QUOTE(Noa @ 2010 08 30, 10:40)
O aš, tarp kitko, kūriau, keturis, jei neklystu, ar penkis, tik mane prametė
Likau su tais 5900 nieko nepelniusių
Tiesa, va tokio kaip aprašiau, tai nebuvau sukūrus. Nu ir veltui
As irgi buvau sugalvojus karoliuka...bet tik viena...ir toki labai su faina prasme... bet nenusiunciau...net nezinau kodel patingejau...ar moteriska intuicija, kad vistiek neisrinks... bet pabijojau,kad gali nuplagijuot minty...
tik zinau viena su tokia prasme, tai kad ir siandien lekciau i Panorama pirkt... net negalvodama...
O dabar buvau sestadieni Panoramoj, sekmadieny...ir Akropoly buvau...nu bet nieko nepirkau, net pati savim stebiuosi...nepribrendau naujiems...o is senu turiu viska ko norejau...nu beveik...
Todel kazkaip nieko nenoriu...
Papildyta:
QUOTE(Kikirike @ 2010 08 30, 11:08)
Del fantazijos, ka galiu pasakyt...skaiciau, bet negalejau pacituot...tai pasakysiu savo nuomone... tie visi raizgymai kaip salikelio, ar dar kitokie...gryniausia nesamone...nera taip patogu ,kaip noretusi...graziausias ir geriausias variantas tai spec.karoliukas...bet netgi tai nera labai patogus....gailiuosi, geriau buciau pirkus trumpesne ir nesiojus vienguba su kokiu vienu karoliuku...o tie visi ,kad ir hortenzija, ji smukineja,kazkoks bardakas...reik butinai stoperiais fiksuot...cia ne apyranke ji negali but "salai balai"...
Aplamai fantazija nera man ta grandinele del kurios alpciau... turejau su elfu...sakiau ai bado, dar kazkas darosi...pakeiciau ant perlo... bet vistiek guli dezutej...nepatogus galiu pasakyt papuosalas...man papuosalas tas fainas, kurio nejauciu, ir pamirstu kad aplamai uzsidejus,...kurio nereik nuimt kai eini miegot, ar plauni galva...
Kazkaip moki tokius pinigus , o paskui visa tai guli dezutej...galvoju,kad geriau buciau tai sumai karoliuku papirkus fura...