Himalaia,
pakomentuokit Biodermos Hydrabio serijos serumą. Ir man, ir kitai bandytojai šio serumo jis sukėlė veido dirginimą.
Sudėtis:
water (aqua), glycerin, xylitol, sodium polyacrylate, mannitol, rhamnose, fructooligosacharides, laminaria ocroleuca extract, niacinamide, pyrus mallus (apple) fruit extract, dimethicone, cyclopentasiloxane, trideceth - 6, PEG/PPG - 18/18 diethicone, sodium hyaluronate, hexyldecanol, caprylic/capric triglyceride, disodium edta, phenoxyethanol, fragrance (parfum).
Jei bus kokių klaidų, tai labai atsiprašau
QUOTE(himalaia @ 2010 09 27, 17:32)
Mano oda mišri- normali/riebi.
Clarins HydraQuench Cream Normal to Dry Skin- paprastas drėkiklis. Dėl indelio pakuotės lašelis antioksidantų nebus stabilūs. Turi nemažai kvepalų.
Clarins Multi-Active Day Early Wrinkle Correction Cream Dry Skin- vėlgi, elementarus drėkiklis, su daug kvepalų ir labai dirginančiu konservantu. Turi lašą naudingų ingredientų, bet ir tie nebus stabilūs dėl indelio. Neturi nieko ypatingo, kas raukšles efektyviai mažintų.
Pirmąjį kaip naktinį kremą naudoti galima. Šiuo atveju pirmas atrodo geresnis tuo, kad dirginančio konservanto neturi, bet tik tiek.
Clarins HydraQuench Cream Normal to Dry Skin- paprastas drėkiklis. Dėl indelio pakuotės lašelis antioksidantų nebus stabilūs. Turi nemažai kvepalų.
Clarins Multi-Active Day Early Wrinkle Correction Cream Dry Skin- vėlgi, elementarus drėkiklis, su daug kvepalų ir labai dirginančiu konservantu. Turi lašą naudingų ingredientų, bet ir tie nebus stabilūs dėl indelio. Neturi nieko ypatingo, kas raukšles efektyviai mažintų.
Pirmąjį kaip naktinį kremą naudoti galima. Šiuo atveju pirmas atrodo geresnis tuo, kad dirginančio konservanto neturi, bet tik tiek.
Jau buvau pasiryzusi pirkti pirmaji, nes praeit ziema turejau megineli tik HydraQuench Rich Cream, tai labai veidui patiko, jautesi padrekintas, o dabar pasimeciau ir nebezn, ka daryti...
QUOTE(himalaia @ 2010 09 27, 20:17)
sorry,praleidus busiu beziuredama
Bioderma Sebium Pore Refiner- turėtų gerai sugerti riebalus, bet kartu gali ir kažkiek dirginti, sausinti odą. Porų tikrai nesutrauks. Salicilis gali kažkiek valyti, bet neaišku, koks jo procentas. Kremas laikinai užpildys poras silikonu ir teflonu, kad makiažas geriau dengtųsi ir oda atrodytų lygesnė, vat ir visas poras sutraukiantis efektas. Niekas porų nesutrauks. Užsikimšusias reikia valyti, jei išvalius jos sumažės- valio. Jei ne- teks su tuo susitaikyti, tokia jau odos struktūra.
QUOTE(Varu @ 2010 09 28, 06:39)
Himalaia,
pakomentuokit Biodermos Hydrabio serijos serumą. Ir man, ir kitai bandytojai šio serumo jis sukėlė veido dirginimą.
Bioderma Hydrabio serumas- iš tikrųjų, tai sudėtis labai gera. Turi neblogų drėkiklių, odai identiško niacinamido, antioksidantų, mažai tirštiklių, tad turėtų būti gana lengvas ir tikti riebesnei oda. Jautrumą kai kuriems žmonėms gali sukelti plėvelę formuojantis ingredientas, kuris yra 4 vietoje ir, žinoma, kvepalai, kurie yra dažnas dirgiklis.
QUOTE(Sunreja @ 2010 09 28, 07:51)
Jau buvau pasiryzusi pirkti pirmaji, nes praeit ziema turejau megineli tik HydraQuench Rich Cream, tai labai veidui patiko, jautesi padrekintas, o dabar pasimeciau ir nebezn, ka daryti...
Jei jums tinka ir patinka, pirkit, juk sunku rast priemones, kurios ant veido gerai jaučiasi... Tik sakau, ką sudėty matau
QUOTE(himalaia @ 2010 09 28, 21:57)
Bioderma Hydrabio serumas- iš tikrųjų, tai sudėtis labai gera. Turi neblogų drėkiklių, odai identiško niacinamido, antioksidantų, mažai tirštiklių, tad turėtų būti gana lengvas ir tikti riebesnei oda. Jautrumą kai kuriems žmonėms gali sukelti plėvelę formuojantis ingredientas, kuris yra 4 vietoje ir, žinoma, kvepalai, kurie yra dažnas dirgiklis.
Ačiū už atsakymą. Vis tik oda kažkaip priešiškai sureagavo
QUOTE(himalaia @ 2010 09 28, 20:57)
Jei jums tinka ir patinka, pirkit, juk sunku rast priemones, kurios ant veido gerai jaučiasi... Tik sakau, ką sudėty matau
Tai vat tame ir reikalas, kad noreciau kazko nuo pirmuju rauksliu, o ne tik drekinimo paprasto...
QUOTE(Sunreja @ 2010 09 28, 14:54)
Tai vat tame ir reikalas, kad noreciau kazko nuo pirmuju rauksliu, o ne tik drekinimo paprasto...
Gal tada tokiu atveju kažką iš Clinique, Olay, Paula's Choice pabandykit. Nes kiek žiūriu, dauguma Clarins priemonių sudėtys labai elementarios, kvepalų nemažai pridėta ir kaina neadekvati.
QUOTE(Varu @ 2010 09 28, 20:13)
Ačiū už atsakymą. Vis tik oda kažkaip priešiškai sureagavo
Mano irgi Išbandėme abi beveik vienu metu. Ir abiem kažkas tame serume netiko Gal ta plėvelė Kvepalams serume aš pati gal ir galėčiau jautri būti, bet stipraus kvapo kaip ir nepastebėjau.
Kvapas nebūtinai turi būti stiprus, ir nebūtinai turi būti jo daug pridėta, kad oda sudirgtų.
Svarbu, kokie būtent ingredientai naudojami kvapui suteikti.
Svarbu, kokie būtent ingredientai naudojami kvapui suteikti.
Man tai kartais nesuvokiami yra tokie dalykai...tie kvapai visi dažniausiai yra blogis: oda gali jautriai reaguoti ir t.t. Tai kam jie išvis reikalingi. Koks skirtumas ar tas veido kremas kvepia ar neturi jokio kvapo, juk jo paskirtis visai ne tokia. Ar be tų kvapų kremai turėtų kokį nemalonų kvapą ir jie kuria ne "pridėtinę vertę", o naikina "minusinę vertę"?