Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės suprasti kosmetiką,

Himalia,dar idomu butu isgirsti jusu komentara apie sita seruma:
Water\Aqua\EAU, Bifida Ferment Lysate, Methyl Gluceth-20, Peg-75, Butylene Glycol, Bis-Peg-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Glycereth-26, Cola Acuminata (KOLA) Extract, Squalance, Sodium RNA, Sodium Hyaluronate, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Bisabolol, Panthine, Hydrogenated Lecithin, Oleth-3 Phosphate, Oleth-3, Oleth-5, Anthemis Nobilis (Chamomile), Caffeine, Choleth-24, Ceteth-24, Xanthan Gum, Tea-Carbomer, Ethyhexyl Methoxycinnamate, Bht, Trisodium EDTA, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Methylparaben, Yellow 5 (CI 19140), Green 5 (CI 61570), Red 4 (CI 14700)

aciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(delamorte @ 2010 09 21, 01:48)
Noriu paklausti apie Kiss My Face Peaches & Creme Moisturizer with 8% Alpha Hydroxy Acids.

Naudoju Rasos kremą-gelį, bet landžiodama Drugstore psl., pamačiau Kiss My Face, įdomu, ar verta dėmesio priemonė, ar geriau prie Rasos likti?

Kiss My Face Peaches & Creme Moisturizer with 8% Alpha Hydroxy Acids- gudriai taip sudėty rašo "mixed fruit extracts", o tada "glicolic acid" ir t.t. smile.gif Taip nekaltai ir natūraliai skamba "fruit extracts"... O šiaip, normali priemonė sausai odai, bet Paula Begoun rašo, kad jos ph nėra tinkamas, kad vyktų optimali eksfoliacija. Jei jūsų oda problematiška, pasilikčiau prie Rasos, nes ir rūgštys skirtingos naudojamos (Rasoj BHA- naudingesnė inkštyrų, spuogų atsikratant), ir sudėtis labiau riebiai odai tinkama.

QUOTE(Belle Du Jour @ 2010 09 21, 07:03)

Jūs man bent pavadinimą parašysit pagaliau, kaip prašau jau kelintą kartą, ar ne? biggrin.gif Beje, mano nick'as himalaia, ne himalia.
Atsakyti
himalaia,

ka manai apie tokia priemone: Ingredients: Isopropyl Alcohol, Deionized Water, Salicylic Acid, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Potassium Sorbate, Hexylene Glycol, Disodium EDTA.

Cia tepalas 10 % salicilio rugsties turintis,naudoti kaip ,,kauke",uztepti,palaikyti iki 20 min.,nuvalyti,neutralizuoti.

Nesuprantu,ar pirmu nr einantis alkoholis didelis blogis siuo atveju,ar verta pirkinio ?
Atsakyti
Koks tepalo pavadinimas ir kur jį užmatei?

Šiaip, alkoholis lieka alkoholiu- džiovins ir dirgins. Bet pastebėjau, kad jis dažai naudojamas su tokiais "home peels", nes BHA yra netirpi vandenyje, lengviau ir pigiau tiesiog panaudoti alkoholį kaip tirpiklį. Be to, alkoholis padidina rūgšties prasiskverbimą į odą. Bet galima priemonę su BHA suformuluoti ir taip, kad alkoholio nereiktų...
Šiaip, atsižvelk į tai, kad stipri rūgštis ir taip dirgins odą, o čia dar alkoholis prisidės. Bet naudojant tik karts nuo karto, kaip rūgštinę kaukę nebus taip blogai, kaip kasdien naudojant pvz., toniką su alkoholiu.

Ir atsargiai su tokio stiprumo rūgštim... Iki 20 min tikrai laikyti negalima, ypač pirmą kartą, kai nėra kas prižiūri, kaip būtų kosmetologiniam kabinete ar pas daktarą. Nuo kelių minučių reiktų pradėt.
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2010 09 21, 07:03)

Nu pagooglinau, tai čia lyg ir

Estee Lauder Advanced Night Repair Protective Recovery Complex. Nebegamina jau tokio... Jį pakeitė Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex.
O šiaip, buvo nebloga priemonė, nieko labai ypatingo, kaip už tokią kainą, bet ir nieko blogo. Nauja formulė kiek geresnė- vėlgi, nieko stebuklingo, bet gera. Nepatvirtinto poveikio bakterijų turi smile.gif, truputį vitamino A, kafeino, peptidų, hialurono.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 09 21, 23:15)
[color=teal][b]
Jūs man bent pavadinimą parašysit pagaliau, kaip prašau jau kelintą kartą, ar ne?  biggrin.gif Beje, mano nick'as himalaia, ne himalia.

as nesuprantu o is tikruju kam pavadinimas jei is sudeciu pasakot geras ar ne biggrin.gif bet ne esme,aciu uz jusu nuomone :Dir sorry del nicko,skubu rasydama biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belle Du Jour: 22 rugsėjo 2010 - 07:06
himalaia, matau daug remiates Paula, kas ji tokia per velnias? rolleyes.gif 4u.gif Cia kaip suprantu is paulaschoise.com puslapio, jo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2010 09 22, 01:04)
as nesuprantu o is tikruju kam pavadinimas jei is sudeciu pasakot geras ar ne  biggrin.gif bet ne esme,aciu uz jusu nuomone :Dir sorry del nicko,skubu rasydama biggrin.gif

Man pavadinimo nereikia, kad apie sudėtį pasakyčiau nuomonę. Bet kad tema turėtų išliekamąją vertę ir man nereiktų vėl tų pačių priemonių peržiūrinėti, sudarinėju jau aptartos kosmetikos sąrašą, mini duomenų bazę, kurios pvz. yra pirmam puslapyje. O be gamintojo ir gaminio pavadinimo tas sąrašas būtų niekinis...

QUOTE(Sunreja @ 2010 09 22, 02:16)
himalaia, matau daug remiates Paula, kas ji tokia per velnias?  rolleyes.gif  4u.gif  Cia kaip suprantu is paulaschoise.com puslapio, jo?  g.gif

Taip, Paula Begoun yra paulaschoice.com autorė. Ji kosmetikos industrijoje dirba nuo jaunų dienų, buvo kosmetologė, vizažistė, žurnalistė, rašanti kosmetinėmis temomis. Taip pat yra parašiusi keletą knygų kosmetikos, plaukų priežiūros priemonių tema (aš visus naujausius leidimus turiu), leidžia savo kosmetikos liniją. Jos nuomonę vertinu ir atsižvelgiu dėl to, kad nors Paula ir pardavinėja savo kosmetines priemones, apie kitų kompanijų produktus atsiliepia labai nešališkai bei remiasi tik mokslinių tyrimų patvirtintais faktais, be jokių ten vietų interpretacijai ir skaitymų tarp eilučių. Man ji patinka tuo, kad bet kokia kaina neprastuminėja savų produktų, o bando paprastiems žmonėms parodyti, kaip veikia kosmetikos pramonė ir kas tikrai priemonėse veiksminga, o kas yra tik išpūstas burbulas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 22 rugsėjo 2010 - 08:59
QUOTE(himalaia @ 2010 09 22, 01:39)
Koks tepalo pavadinimas ir kur jį užmatei?

Šiaip, alkoholis lieka alkoholiu- džiovins ir dirgins. Bet pastebėjau, kad jis dažai naudojamas su tokiais "home peels", nes BHA yra netirpi vandenyje, lengviau ir pigiau tiesiog panaudoti alkoholį kaip tirpiklį. Be to, alkoholis padidina rūgšties prasiskverbimą į odą. Bet galima priemonę su BHA suformuluoti ir taip, kad alkoholio nereiktų...
Šiaip, atsižvelk į tai, kad stipri rūgštis ir taip dirgins odą, o čia dar alkoholis prisidės. Bet naudojant tik karts nuo karto, kaip rūgštinę kaukę nebus taip blogai, kaip kasdien naudojant pvz., toniką su alkoholiu.

Ir atsargiai su tokio stiprumo rūgštim... Iki 20 min tikrai laikyti negalima, ypač pirmą kartą, kai nėra kas prižiūri, kaip būtų kosmetologiniam kabinete ar pas daktarą. Nuo kelių minučių reiktų pradėt.

http://www.skin-peel...HA_Peel_s/5.htm stai priemone! ta pati apatine su 10 %
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 09 22, 03:11)
http://www.skin-peel...HA_Peel_s/5.htm stai priemone! ta pati apatine su 10 %

Dėkui.
Brangoka ten, sakyčiau. Esu mačiusi 10% BHA pylingų be alkoholio per pusę pigiau.

Ai, nepastebėjau, kad ten dar neutralizatorių prideda. ax.gif Nors šiaip, pačios rūgšties neutralizavimui ir vandens ar švelnaus toniko pakanka, nes svarbus ph, o ne kažkokie kiti ingredientai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 22 rugsėjo 2010 - 09:31
QUOTE(himalaia @ 2010 09 22, 10:26)
Dėkui.
Brangoka ten, sakyčiau. Esu mačiusi 10% BHA pylingų be alkoholio per pusę pigiau.

Ai, nepastebėjau, kad ten dar neutralizatorių prideda.  ax.gif Nors šiaip, pačios rūgšties neutralizavimui ir vandens ar švelnaus toniko pakanka, nes svarbus ph, o ne kažkokie kiti ingredientai.

neutralizatorius reikia atskirai pirkti,ten kitoj skiltyje jie yra.

O sakykit,tai kokios tos kitos pigesnes priemones? blush2.gif
Ir ar is esmes sudetinga su tokiu % procedura atlikti namie?
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 09 22, 03:56)
neutralizatorius reikia atskirai pirkti,ten kitoj skiltyje jie yra.

O sakykit,tai kokios tos kitos pigesnes priemones? blush2.gif
Ir ar is esmes sudetinga su tokiu % procedura atlikti namie?

Ach taip. Tada tikrai brangu. Bet užtat pakuotės gražios smile.gif Nu bet pala, ten gi rašo, kad "each peel includes- acid peel, neutralizer, cotton pads and instructions".

Aš amazon pigesnių esu užmačius. O šiaip va ta parduotuvė turi 10% BHA. Tik būtent šičia dėl alkoholio sudėtyje nežinau.

Nu kad aš apsižioplinau doh.gif Vienur 60ml, kitur 30ml, dėl to taip kainos ir skiriasi. Nėra tada brangu, jei dar ir tą toniką- neutralizatorių prideda. Na bet tokio kiekio turbūt iki senatvės užteks smile.gif

Jei esi dariusi rūgštinį valymą pas kosmetologę, tai turbūt numanai, kad techniškai tai nėra labai sudėtinga procedūra. Esmė yra tolygiai padengti rūgštį bei atidžiai stebėti odą, kaip ji procedūros metu į rūgštį atsiliepia ir jei ką, tinkamu laiku sureaguoti su neutralizatorium. Namie, žinoma, visada yra rizika neteisingai ką nors padaryti ir labiau pakenkti sau, nei padėti, ypač su stipriom rūgštim. Todėl niekas ir nerekomenduoja su tokiais dalykais "žaisti". Apie gilesnius pylingus man sąžinė neleistų net kalbėti, bet 10% BHA nėra tokia pavojinga. Tai yra pirmo lygio pylingas, kuris neprasiskverbia pro viršutinį odos sluoksnį, į gilesnį, tai prisižaisti su tokiu sudėtingiau, svarbu tik nelaikyti per ilgai, kad oda nesudirgtų, ypač, jei dar prie rūgščių nepratusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 22 rugsėjo 2010 - 10:57