QUOTE(Elegant @ 2010 10 03, 04:37)
Ačiū jums labai
čia kokios firmos šie gaminiai?kaip supratau paieškojus kad Paula's Choice? nes Clinique tokiu pavadinimu neradau
Taip, PC, praleidau pavadinimą
QUOTE(Darija001 @ 2010 10 03, 09:44)
Iwostin Lipidia Cream-radau tik tokią sudėtį
Eucerin Lipo Balance
Iwostin Lipidia- be sudėties nieko konkretaus nepasakysiu, bet bent jau aktyvieji ingredientai atrodo neblogi drėkikliai.
Eucerin Lipo Balance- 2 dalykai atrodo asurdiškai- kad SPF tik 6, ir kad priemonė su apsauga nuo saulės yra nestabilioje pakuotėje. Saulės apsaugos ingredientus reikia ypatingai saugoti nuo šviesos, nes jie greita sunyks ir priemonė taps nebeefektyvi apsaugai.
Žiūrint į sudėtį- aprašyme pirmoje vietoje paminėti keramidai ir biotinas eina jau po konservantų- t.y. jų yra lašelis. Šiaip, normali, paprasta priemonė sausai odai, su keliais neblogais drėkikliais.
QUOTE(Fanfanė @ 2010 10 03, 11:13)
Dr.Organic Maitinamasis kremas su granatais.
Pakuotė visaip kaip garsiai skelbia, kad kremas be parabenų, SLS ir papildomų kvapų
Dr. Organic Maitinamasis kremas su granatais- atrodo kaip labai nebloga priemonė, turi kelis gerus drėkiklius, antioksidantus. Gaila, kad pakuotė nestabili.
Dėl be papildomų kvapų- jų kaip tik yra nemažai priminėta- Parfum, Citronellol, Geraniol, Hexyl cinnama, Limonene, Linalool.
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 10 03, 11:19)
Noreciau paklausti ar
Limonene ir Linalool kemsa poras?
Neturėtų, bet dirgina, gali sukelti alergiją, kuri dažnai pasireikškia spuogeliais, bėrimu ir pan., ypač, jei jų priemonėje yra nemažai.
QUOTE(Sunreja @ 2010 10 03, 15:32)
himalaia, o ka jus galvojat apie argano alieju?
Sakau gal verta butu isigyti ir naudoti vietoj dieninio ir naktinio kremu?
Normalus, geras, nedirginantis aliejus, kaip ir daug kitų. Jei oda sausa ir norite natūraliau odą prižūrėt- kodėl ne.
QUOTE(nionia @ 2010 10 03, 17:08)
Laba vakara, norėčiau, kad truputi apšviestumėte mane, įsigijau veido prausiklį, bet man baisiai baisiai nuo jo traukia odą ir išbėrė gyluminiais spuogais, bet nžn ar čia sutapimas ar nuo, o gal jis iš vis nedaro jokio poveikio? O labiausiai bijau, kad nepakenktų mano ri taip vargšei odai
Mano oda rieboka, visa spuoguota ir mažais suogeliais ir giluminiais, kuriuos netgi skauda kai padedu veidą ant pagalves, randų randeliu begalės.
Prausiklis Avon clearskin, pakuotė tubelė.
Avon clearskin prausiklis- (koks tikslus pavadinimas?) jo pagrindinis detergentas (sodium C14-16 olefin sulfonate)- labai agresyvus, dirginantis, per daug džiovinantis net ir super riebiai odai. Tai pat turi mentolio darinio, kuris duos dirginantį, šaldantį efektą. Mentolis kosmetikoje yra bevertis dirgiklis. Kokie nors dirginantys augalų ekstraktai bent jau gerų savybių turi, o mentolis- tiesiog grynas blogis.
QUOTE(Milmar @ 2010 10 04, 07:17)
Himalaia, labai aciu uz skirta laika ir atsakymus
Kazkaip man rodos, deka jusu postu ir paaiskinimu pradejau kitaip (gal objektyviau?) vertinti prieziuros priemones.
Dar karta aciu, kad bunat cia
Nėr už ką. Džiugu kad tema kažkam padeda, tam ji ir buvo užvesta.
QUOTE(kumiko @ 2010 10 04, 11:40)
Estee Lauder Verite Special Eye Care labai geras, tirštas kremas paakiams ir šiaip veidui..taip jus aprasete si krema..
sakykite,o nuo keliu metu ji galima naudoti ir ar susvelnis rauskleles(man 24m) aciu :4u
Jei oda sausa, galima bet kokiam amžiuje jį naudot. Tai tiesiog gerai suformuluotas, sunkus kremas su gerais drėkikliais, antioksidantais, odai identiškais ir ląstelių komunikaciją skatinančiais ingredientais. Dėl raukšlių- šita priemonė turi viską, ko reikia, kad oda išliktų jaunesnė ir sveikesnė. Reikia žiūrėti realistiškai- gilesnių raukšlelių nesulygins, bet kažkiek odai padėti gali.