QUOTE(nidalaura @ 2010 08 30, 22:58)
Nu jei mergaite, tai gal dar ir susigundyciau... Alia zinok va ka tas kvailas gandras atitemps
Gyventu musu tetukas visiskam rojuj, tarp keturiu mergu iskaitant suni.
Del meeeto. Galvoju, gal galima butu prasyt Troliu, kad suorganizuotu meeta specialiai mums? Ka nors tokio idomesnio papasakotu, nu ka nors ko mes dar nezinom. Juk neduos per galva kad paprasysim?
Vyno galim atsinest... ir arbuzo... nesutiks tai nesutiks. Gal jiems butu idomu ne kuriu kolekcijas paziuret, su tikrom beprotem pabendraut? Sugalvotumem jiems klausimu, jei neatsako, gaunam priza... Kaip manot?
Mergaites, as atsijungiu. Jus padiskutuokit, as ryt isijungsiu. Koma jau. 4 keliausi, vyra issiunciau i Vokietija German Clover parnesti. Nors maciau ebejuje, jis dabar Anglijoj veisiasi. Su visokiom peripetijom jis ten keliavo, tai nusigrauziau manikiura per nervus siandiena darbe
Net pora kartu rase kad myli, jauciu pats juodai pasinervavo
Oho, jei bogu, žmogui koma
Na, aš skeptiškai žiūriu į trolių atstovus - ką aš žinau, kaip reaguočiau jų vietoje, jei ateitų kas nors ir sakytų, organizuok man
Juolab kad ką tik organizavo. Be to, įtariu, ne kažin ką jie ten papasakos
Nebent galima jiems pranešt, kur kada kas vyks, ir lai ateina, jei nori ir gali ir laiko turi, sudalyvaut lygiom teisėm, vis tiek gi, jie irgi troll gerbėjai
Tarkim, jei kokioj Megoj vyktų, tai kas jiems yr į antrą aukšt užlipt
O ir jei ne Megoj...
Išsiuntei diedą į Vokietiją karolio. Tačiau per ybėjų matei, kad diedas ne Vokietijoj, bet jau net Anglijoj (tai tu jį ten pardavei, štoli
), ir dar veisiasi. Tu dėl to, kad jis veisiasi, susinervinai, bet jis rašo, kad veisiasi tik šiaip, o myli tik tave.
Taip buvo?