i ta auksini kvarca ir as spiginau akis man patinka tokie skaidrus sviesus bet padejau atgal su mintimi kad dar tokiu bus atsidejau labradoritus du ir du gintarus... bet greiciausiai imsiu tik viena gintara...
pastebejau kai maziau gyvai matai biski apsiramint eina , gerai kad is kart neemiau nes be pinigu buvau
aciu visoms uz sveikinimus
nuo sesers ta proga dar gavau dideli ritini isgraviruota ir jau pradejau nesiot karalius
Ewidenta, priimk sveikinimus ir nuo manęs
QUOTE(dzaska @ 2010 08 29, 16:53)
Na ir as pasigirsiu neatsilaikiau auksinio kvarco groziui nusipirkau
Spalva kaip medaus
Tai pat Tacitai nupirkau pagaliau Labradorita kuris greit pasieks ja ir foto su mano broliu dvyniu
Spalva kaip medaus
Tai pat Tacitai nupirkau pagaliau Labradorita kuris greit pasieks ja ir foto su mano broliu dvyniu
grazus Dzaska labai jau tas tavo auksinis , ka cia ir bepridursi, akmenu ligone
o apie Tacitos labradorita tai patylesiu, isvis neturiu ka pasakyt sekasi gi jai
pykstu ant kai ko va
QUOTE(ewidenta @ 2010 08 29, 17:15)
i ta auksini kvarca ir as spiginau akis man patinka tokie skaidrus sviesus bet padejau atgal su mintimi kad dar tokiu bus atsidejau labradoritus du ir du gintarus... bet greiciausiai imsiu tik viena gintara...
Megoj?Eikit sau,nenervuokit su sitokiu pasirinkimu ten-jauciu jei kada nors nuvaziuosiu,reiks i ligonine vezt,nes akys apsiraibulios ir aparpuoli gausiu
Fontenay ant manes piksti negalvojau kad tu dar nori.. zinau kur dar yra
Tacita nesinervuok nevalgik daug nors gal tau galima mes jau visos ligones pasidarem visko mum reik
Paskutiniu metu jau ramiai palei stenda megos praeinu
Tacita nesinervuok nevalgik daug nors gal tau galima mes jau visos ligones pasidarem visko mum reik
QUOTE(mimoza0922 @ 2010 08 29, 13:21)
Na va, siek tiek atsviezinau savo apyranke geliu mozaika....po keliu savaiciu bus dar ir agatas
Rožinės nemėgstu, bet čia man žiauriai gražu Laikau, kad tai šviesiai rausvai violetinė apyrankė
QUOTE(dzaska @ 2010 08 29, 16:53)
Na ir as pasigirsiu neatsilaikiau auksinio kvarco groziui nusipirkau
Aš ilgai svarsčiau, ar man gražesnis šviesus, ar tamsus auksinis kvarcas, ir pasirinkau šviesų, nes sutapo spalva su žaliųjų gėlių ruda. O tavieji ametistai mane stumia į tą pačią dilemą - šviesų ar tamsų? Nes ametisto dar neturiu, o praverstų. Ko gero, vėl apsistosiu prie tamsaus.
O labradoritai tiesiog kažkas stebuklingo Turiu negerą nuojautą, kad čia bus pirmas karoliukas, kurį sudubliuosiu.
QUOTE(dzaska @ 2010 08 29, 17:35)
Fontenay ant manes piksti negalvojau kad tu dar nori.. zinau kur dar yra
kur cia nenoresi, kai pamatai tokiu vaizdu, noras niekada nebuvo dinges, tik aprimes, cia zinai kaip nuo valgymo storejama , taip nuo ziurejimo uzsimanai ir pasisotini tik tada kai gauni, as ir apzora didele
QUOTE(Fontenay @ 2010 08 29, 17:45)
kur cia nenoresi, kai pamatai tokiu vaizdu, noras niekada nebuvo dinges, tik aprimes
nezliumk pati kokiu groziu turi greit rodykis ka naujo turi ar susiverei ka grazaus
QUOTE(simre @ 2010 08 29, 17:17)
Ewidenta, priimk sveikinimus ir nuo manęs
nuosirdziausiai dekoju uz sveikinimus... dar siandien suknyte savo issitraukiau is spintos
o labradoritai tai geris dideliausias
QUOTE(dzaska @ 2010 08 29, 17:58)
nezliumk pati kokiu groziu turi greit rodykis ka naujo turi ar susiverei ka grazaus
na mano nuotaika po truputi gereja, nieko naujo kolkas neturiu, susiverus ta pati nesioju, kai tik gausiu naujienas, iskarto pasirodysiu
QUOTE(ewidenta @ 2010 08 29, 18:01)
o labradoritai tai geris dideliausias
bet kokius ji turiu Labradoritus tai patikekit jau vienas tai seile varvinu nerealei grozis ojei tokio dar nemaciau kada tu mum pasirodysi laiko dezutei o gal apsigalvojai tai jamuuuuu ***** jau gal man reik nustatinet ligos stadija
Jau gimtadienio proga uzsidejau ant apyrankes ta melynaji taip kad apsigalvojau ir nebekeisiu