kad negrazu... bet buciau tikrai motinystes karoliuka papirkus...ir daugelis kitu itariu, ir dovanot toki grazu... nu balta meska...kazkokia nenormalus...kas ja pirks ...vienetai... nes jei jieskot prasmes... nebent pas ka MB tynginys, tai va kak ras...jam ir bus iamzint...
pati tai galvoju, kad daug lemia karoliuko reikšmės aprašymas, kurį atsiunčia kartu su eskizu. Juk taip didinga, globalu, karoliukas - "priminimas, kad tik mes galime apsaugoti šią lengvai pažeidžiamą klimato sistemą. Nusišypsojus sėkmei jos istorija gali baigtis laimingai". Žinoma, tai svarbu, bet man nepatiko tas karoliukas. jei atvirai tai net tarp tų deįimties finalininkų, nebuvau jo pastebėjusi O ir šiaip kodėl gi nepaskebia balsavimo rezultatų. Pvz., man baisiai smalsu, kiek žmonių balsavo ir kiek iš jų buvo iš tą lokį.
QUOTE(borooze @ 2010 08 31, 16:16)
Labukas
del meeto - jsi tik ne naujiokėm ? ir tik vilnietė ? ir dar turbūt pageidautina su nesantuokiniais ?
Dėl trolių prašymo suorganizauoti meeta - pati savo ausim girdėjau, kad tai yra įmanoma - reikai tik noro.
Karoliukas super - balsavau už motinystę ir šitą... Kaip aš be meškinų ???? Bet ar jis ne auksinis bus?
A kodėl naujokės ignoruojamos... mes, na bent jau aš, irgi noriu
QUOTE(borooze @ 2010 08 31, 16:16)
Gal toks ir toks...nes sukurusiai tai dovanu auksinis bus tikrai...
As nieko neturiu pries meskiukus...bet, nu sugalvok tu balta meska...nu gyvena ten aleskoj kazkokios baltos meskos, tegu ir gyvena...kam cia jas taip pagerbt...nu suprantu kad ju taukai nuo visu ligu... tai ko tada kokios karves nepadare... Indijoj paziurekit kokioj pagarboj... Vis daugiau papirktu...va kiekviena maitinanti mamyte, savo pieno kombinata, galetu iamzint...o dar galetu su skaiciukais but...tai reikstu kiek menesiu ar metu maitini pvz...
QUOTE(Bitelė @ 2010 08 31, 16:00)
baisiau nebuna , ir taip visas zooparkas pas tuos trolius , pilna pandu, drambliu, visokiu audiniu, dar viena nesamone konkreti, negi visiems tas baisuolis is vaiduokliu pasaulio patiko
QUOTE(Bitelė @ 2010 08 31, 16:20)
Pvz., man baisiai smalsu, kiek žmonių balsavo ir kiek iš jų buvo iš tą lokį.
Man irgi As pvz labai smalsi matote...ir man idomu kiek balsavo, galetu net of.dosje but kai ebay...viskas matosi... kas balsavo...galima butu parasyti tiems kas balsavo, ir paklaust : o kodel jus uz ta balta meska pvz....
Papildyta:
QUOTE(Fontenay @ 2010 08 31, 16:29)
baisiau nebuna , ir taip visas zooparkas pas tuos trolius , pilna pandu, drambliu, visokiu audiniu, dar viena nesamone konkreti, negi visiems tas baisuolis is vaiduokliu pasaulio patiko
Nu tikrai..taip lauki tu nauju karoliuku, tikedamasi kazko nerealaus...o cia se tau per burna purvina mazgote,... Cia kaip su ta zeme...nesakau kad negrazi...bet vien statistiskai paziurejus, koks karoliukas pats deficitiskiausias...ta ir grazink... bet ne...
QUOTE(erilukaha @ 2010 08 31, 16:14)
Vat todel savo ir nesiunciau...nes briedus kazkokius isrenka...nesakau,kad negrazu... bet buciau tikrai motinystes karoliuka papirkus...ir daugelis kitu itariu, ir dovanot toki grazu... nu balta meska...kazkokia nenormalus...kas ja pirks ...vienetai... nes jei jieskot prasmes... nebent pas ka MB tynginys, tai va kak ras...jam ir bus iamzint...
Idomu kas cia uz ja balsavo..gal kokia mokytoja...tai liepe visai mokyklai prabalsuot, ba kitaip apie gerus pazymius nesvajokit...
Idomu kas cia uz ja balsavo..gal kokia mokytoja...tai liepe visai mokyklai prabalsuot, ba kitaip apie gerus pazymius nesvajokit...
nu rimtai,aš balsavau už motinystę -nugis tikrai daugiau būtų pirkę ,o dabar nu net nežinau,net neįsivaizduoju ką čia tokio įamžinti su ta meška
QUOTE(mimoza0922 @ 2010 08 31, 16:23)
A kodėl naujokės ignoruojamos... mes, na bent jau aš, irgi noriu
Nu jau kas gi jus cia ignoruoja... ...Demesio stokalige sergat ar ka...
QUOTE(Kikirike @ 2010 08 31, 16:38)
nu net nežinau,net neįsivaizduoju ką čia tokio įamžinti su ta meška
o as zinau cia ta meska sukure amerikonka, jos visos kaip meskos, prisislamste hamburgeriu, uztat ir prabalsavo savo stiliui istikimos
QUOTE(Fontenay @ 2010 08 31, 16:44)
o as zinau cia ta meska sukure amerikonka, jos visos kaip meskos, prisislamste hamburgeriu, uztat ir prabalsavo savo stiliui istikimos
va ir reikšmė puiki Amerikonkų daugiau nei mūsų
bet man meškos Jos tokios švelnios, o kartu ir ištiesų - toli gražu nuo švelnumo... Nors aš esu vis dar šventai įsikinus, kad meškutės valgo tik uogytes
So kada meetas? stokaligė prasimuša
QUOTE(Fontenay @ 2010 08 31, 16:44)
Va,va ...panasu...ypac kur siuntei tada nuotraukas...panasu,panasu... Ypac kai ziuri i meskos subinyte...tai kak ras...o nebent galima save iamzint, po gimdymo... (ai negraziai mes cia juokaujam, dar kas isizeis )...
QUOTE(Bitelė @ 2010 08 31, 16:00)
Še tau Jei bogu, aš jo net nepastebėjau Nu gal geresnė meška, negu ta, kur buvo ir paliko retirinta, bet nesu tikra, ar aš ją pirksiu Nebent kokiu nors būdu pakliūčiau į Aliaską - labai norėčiau, ale bet kažkaip nenusimato
QUOTE(erilukaha @ 2010 08 31, 16:26)
tai ko tada kokios karves nepadare... Indijoj paziurekit kokioj pagarboj... Vis daugiau papirktu...
Taip.
1. Meška poliarinė jau buvo, kas norėjo, papirko. O karvės nebuvo.
2. Karvė tokia analogiška poza labai intriguojančiai atrodytų
3. Karvė labai tiktų prie gėlių, o gėlių troll pasirinkimas didelis.
4. Iš karvių žmonijai yra didelė nauda, o iš baltų meškų?
5. Arkliai yra pavaizduoti, avinas yra, ožys - ožiaragis - yra, o karvė ne - tai diskriminacija
6. Karvės su numeriais - kaip cherubai - atrodytų ne taip saldžiai ir jau tiksliai originaliai
7. Karvės duoda pieną, o be jo žmonija jau būtų seniausiai išdvėsus, nes kuo kūdikius maitintų, jei motina pieno neturėtų??? Čia aš apie senus laikus, aišku, kai mišinėlių nebuvo