QUOTE(Vitulka @ 2010 10 21, 04:37)
išsausėjus, bet ne sausa.
nusprendžiau "pereit" prie penelių, padaryt eksperimentą. Atsimenu, kol naudojau pienelį tiek spuogų neturėjau, išvis turėjau gražią odą, galvoju gal nuo vandens mano oda kvaišta
dbr vėl pasipuošus spuogais
iš tos nevilties atrodo, kad reik viską išbandyt
pienelį žadu toniku nuvalyt ir tiek
jei dar prisiminsi parašyk ir ačiū už rekomenduotus
Tokiu atveju turbūt geriau rinkis kuo švelnesnius pienelius be detergentų. Nors aišku, nuo sudėties viskas priklauso.
QUOTE(Amellie @ 2010 10 21, 06:16)
Noriu paklausti apie Actipur toninio kremo sudeti. iskilo toks klausimas, ar ji galima tepti ant sausesniu vietu, ar galima tepti ant paakiu, ar nepridarys zalos?
Geriau būtų, jei nurašytumėt
Nes aš, kai analizuoju sudėtį, mėgstu ją susidėlioti stulpeliu, tada geriau matosi, kas po ko eina ir kokios maždaug koncentracijos yra, tada žymiai aiškesnis vaizdas ir greičiau viskas išeina. Norint tai padaryti man pačiai nuo nuotraukos reiktų nurašinėt.
Noreva LED Actipur Crème teintée Toninis kremas- pagrindas- vanduo/ silikonai/ plėvelę formuojantys, kaip paprastos silikoninės priemonės. 4% niacinamido, labai gerai- toks kiekis jau gali padėti naikinti spuogus, lyginti odos spalvą, didinti drėgmės kiekį odoje, skatinti mikrocirkuliaciją ir t.t. Daugiau nelabai kas naudingo yra, truputis keramidų, ląstelių komunikaciją skatinančių yra, bet jie jau eina po kvepalų, konservantų. Šiaip atrodo kaip nebloga priemonė su spalva, bet turi nemažai kvelapų, kurie gali dirginti. Sausą odą gali dar labiau sausinti plėvelę formuojantys ingredientai. Ar ant paakių tepti galima- sunku pasakyti, tai individualu. Jei oda nėra labai jautri, bandykit.
QUOTE(Cosme @ 2010 10 21, 06:52)
Atsirado kažkas panašaus į dermatitą, padaugėjo inkštirų, pakito spalva apie nosį ir lūpas, ant žandų atsirado dėmelių, buvo periodas kai labai perštėjo žandus, oda kaito...
Sunku surasti priemones, kurios nekimštų porų, ramintų, drėkintų ir nesausintų odos. Ieškau priemonių su kuo švelnesniais ingridientais, bet tokios dažniausiai per riebios būna T zonai...
Būtent apie tokį dirginimą aš visada ir kalbu, kai užsimenu, kad kažkokie natūralūs ekstraktai, aliejai gali dirginti odą. Nes natūralūs dirgikliai pakankamai dažnai sukelia tokius nemalonius simptomus, kaip dermatitas, perštėjimas, kaitimas, raudonis, niežtėjimas, jautrumas šviesai ir t.t. Daug kam net nuo šampūnų su visokiais rozmarinais, kurie lyg ir neilgai su oda kontaktuoja, pradeda galvos oda niežtėti.
Jei jūsų negąsdina siuntimasis iš užsienio, rekomenduoju pabandyti Paulas Choice produktus. Pas ją nei vienas produktas neturi dirginančių ingredientų, kvapų, dažų, produktus ji formuluoja turėdama omenyje rožinės, aknės, jautrios odos kankinamus žmones. Ir yra gerų priemonių riebiai odai pasirinkimas, kas yra pakankamai reta ir sunku rasti. Paprastai gerai suformuluotos priemonės būna skirtos labiau sausai odai, netgi kai rašo, jog tinkama riebiai ar visiems odos tipams. Žinoma, tai nereiškia, kad viskas būtinai jums tiks, bet kiek aš turiu jos priemonių odai, esu labai patenkinta. Dekoratyvinė kosmetika tokia 50/50, bet odos priežiūros man labai
QUOTE(Vitulka @ 2010 10 21, 09:42)
reiškia neišsigalvoju. Bandysiu ir aš
kikimo draugė
aš po Alkaičio rinkinio veidui turėjau tokį "malonumą", labai ilgai laiko reikėjo, kad oda atsistatytų, dbr bent jau nebe tokia jautri, bet vis vieną nebe tokia
Pas Alkaitį irgi labai daug dirginančių ekstraktų, aliejų, kiek esu mačiusi, panašiai, kaip ir pas Hauschką, Aubrey Organics.