QUOTE(simre @ 2010 08 29, 09:06)
Labas rytas
Tik būtinai pabandyk šitą variantą namie panešiot. Man iš praktikos nepatiko: jei uždedi du karolius iš šonų, tai dar pusė velnio. Bet jei ne, tai apačioj kabantys tempia nemažu svoriu ir viskas smunka žemyn, fantazija automatiškai ilgėja, vis turi pasitaisyt.
Va, parinkau keletą iš amerikonių puslapio. Man nei labai gražu, nei patogu.
ačiū labai
QUOTE(Erszebeth @ 2010 08 29, 09:33)
B8tent tas, kur su stoperiu, turėtų būti patogus ir neslankioti:
Tik aš dėčiau stoperį ir karoliuką ir kitoje pusėje, t.y. ant galo, per kurį "šalikas" kišasi, ir po to užveržčiau. Na, tarkim, tokia eilės tvarka: suveri fantazijos apačią, tada norimame aukštyje stoperis, virš jo lotosas (ar kažkas kito), tada jau pačiame gale vėl lotosas (ar kažkas kito) ir stoperis. Užsidėjus perkiši per tą kilpą fantazijos galą iki pirmojo stoperio, o su antruoju stoperiu užverži kilpą iki galo. Turėtų būti ir gražu, ir patogu. Manau, supratote, ką noriu pasakyti
kai parodiai labai viskas aišku ,dėkui tau labai
QUOTE(simre @ 2010 08 29, 09:41)
Mes čia duodam... Kikirikė dar turbūt saldžius sapnuoja, o mes jai fantaziją kuriam
jūs juokaujat,gi pas mane du maži vaikai,turbūt išsimiegosiu kai didesnis eis į armiją,o mažoji ištekės
QUOTE(Erszebeth @ 2010 08 29, 10:02)
Nebūtinai sidabrinių, galima ir stiklinių, perlų ar bet kokių
Bet svarbiausia - turėti du stoperius.
Žiūrėk, Kikirike, tau idėja
Neturiu fantazijos, todėl demonstruoju ant belenko:
nu va čia viskas viskas dabar aišku,reikia man dabar dar vieno štoperio ir dviejų vienodų sidabriukų
QUOTE(Yell @ 2010 08 29, 10:11)
Mano dar nerodyti:
Cukinijos žiedas, audinė, lotosas (laimėtas Panevėžyje)
wow,kiek naujienų,nu kaip gražu -super
Žemę man vyras norėjo padovnoti,ale sako žiūrėjau žiūrėjau ir masčiau ant ko tu ją pasikabinsi
tai padovanojo mergelės karoliuką
[/I]www.kokkinofoto.lt[I]