Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės suprasti kosmetiką,

himalaia, aš taip pat tokio kremo mamai nedovanočiau, dėl to kad čia Avon, tik įdėjau įdomumo dėlei. Nes pvz per Facebook yra toks puslapis Gražių plaukų paslaptys, jie kiekvieną dieną viešina kokio nors produkto sudėties analizę. (atlikta VŠĮ "Saugūs namai")! Tai kiek ten išanalizuota tų gaminių beveik visi yra kenksmingi sveikatai, pvz įdedu dar vieną produktą, na negi jis toks blogas, kad jo negalima naudoti? Man keista, jei toks produktas pavojingas, kaip jį galima paleisti į rinką???
Kosmetikos ar valymo priemonių sudėčių analizė (atlikta VŠĮ "Saugūs namai")!
Kas slepiasi už etiketės ir ko nepasako gamintojai?
Veido kremas MARGARITA (dieninis kremas)
Gamintojas - BIOK (Lietuva)
Sudėtis: (primename, kad sudėtyje nurodytų dalių kiekis mažėja priklausomai nuo vietos sąraše)pavojingumas sveikatai nurodytas nuo 0 (nepavojinga) - 10 (labai pavojinga)
Aqua - (vanduo H₂0) - 0,
Vegetable Oil - (neaišku kas slepiasi po šiuo užrašu. Koks aliejus, kokio spaudimo) - ?,
Glycerin - (glicerinas, šiuo atveju naftos produktas) - 2,
Glyceryl Stearate SE - glicerolio steratas, susintetintas glicerinas, emulsiklis - 0
Stearic Acid - sterinas, riebalinė rūgštis, dažnai gaminama iš gyvūnų (kiaulių skrandžiai), kancerogenas - 2
Isopropyl Palmitate - etil alkoholio, izoprilo rūgštis, didesni kiekiai toksiški - 2
Lanolin - avių riebalų ir naftos produktas, riebalai, stiprus alergenas - 4
Cera Alba - vaškas - 1,
Phenoxyethanol- aromatiniai angliavandeniliai, kancerogenas, sukelia vėžį - 4,
Methylparaben - naftos produktas, rūgštis, konservantas - 4,
Butylparaben - konservantas, kancerogenas, alergenas, imuninės sistemos pažeidimai - 6,
Ethylparaben- hidrobenzonato rūgštis, konservantas, kancerogenas, alergenas - 6
Propylparaben - hidrobenzonatas, konservantas, kancerogenas, alergenas, toksiškas - 6
Isobutylparaben - konservantas, imituoja estrogenus, pažeidžia endokreninę sistema, sąveikaudamas su BUTYLPARABENAIS ardo endokreninę sistemos veiklą, sukelia vėžį - 7
Potassium Carbonate - mineralinė druska,
konservantas - 0,
Xanthan Gum - ksentano derva, tirštiklis - 0,
Disodium EDTA - diaminas, acto rūgštis - 3,
Parfum (Benzyl Benzoate -5,
Benzyl Salicylate -6,
Butylphenyl Methylpropional-8,
Hexyl Cinnamal-4,
Limonene-6,
Linalool-5 - sintetiniai kvapai, kancerogenai - 8
Bendra pavojingumo klasė - 8! (o ko tikėtis už 6,29 Lt smile.gif
Ar radote šią sudėtį ant pakuotės?

Ir kai paskelbia tokius pranešimus, merginos pradeda panikuot. Kažkas užklausė, o koks poveikis naudojant tokius produktus, tai jie atsakė, kad daugiausiai vidinių organų pažeidimais (per kraujotaką).

Skaitau ir negaliu patikėti, tai kaip tokie produktai gali būti paleidžiami į rinką?? Negi niekam nepasireiškė kažkokie šalutiniai poveikiai?

Dar radau jų postą, kad Oriflame kosmetika yra UŽDRAUSTA platinti JAV ir Kanadoje kaip itin kenksminga? O kodėl jei tokia kenksminga uždrausta tik JAV ir Kanadoje?

Atsakyti
himalaia notworthy.gif aciuks.gif

Eisiu dar ieskoti kokio kito paakiu kremuko 4u.gif Nes pas mane vaido oda sausa, tuo tarpu paakiu - ne smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunreja: 16 rugsėjo 2010 - 09:14
QUOTE(ne_mamukas @ 2010 09 16, 11:08)
himalaia, aš taip pat tokio kremo mamai nedovanočiau, dėl to kad čia Avon, tik įdėjau įdomumo dėlei. Nes pvz per Facebook yra toks puslapis Gražių plaukų paslaptys, jie kiekvieną dieną viešina kokio nors produkto sudėties analizę. (atlikta VŠĮ "Saugūs namai")! Tai kiek ten išanalizuota tų gaminių beveik visi yra kenksmingi sveikatai, pvz įdedu dar vieną produktą, na negi jis toks blogas, kad jo negalima naudoti? Man keista, jei toks produktas pavojingas, kaip jį galima paleisti į rinką???
Kosmetikos ar valymo priemonių sudėčių analizė (atlikta VŠĮ "Saugūs namai")!
Kas slepiasi už etiketės ir ko nepasako gamintojai?
Veido kremas MARGARITA (dieninis kremas)
Gamintojas - BIOK (Lietuva)
Sudėtis: (primename, kad sudėtyje nurodytų dalių kiekis mažėja priklausomai nuo vietos sąraše)pavojingumas sveikatai nurodytas nuo 0 (nepavojinga) - 10 (labai pavojinga)
Aqua - (vanduo H₂0) - 0,
Vegetable Oil - (neaišku kas slepiasi po šiuo užrašu. Koks aliejus, kokio spaudimo) - ?,
Glycerin - (glicerinas, šiuo atveju naftos produktas) - 2,
Glyceryl Stearate SE - glicerolio steratas, susintetintas glicerinas, emulsiklis - 0
Stearic Acid - sterinas, riebalinė rūgštis, dažnai gaminama iš gyvūnų (kiaulių skrandžiai), kancerogenas - 2
Isopropyl Palmitate - etil alkoholio, izoprilo rūgštis, didesni kiekiai toksiški - 2
Lanolin - avių riebalų ir naftos produktas, riebalai, stiprus alergenas - 4
Cera Alba - vaškas - 1,
Phenoxyethanol- aromatiniai angliavandeniliai, kancerogenas, sukelia vėžį - 4,
Methylparaben - naftos produktas, rūgštis, konservantas - 4,
Butylparaben - konservantas, kancerogenas, alergenas, imuninės sistemos pažeidimai - 6,
Ethylparaben- hidrobenzonato rūgštis, konservantas, kancerogenas, alergenas - 6
Propylparaben - hidrobenzonatas, konservantas, kancerogenas, alergenas, toksiškas - 6
Isobutylparaben - konservantas, imituoja estrogenus, pažeidžia endokreninę sistema, sąveikaudamas su BUTYLPARABENAIS ardo endokreninę sistemos veiklą, sukelia vėžį - 7
Potassium Carbonate - mineralinė druska,
konservantas - 0,
Xanthan Gum - ksentano derva, tirštiklis - 0,
Disodium EDTA - diaminas, acto rūgštis - 3,
Parfum (Benzyl Benzoate -5,
Benzyl Salicylate -6,
Butylphenyl Methylpropional-8,
Hexyl Cinnamal-4,
Limonene-6,
Linalool-5 - sintetiniai kvapai, kancerogenai - 8
Bendra pavojingumo klasė - 8! (o ko tikėtis už 6,29 Lt smile.gif
Ar radote šią sudėtį ant pakuotės?
Ir kai paskelbia tokius pranešimus, merginos pradeda panikuot. Kažkas užklausė, o koks poveikis naudojant tokius produktus, tai jie atsakė, kad  daugiausiai vidinių organų pažeidimais (per kraujotaką).

Skaitau ir negaliu patikėti, tai kaip tokie produktai gali būti paleidžiami į rinką?? Negi niekam nepasireiškė kažkokie šalutiniai poveikiai?

Dar radau jų postą, kad Oriflame kosmetika yra UŽDRAUSTA platinti JAV ir Kanadoje kaip itin kenksminga?  O kodėl jei tokia kenksminga uždrausta tik JAV ir Kanadoje?

Na klausykit, suintrigavot ir mane. Dar tokiu blevyzgu seniai nesu girdejusi. Is idomumo net paieskojau internete kas ta VsI "Saugus namai" ir turiu nuvilti - nieko solidaus neradau, tik fizini adresa.
Net pirma kursa studijuojantis biochemikas turbut susiimtu uz pilvo is juoko pamates pastaba kokio spaudimo yra Vegetable Oil aliejus ant kosmeikos gaminio sudeties. thumbup.gif turbo!!! kiti komentarai irgi patiko - LABAI noreciau pamatyti kiekvieno teiginio pagrindima.
Kosmetikoje tas pats glicerinas gi buna farmacinis, augalines kilmes, aū? smile.gif keista, kad tokie "tyrejai" net kosmetikos gaminimo elementoriaus nezino.
Apie linalool'o kancerogeniskuma isvis kalbet neverta, nes tokiu duomenu apskritai nera.
Ir pabaigai, tiems, kas rupinasi parabenais, linkiu pasidometi moksliniais saltiniais, o ne abejotinom VsI:
http://ec.europa.eu/.../sccp_o_138.pdf

del kitu dalyku tiesiog patingejau gilintis - kaip sakoma kuo giliau i miska, tuo daugiau grybu.
cool.gif

Atsakyti
himalaia,ačiū 4u.gif aišku paklausiau jau nusipirkusi,bet gerai,kad visai naudojamas tas Roc nuo saulės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beje @ 2010 09 16, 12:24)
Na klausykit, suintrigavot ir mane. Dar tokiu blevyzgu seniai nesu girdejusi. Is idomumo net paieskojau internete kas ta VsI "Saugus namai" ir turiu nuvilti - nieko solidaus neradau, tik  fizini adresa.
Net pirma kursa studijuojantis biochemikas turbut susiimtu uz pilvo is juoko pamates pastaba kokio spaudimo yra Vegetable Oil aliejus ant kosmeikos gaminio sudeties.  thumbup.gif turbo!!! kiti komentarai irgi patiko - LABAI noreciau pamatyti kiekvieno teiginio pagrindima.
Kosmetikoje tas pats glicerinas gi buna farmacinis, augalines kilmes, aū? smile.gif keista, kad tokie "tyrejai" net kosmetikos gaminimo elementoriaus nezino.
Apie linalool'o kancerogeniskuma isvis kalbet neverta, nes tokiu duomenu apskritai nera.
Ir pabaigai, tiems, kas rupinasi parabenais, linkiu pasidometi moksliniais saltiniais, o ne abejotinom VsI:

del kitu dalyku tiesiog patingejau gilintis - kaip sakoma kuo giliau i miska, tuo daugiau grybu. 
cool.gif

Tai aš ir klausiu, ar tikėti tokiais dalykais, nes man tikrai keista, kad kiekvienas produktas kurį jie tiria, yra kenksmingi sveikatai. Aš negaliu ir nedrįstu ginčytis, nes apie tokius dalykus neišmanau, negaliu jiems prieš kažką parašyti.
Jie ten tokią anti reklamą daro, kad jūs net neįsivaizduojat, puse merginų rašo kad daugiau tokios kosmetikos nebenaudos, ir kitam nerekomenduos smile.gif Tik man keista, kad jei tokie produktai kenksmingi, tai kaip jie gali būti leidžiami į rinką?? Negi niekas to nekontroliuoja.
Vienžo nebeskaitysiu aš tų nesąmoningų jų "tyrimų" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ne_mamukas @ 2010 09 16, 03:08)

Ir kai paskelbia tokius pranešimus, merginos pradeda panikuot. Kažkas užklausė, o koks poveikis naudojant tokius produktus, tai jie atsakė, kad  daugiausiai vidinių organų pažeidimais (per kraujotaką).

Dar radau jų postą, kad Oriflame kosmetika yra UŽDRAUSTA platinti JAV ir Kanadoje kaip itin kenksminga?   O kodėl jei tokia kenksminga uždrausta tik JAV ir Kanadoje?

Žinote, nors platinamos kosmetikos pati nenaudoju vien dėl pačio pardavimo principo, kurio negaliu pakęsti, bet žiūrint į sudėtį, ir ten pasitaiko labai labai gerų priemonių mirksiukas.gif

Aš jums savo poziciją šitos firmelės"Saugūs Namai" klausimu išsakiau... Jų tikslas yra nepagrįstai išgąsdinti "chemijos" naudotojus ir mielaširdingai juos nukreipti "natūralios" kosmetikos linkme, kurią jie parduoda arba yra susiję su pardavėjais.

Norėčiau prasinešti aš jų tam facebook puslapyje, bet manau, kad būtų beprasmiškas laiko švaistymas, ištrintų komentarus ir tiek. Žmonės yra labai linkę tikėti sensacingais, prieštaringais teiginiais ir tik vienas kitas pamąsto, iš kur tokie "baisūs" nepagrįsti "faktai" apie kosmetiką ateina ir dėl kokių priežasčių jie yra skelbiami...

Jei jūs netingit, užklauskit tos firmelės prie progos, kokiais tyrimais jie remiasi ir kas juos atliko, kokiu būdų tyrimai buvo daryti (in vivo, in vitro, su žiurkėm ar žmonėm, kaip ingredientas buvo naudojamas- tepamas, maitinamas, įkvėpiamas...). Ypač apie parabenus. Nes aš jums galiu n+k straipsnių pacituoti apie parabenų saugumą kosmetikoje ir kad nėra absoliučiai jokių tyrimų, kurie rodytų, kad jie prisideda prie kancerogenezės. Ir jau ne kartą pati apie tai rašiau, manau, šitam forume labai daug kur yra pridiskutuota. Pvz., kad ir čia (žinutė #523).

Vidiniai organų pažeidimai per kraujotaką doh.gif Juk dauguma kosmetinių ingredientų yra labai greitai metabolizuojami (kad ir tie patys baisieji parabenai) ir į kraujotaką net nepatenka...

Dėl Oriflame. Kad ja neprekiaujama Kanadoje ir JAV, nereiškia, kad ji yra kenksminga. Taip išeina, kad Europoje, Azijoje durneliai sėdi ir kažkodėl leidžia Oriflame pardavinėt, nuodyt žmones. Skandalas tiesiog. Čia panašiai turbūt, kaip su hidrochinonu Europoje buvo- draudė jį dėl kažkokių neaiškių politinių priežasčių, pasiremdami tuo, kad jis kažkoks nesaugus... Kai yra pilna tyrimų, rodančių, kad naudojant nedideles koncentracijas yra yra puikus ir šiuo metu pats efektyviausias odos baliklis. Tuo remiantis nei JAV, nei Azijoje, jie nėra draudžiamas.

QUOTE(Beje @ 2010 09 16, 05:24)
Na klausykit, suintrigavot ir mane. Dar tokiu blevyzgu seniai nesu girdejusi. Is idomumo net paieskojau internete kas ta VsI "Saugus namai" ir turiu nuvilti - nieko solidaus neradau, tik  fizini adresa.
Net pirma kursa studijuojantis biochemikas turbut susiimtu uz pilvo is juoko pamates pastaba kokio spaudimo yra Vegetable Oil aliejus ant kosmeikos gaminio sudeties.  thumbup.gif turbo!!! kiti komentarai irgi patiko - LABAI noreciau pamatyti kiekvieno teiginio pagrindima.

cool.gif

Man tai nejuokinga tokius dalykus skaitant, bet koktu. Nes žinau, kaip moterys yra linkusios tikėti tokiais pseudo autoritetais... Smagiausia tai, kad jie varo praktiškai ant visų priemonių, o tada rekomenduoja "gerą" kosmetiką- Aubrey Organics, dr.Hauschka, Logona ir Nvey. Juokinga tai, kad ta pati Aubrey Organics dažnai iki galo neatskleidžia savo ingredientų, kas yra privaloma. Sudėty rašo apie kažkokius mistinius "coconut fatty acid base", o jie prie Margaritos "Vegetable oil" sugebėjo prisikabinti. Komedija tiesiog.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 16 rugsėjo 2010 - 19:23
QUOTE(himalaia @ 2010 09 16, 20:13)
Žinote, nors platinamos kosmetikos pati nenaudoju vien dėl pačio pardavimo principo, kurio negaliu pakęsti, bet žiūrint į sudėtį, ir ten pasitaiko labai labai gerų priemonių  mirksiukas.gif

Aš jums savo poziciją šitos firmelės"Saugūs Namai" klausimu išsakiau... Jų tikslas yra nepagrįstai išgąsdinti "chemijos" naudotojus ir mielaširdingai juos nukreipti "natūralios" kosmetikos linkme, kurią jie parduoda arba yra susiję su pardavėjais.

Norėčiau prasinešti aš jų tam facebook puslapyje, bet manau, kad būtų beprasmiškas laiko švaistymas, ištrintų komentarus ir tiek. Žmonės yra labai linkę tikėti sensacingais, prieštaringais teiginiais ir tik vienas kitas pamąsto, iš kur tokie "baisūs" nepagrįsti "faktai" apie kosmetiką ateina ir dėl kokių priežasčių jie yra skelbiami...

Jei jūs netingit, užklauskit tos firmelės prie progos, kokiais tyrimais jie remiasi ir kas juos atliko, kokiu būdų tyrimai buvo daryti (in vivo, in vitro, su žiurkėm ar žmonėm, kaip ingredientas buvo naudojamas- tepamas, maitinamas, įkvėpiamas...). Ypač apie parabenus. Nes aš jums galiu n+k straipsnių pacituoti apie parabenų saugumą kosmetikoje ir kad nėra absoliučiai jokių tyrimų, kurie rodytų, kad jie prisideda prie kancerogenezės. Ir jau ne kartą pati apie tai rašiau, manau, šitam forume labai daug kur yra pridiskutuota. Pvz., kad ir čia (žinutė #523).

Vidiniai organų pažeidimai per kraujotaką  doh.gif Juk dauguma kosmetinių ingredientų yra labai greitai metabolizuojami (kad ir tie patys baisieji parabenai) ir į kraujotaką net nepatenka...

Dėl Oriflame. Kad ja neprekiaujama Kanadoje ir JAV, nereiškia, kad ji yra kenksminga. Taip išeina, kad Europoje, Azijoje durneliai sėdi ir kažkodėl leidžia Oriflame pardavinėt, nuodyt žmones. Skandalas tiesiog. Čia panašiai turbūt, kaip su hidrochinonu Europoje buvo- draudė jį dėl kažkokių neaiškių politinių priežasčių, pasiremdami tuo, kad jis kažkoks nesaugus... Kai yra pilna tyrimų, rodančių, kad naudojant nedideles koncentracijas yra yra puikus ir šiuo metu pats efektyviausias odos baliklis. Tuo remiantis nei JAV, nei Azijoje, jie nėra draudžiamas.
Man tai nejuokinga tokius dalykus skaitant, bet koktu. Nes žinau, kaip moterys yra linkusios tikėti tokiais pseudo autoritetais... Smagiausia tai, kad jie varo praktiškai ant visų priemonių, o tada rekomenduoja "gerą" kosmetiką- Aubrey Organics, dr.Hauschka, Logona ir Nvey. Juokinga tai, kad ta pati Aubrey Organics dažnai iki galo neatskleidžia savo ingredientų, kas yra privaloma. Sudėty rašo apie kažkokius mistinius "coconut fatty acid base", o jie prie Margaritos "Vegetable oil" sugebėjo prisikabinti. Komedija tiesiog.

Vat vat, jie tik ir tereklamuoja Aubrey Organics, dr.Hauschka, Logona ir Nvey, ir dar savo gamybos, tik natūralią ir pns.

Išmanyčiau aš apie tokius dalykus, norėčiau padiskutuot su jais, nes tokį poveikį daro, kad tikrai puse klientų atbaidys.

Paskui pasirodė postas, kad stabdo kosmetikos vertinimą, nes gave rimtą perspėjimą iš tam tikrų asmenų, susijusių su šios kosmetikos gaminimu arba platinimu. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ką manot apie tokius gaminius? http://www.antioffice.eu/produktai/
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 09 19, 06:30)

Sudėčių reiktų ax.gif
Kiek pavyko iš paveiksliukų kai kur įžiūrėt, yra neblogų ingredientų. O marketingo strategija gera- ofiso darbuotojus įtikint, kad čia būtent jiems skirta kosmetika smile.gif
Atsakyti
Himalia reikia patarimu,kaip sis paakiu serumas? ax.gif sudetis tai ohoho biggrin.gif
Water/Aqua/Eau, Myrtus communis (myrtle) leaf water, Anthemis nobilis (chamomile) flower water, Methyl trimethicone, Yeast extract, Butylene glycol, Polysorbate 40, Dimethicone, Peg-100 stearate, Silica, Cethyl Ricinoleate, Hypsizygus ulmarius mycelium extract, Ganoderma lucidum (reishi mushroom) extract, Cordyceps sinensis (mushroom) extract, Zingiber officinale (ginger) root extract, Ocimum sanctum (holy basil) leaf extract, Selaginella tamariscina (spike moss) extract, Citrus aurantium dulcis (orange) oil*, Lavandula angustifolia (lavender) oil*, Pogostemon cablin (patchouli) oil*, Citrus nobilis (mandarin orange) peel oil*, Pelargonium graveolens (geranium) flower oil, Boswellia carterii (olibanum) oil**, Linalool, Citronellol, Limonene, Vitis vinifera (grape) seed extract, Olea europaea (olive) fruit oil***, Curcuma longa (turmeric) root extract, Citrus grandis (grapefruit) peel extract, Rosmarinus officinalis (rosemary) extract, Prunus amygdalus dulcis (sweet almond) seed extract, Silybum marianum (lady's thistle) extract, Helianthus annuus (sunflower) seed extract, Sodium hyaluronate, Aesculus hippocastanum (horse chestnut) bark extract, Silybum marianum fruit extract, Perilla ocymoides seed extract, Glycerin, Adenosine phosphate, Isomerized linoleic acide, Tromethamine, Tribehenin, Myristyl alcohol, Ethylhexylglycerin, Caprylic/Capric tryiglyceride, Linoleic acid, Jojoba wax peg-120 esters, Creatine, Dextrin, Coleus barbatus extract, Aminopropyl ascorbyl phosphate, Phytosphingosine, Carbomer, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Sorbic acid *Organic essential oils: orange 0.012%, mandarin 0.006%, patchouli 0.003%, geranium 0.003%, lavender 0.003% **Essentail oil ***Organic olive oil 1%

ir sis veidui labai domina kaip sudetis,tik va niekur internete nerandu jos doh.gif
http://eu.strawberry...n/96659/#DETAIL
Atsakyti
Paskaitykit pirmą žinutę kitą kartą prieš sudėtį dėdama ax.gif 4u.gif

Čia losjono sudėtis.

Origins Plantidote Mega-Mushroom Face Lotion-
Origins Plantidote Mega-Mushroom Eye Serum-
abi priemonės turi daug dirginančių augalų ekstraktų, taip pat ir pačioje ingredientų sąrašo pradžioje. Aš tokių nenaudočiau, ypač aplink akis. Nežiūrint į dirgiklius, be krūvos antioksidantų nelabai daugiau naudingų ingredientų yra. Nes, pvz. losjone vitaminai C ir E, hialuronas eina jau po kvepalų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 21 rugsėjo 2010 - 00:32
Noriu paklausti apie Kiss My Face Peaches & Creme Moisturizer with 8% Alpha Hydroxy Acids, sudėtis-

Water Purified, Mixed Fruit Extracts of Lactic Acid, Glycolic Acid, Citric Acid, Malic Acid, Tartaric Acid, Isopropyl Palmitate (Coconut Derived Emollient), Emulsifying Wax (Coconut Derived Emulsifier), Stearic Acid, Glyceryl Stearate (Vegetable Derived Emulsifier), Coco Caprylate/Caprate (Coconut Derived Emollient), Glycerin (Vegetable Emollient), Safflower (Carthamus Tinctorius) Oil, Sunflower Seed Oil, Jojoba Oil, Sweet Almond Oil, Olive Oil, Soybean Oil, Shea Butter, Squalane (Olive Oil Derived Moisturizer), Aloe Vera (Aloe Barbadensis) Gel, Retinyl Palmitate (Vitamin A), Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Allantoin, Lecithin, Peach Leaf Extract, Lemongrass Extract, Orange Blossom Extract, Sugar Cane (Saccharum Officinarum) Extract, Citrus Pectin Extract, Grapefruit Seed Extract, Fragrance (Parfum), Methylparaben, Propylparaben, Sodium Hydroxymethylglycinate (Vegetable Derived Preservative)

Naudoju Rasos kremą-gelį, bet landžiodama Drugstore psl., pamačiau Kiss My Face, įdomu, ar verta dėmesio priemonė, ar geriau prie Rasos likti?
Atsakyti