Laba diena, kaip Garnier tonikai?
Garnier Fresh Invigorating Toner
Aqua, Glycerin, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene Carboxaldehyde, Linalool, Methylparaben, Panthenol, Peg-60 Hydrogenated Castor Oil, Polyaminopropyl Biguanide, Pyrus Malus water/Apple Fruit Water, Vitis Vinifera Extract/Grape Fruit Extract, Parfum
Garnier Clean Sensitive Soothing Sensation Toner
Water, Glycerine, Nymphea Alba (Waterlily)flower Extract, Panthenol, Rosa Centifolia(Rose)flower Water, Butylene Glycol, Dipropylene Glycol, Peg-60 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Hydroxide, Polyaminopropyl Biguanide
Kaip manot, nuo keleriu metu butu galima naudoti Rasa seruma brandziai odai, nes skaiciau, kad jis tiktu ne tik brandziai odai. Noriu, kad oda butu padrekinta, bet poru nekimstu, kas man labai aktualu
Rasa Stangrinamasis serumas brandžiai odai- nebloga priemonė, aišku, nieko ten nepristangrins, bet sudrėkint turėtų.
Yves Rocher Pro-Retinol 100% Végétal Wrinkle Reducer Day kremas
Tingejau sudeti nurasineti, tai nufotkinau...
Tingejau sudeti nurasineti, tai nufotkinau...
QUOTE(Vitulka @ 2010 10 10, 18:21)
Rasa Stangrinamasis serumas brandžiai odai- nebloga priemonė, aišku, nieko ten nepristangrins, bet sudrėkint turėtų.
Maciau maciau sita posta, bet idomu ar jis ir skirtas tik brandziai odai, ar tiktu ir jaunai, besikemsanciai odai, kuriai reikia stipresnio drekinimo, sausumas - del spuogeliu gydymo
o man idomu, ka gero duoda propolis kremuose?
ir kaip sita sudetis? :
"Aras" balzamas po skutimosi jautriai odai, 100 ml
SUDĖTIS: Aqua, Polydecene, Glycerin, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Persea Gratissima (Avocado) Fruit Extract, Cetearyl Alcohol, Prunus Persicia (Peach) Kernel Oil, Hordeum Vulgare, Argania Spinosa, Butyrospermum Parkii, Panthenol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Polysorbate 80, Propylene Glycol, Parfum (Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Linalool), Sodium Polyacrylate, Sodium Stearoyl Glutamate, Allantoin, Tocopherol, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Stearate, Glyceryl Oleate, Citric Acid, Sodium Hydroxide.
ir kaip sita sudetis? :
"Aras" balzamas po skutimosi jautriai odai, 100 ml
SUDĖTIS: Aqua, Polydecene, Glycerin, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Persea Gratissima (Avocado) Fruit Extract, Cetearyl Alcohol, Prunus Persicia (Peach) Kernel Oil, Hordeum Vulgare, Argania Spinosa, Butyrospermum Parkii, Panthenol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Polysorbate 80, Propylene Glycol, Parfum (Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Linalool), Sodium Polyacrylate, Sodium Stearoyl Glutamate, Allantoin, Tocopherol, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Stearate, Glyceryl Oleate, Citric Acid, Sodium Hydroxide.
Labas vakaras
labai norėčiau išgirsti komentarą apie ekologišką latvių kosmetiką "MADARA". Štai keletas mane dominančių priemonių (galbūt po kompetentingo komentaro jos manęs jau nebedomins ):
MADARA Giliai drėkinantis lengvas kremas veidui (normaliai ir mišraus tipo odai)
Pakuotė: sandarus plastikinis buteliukas su dozatoriumi
Gamintojas teigia, kad ši priemonė giliai drėkina, stangrina ir minkština odą. Bet užkliuvo man sudėtyje esantis alkoholis...
Sudėtis: Aqua, Alcohol, Rosa Damascena (Rožių vanduo) Distillate*, Alcohol, Simmondsia Chinensis (Simondsijos) Oil*, Glycerin*, Rubus Idaeus (Avietės) Extract*, Cetearyl Alcohol, Tilia Cordata (Linden) Extract*, Persea Gratissima (Avokados) Oil*, Theobroma Cacao (Kakava) Seed Butter*, Cetearyl Glucoside, Titanium Dioxide (CI 77891), Trifolium Pratense (Raudonieji dobilai) Extract*, Artemisia Vulgaris (Paprastasis kietis) Extract*, Capryloyl Glycine, Stearic Acid, Mica (CI 77019), Sodium Hyaluronate, Xantan Gum, Potassium Hydroxide, Aroma, Citral**, Eugenol**, Limonene**, Linalool**
* sudedamosios dalys gautos iš ekologinių ūkių
** gamtinės kilmės eteriniai aliejai
*** neorganinės sudedamosios dalys ir/arba mineralinės kilmės pigmentai
MADARA Drėkinamasis kremas kūnui (normaliai ir sausai odai)
Sudėtis: Aqua, Simmondsia Chinensis (Simondsijos) Oil*, Alcohol, Helianthus Annuus Seed (Saulėgrąža) Oil*, Glycerin*, Theobroma Cacao Seed (Kakava) Butter*, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Capryloyl Glycine, Algae Extract, Calendula Officinalis (Medetkos) Extract*, Chamomilla Recutita (Ramunėlės) Extract*, Plantago Major (Gyslotis) Extract*, Stearic Acid, Xantan Gum, Potassium Hydroxide, Aroma**
** gamtniai eteriniai aliejai
*** neorganinės medžiagos
Iš anksto ačiū už komentarus
labai norėčiau išgirsti komentarą apie ekologišką latvių kosmetiką "MADARA". Štai keletas mane dominančių priemonių (galbūt po kompetentingo komentaro jos manęs jau nebedomins ):
MADARA Giliai drėkinantis lengvas kremas veidui (normaliai ir mišraus tipo odai)
Gamintojas teigia, kad ši priemonė giliai drėkina, stangrina ir minkština odą. Bet užkliuvo man sudėtyje esantis alkoholis...
Sudėtis: Aqua, Alcohol, Rosa Damascena (Rožių vanduo) Distillate*, Alcohol, Simmondsia Chinensis (Simondsijos) Oil*, Glycerin*, Rubus Idaeus (Avietės) Extract*, Cetearyl Alcohol, Tilia Cordata (Linden) Extract*, Persea Gratissima (Avokados) Oil*, Theobroma Cacao (Kakava) Seed Butter*, Cetearyl Glucoside, Titanium Dioxide (CI 77891), Trifolium Pratense (Raudonieji dobilai) Extract*, Artemisia Vulgaris (Paprastasis kietis) Extract*, Capryloyl Glycine, Stearic Acid, Mica (CI 77019), Sodium Hyaluronate, Xantan Gum, Potassium Hydroxide, Aroma, Citral**, Eugenol**, Limonene**, Linalool**
** gamtinės kilmės eteriniai aliejai
*** neorganinės sudedamosios dalys ir/arba mineralinės kilmės pigmentai
MADARA Drėkinamasis kremas kūnui (normaliai ir sausai odai)
Sudėtis: Aqua, Simmondsia Chinensis (Simondsijos) Oil*, Alcohol, Helianthus Annuus Seed (Saulėgrąža) Oil*, Glycerin*, Theobroma Cacao Seed (Kakava) Butter*, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Capryloyl Glycine, Algae Extract, Calendula Officinalis (Medetkos) Extract*, Chamomilla Recutita (Ramunėlės) Extract*, Plantago Major (Gyslotis) Extract*, Stearic Acid, Xantan Gum, Potassium Hydroxide, Aroma**
** gamtniai eteriniai aliejai
*** neorganinės medžiagos
Iš anksto ačiū už komentarus
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 10 10, 19:43)
Maciau maciau sita posta, bet idomu ar jis ir skirtas tik brandziai odai, ar tiktu ir jaunai, besikemsanciai odai, kuriai reikia stipresnio drekinimo, sausumas - del spuogeliu gydymo
tiktų ir jaunai. Aš pati naudoju, bet gero drėkinimo nesitikėkit, pačiai oda išsausėjus nuo priemonių spuogams. Tepu tik vakarais, nes ryte būtų neįmanoma užsitept krempudros
ir šiaip man jis nepatinka, užsitepus oda pasidengia plėvele ir tempia odą, vėliau kažkaip prisitaiko. Daugiau tai nepirksiu
QUOTE(Vitulka @ 2010 10 10, 21:08)
tiktų ir jaunai. Aš pati naudoju, bet gero drėkinimo nesitikėkit, pačiai oda išsausėjus nuo priemonių spuogams. Tepu tik vakarais, nes ryte būtų neįmanoma užsitept krempudros
ir šiaip man jis nepatinka, užsitepus oda pasidengia plėvele ir tempia odą, vėliau kažkaip prisitaiko. Daugiau tai nepirksiu
Aciu uz patarima. Nes vis ieskau kazkokio stebuklingo drekiklio, kuris taip pat neriebintu T zonos, nusipirkau Rasos kremuka, bet matau, kad nedrekina jis man gerai bent kolkas, tai galvojau gal ta serumiuka nusipirkti, nes girdejau kad Hialuronas gerai drekina
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 10 10, 20:28)
Aciu uz patarima. Nes vis ieskau kazkokio stebuklingo drekiklio, kuris taip pat neriebintu T zonos, nusipirkau Rasos kremuka, bet matau, kad nedrekina jis man gerai bent kolkas, tai galvojau gal ta serumiuka nusipirkti, nes girdejau kad Hialuronas gerai drekina
Man rodos ne šitoje temoje reiktų apie serumo poveikį klausti Bet, kad jau tokia kalba išėjo, pasisakysiu, kad man, kaip ir Vitulkai, jis irgi nepatiko. Serumas man labai traukė odą, jaučiau didelį diskomfortą. Nebent jį naudoti kartu su kokiu drėkinamuoju kremu. Bet aš šimto priemonių vienu metu nemėgstu.
O iš BIOK produkcijos gan neblogai drėkina naujasis Margaritos ekologiškas drėkinamasis kremas. Padrėkina labiau , nei Rasos jautriai odai skirtas drėkinamasis kremas rausvoje pakuotėje. To Margaritos ekologiško drėkinamojo kremo sudėtis šioje temoje jau buvo pakomentuota, himalaia įvertino jį neblogai.
Jeigu labai riebi oda, tai gal ji ir netiktų. O jei mišri, manyčiau, verta pabandyti. Juolab, kad tuoj prasidės šildymo sezonas, o jo metu ir pačios riebiausios odos kažkiek pasausėja.
Labai noretusi suzinoti citrinos rugsties (citric acid) poveiki musu odai. Placiai naudojamas ingredientas, pati ji megstu naudoti manikiurui/pedikiurui (pasveisti panages liuks dalykelis). Zinoma retai kada naudoju pacia citrina, o daugiau pirkta pokeliuose (vadinama maistine), kartais megstu koki ziupsneli viena kita ir i vonia iberti besimaudant (suminkstint vandeniui). Tik pagalvoju koki is tikruju si medziaga turi, gal jos naudojimas yra daugiau zalingas nei naudingas
as naudoju man regis tinka, bet ....norisi zinoti giliau
as naudoju man regis tinka, bet ....norisi zinoti giliau
QUOTE(Vitulka @ 2010 10 08, 21:25)
Kad be himalaia'os daugiau niekas nekomentavo iki vakar
aš pasiūliau himalaia' atidaryti temą ir komentuot viską vienoje. Anksčiau ji komentuodavo atskirose temos, pvz. "drėkinamieji kremai", "paakių priežiūra" ir pan. Įdomi info pasiklysta tokiose temose ir narės kartojas, nes ieškot patingi. O šitoj įvedus į paieškos laukelį pavadinimą, matyt buvo sudėtis pakomentuota ar dar ne
aš pasiūliau himalaia' atidaryti temą ir komentuot viską vienoje. Anksčiau ji komentuodavo atskirose temos, pvz. "drėkinamieji kremai", "paakių priežiūra" ir pan. Įdomi info pasiklysta tokiose temose ir narės kartojas, nes ieškot patingi. O šitoj įvedus į paieškos laukelį pavadinimą, matyt buvo sudėtis pakomentuota ar dar ne
aiskumas
nu, dideli darba himalaia apsiemus
o pati tema, bent jau man, daug idomesne butu jei keletas besidominciu merginu komentuotu. nes sudeties vertinimas be galo subjektyvus dalykas. ir kriteriju visokiu daug.
siaip temos ideja idomi