QUOTE(savita1 @ 2010 10 06, 07:18)
BENEXERE-
Drėkinamasis, elastingumą atstatantis koncentratas (V15, V14) Anksciau buvo aptartas
Standinamasis, raukšles mažinantis serumas, bet dabar ziuriu kad ju sudetys visai identiskos
AQUA (WATER), GLYCERIN, SODIUM PCA, HYDROLIZED ELASTIN, SODIUM HYALURONATE, POLLEN EXTRACT, LINSEED ACID, PEG-40 HYDROGENATED CASTROL OIL, PVM/MA COPOLYMER, POLYSORBATE 20, PROPYLENE GLYCOL, ETHOXYDIGLYCOL, PARFUM (FRAGRANCE), TETRASODIUM EDTA, PHENOXYETHANOL, IMIDAZOLIDINYL, UREA, METHYLISOTHIAZOLINONE.
Gal supainiotos sudėtys... Paskaičiau, kad serumo aprašyme minima, jog jame yra daržinės gailutės ekstraktas, o jūsų pateiktoje sudėtyje jo nėra. Tai gali būti, kad čia ir yra koncentrato, ne serumo sudėtis.
QUOTE(*charite* @ 2010 10 06, 09:44)
Norėčiau ką nors išgirsti apie kremą Les.Cosmetiques crema hidratante intensiva (kaip suprantu drėkinantis).
sudėtis:
Kaži ne visišką nesąmonę nusipirkau?
Les Cosmetiques Crema Hidratante Intensiva- (koks tiksliau pavadinimas, kaip supratau ne vienas toks yra)- nėra nesąmonė Turi nemažai šlapalo (gal ant pakuotės yra procentas parašytas?), kuris gali padėti sausai odai tiek gyti, tiek mažiau šerpetoti, skvalanas irgi geras ingredientas. Taip pat turi ir galimo dirgiklio hamamelio, nemažai kvepalų. O daugiau- nelabai kas įspūdingo.
QUOTE(Belle Du Jour @ 2010 10 07, 04:21)
Na s irve l su savo klausimukais Himalaia
norejau pakalsuti,ka man geriau nusipirkti(oda rieboka,bet jau reikia ir su mimikos raukslytem kovot)
galvoju ka geriau pirkt Clinique DDMG ir Repairwear Laser Focus Wrinkle & Uv Damage Corrector 30ml
ar geriau tiesiog nusipirkti drekikli kuri savy turi kazko anti aging va sita - Repairwear Lift Spf 15 Firming Day Cream - Combination Oily To Oily?
aciu labai uz atsakyma
beja,Naudoju pudra su SPF tai Spf kremuke gal ir nelabai reikalingas?
O kodėl būtent šitas priemones išsirinkot? Repairwear Lift Spf 15 Firming Day Cream sudėtis gera, bet pakuotė indelis, o žinant, kad jis turi SPF, apsauga bus nepatikima, nes ingredientai neišliks stabilūs. DDMG+ Repairwear Laser Focus visai neblogas derinys riebesnei odai. Bet labai norint, galima rasti vieną priemonę, kurioje būtų daug gerų ingredientų.
QUOTE(Rainy day @ 2010 10 06, 11:31)
Labas vakaras, išsišnekėjus su giminaite apie iškart atsibudus esantį veido paburkimą, kuris praeina greitai, tačiau ne taip greitai, kaip greitai reikia rytais lėkti paskubomis iš namų, ji man įbruko išmėginti rusų kosmetikos gamintojo "Faberlic" raminamąjį veido ir kūno purškiamą ledą (taip ir vadinasi
)
QUOTE(Daddygirl @ 2010 10 07, 11:51)
priklauso, kokia kaina produkto
mano akimis sudetis pigi. pagrinde vandenukas, pagerintas drekikliais, vit C..
as tokio produkto nepirkciau.
naudingiau nusipirkt koki geliu vandeni, ji pagerinti glicerinu, laseliu eterinio aliejaus ir laikyti saldytuve.
Pritarsiu Daddygirl, didesnis efektas bus iš pačio šaldymo, nei iš sudedamųjų dalių. Galima kažką tokio tada nusipirkti, kameroj laikyti ir ryte išsitraukti, kai reikia
Arba tiesiog ledo kubelius naudot... Ir gerą drėkinančią priemonę.
Apibendinsiu-
Faberlic Raminamasis veido ir kūno purškiamas ledas- sudėtis paprasta, pantenolis, gluosnio lapų ekstraktas, vitaminas C- geri ingredientai, padedantys mažinti uždegimą, odos jautrumą. Didesnis efektas bus iš pačio šaldymo principo, nei iš sudedamųjų dalių.
O dėl pačio paburkimo, aš jau sakiau tau, kad reikia skysčius ribot, o ne arbatą litrais prieš miegą lakt
Dar gali pabandyt ant vos aukštesnės (sveiko proto ribose
) pagalvės miegot. Nes pagalvok- visą dieną galva vertikalioje padėtyje būna, o per naktį- horizontalioje, skysčiai pasiskirsto, subėga į galvą, dėl to dauguma žmonių ir būna ištinę ryte.
QUOTE(Nepamiršk @ 2010 10 07, 12:34)
EAU THERMALE AVENE TOLERANCE EXTREME SOOTHING CREAM, kurio ingridientai: Water, Mineral Oil, Squalane, Carthamus Tinctoruis (Hybrid Safflower Seed Oil), Cyclomethicone, Glyceryl Stearate, Sodium Carbomer, Titanium Dioxide Bet matyt ne tas.
Reikėtų man drėkiklio drėkinti mano odą, kadangi naudoju
IWOSTIN PURRITIN CLEANSING FOAM ir
IWOSTIN PURRITIN MATIFYING EMULSION. Seniau drėkinimui naudojau
EMOLIUM CREAM, bet atsirasdavo inkštirų ir oda paraudonuodavo. Kaip manot gal man reikėtų kokį kremą naudoti iš tos pačios IWOSTIN linijos? Dėkoju už pagalbą.
QUOTE(Daddygirl @ 2010 10 07, 14:57)
matyt, ta ir yra sudetis.
Jei neturi nieko pries mineralini alieju ir silikonus (as ju stengiuos vengti), drekinantis, kaip ir raso, paprastas kremukas.
As veidui turtingesnes sudeties noreciau
(jei oda nera super alergiska ar jautri)
Apibendrinu
Eau Thermale Avene Tolerance Extreme Soothing Cream- kaip ir reklamuoja, ypatingai paptastas kremas sausai, super jautriai odai. Jei oda tokia jautri, kad nieko daugiau naudoti neįmanoma, tada toks kremas tinkamas. Normaliai odai reiktų pribombasų.
QUOTE(Ragana_ @ 2010 10 07, 15:56)
Vichy Normaderm Purifying Cleansing Gel (tubele)
QUOTE(Daddygirl @ 2010 10 07, 16:21)
ne manes klausi, bet..
man sudetis atrodo visai neviliojanciai
pagrindine sudetine dalis arsus ploviklis Sodium Laureth Sulfate. as jo net riebiems plaukams nenaudoju, o cia kalba eina apie veida.
sudety visa puoste PEG'u (kurie gali buti uztersti kenksmingomis medziagomis ir neleistini naudoti ant pazeistos odos).
Zinau, kad sudety ju mazai (po koki 1%), bet man cia nepatiktu ir Triethanolamine, Parfum.
Va čia nepritarsiu...
Kadangi jūs už natūralesnes priemones, o aš chemijos nesibaidau, mano nuomone riebiai odai Sodium Laureth Sulfate nėra ko bijoti.
Tai apibendrinsiu šitaip, jei nesupyksite:
Vichy Normaderm Deep Cleansing Gel, for Clear Skin-
Daddygirl nuomonė- man sudetis atrodo visai neviliojanciai pagrindine sudetine dalis arsus ploviklis Sodium Laureth Sulfate. as jo net riebiems plaukams nenaudoju, o cia kalba eina apie veida.
sudety visa puoste PEG'u (kurie gali buti uztersti kenksmingomis medziagomis ir neleistini naudoti ant pazeistos odos).
Zinau, kad sudety ju mazai (po koki 1%), bet man cia nepatiktu ir Triethanolamine, Parfum.
himalaia nuomonė- normalus prausiklis riebesnei odai.