Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryželiu schemų paieška

QUOTE(Uodegyte @ 2010 08 29, 13:00)
taigi parase kad rado tik  g.gif nebutinai iskart viska deti,kam reikes paprasys.

Uodegyte, o kodel Jus visada tokia nepatenkinta bunat, kai kazkas antra karta kazka paklausia, ar kazka ne taip, kaip Jums patinka pasako.
Negali visos "mirkti" sioje temoje, kaip Jus ir viska suziureti ir speti.
O gal tiesiog zmogus ne taip atidziai perskaite, juk visko buna... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aga1 @ 2010 08 29, 19:08)
Uodegyte, o kodel Jus visada tokia nepatenkinta bunat, kai kazkas antra karta kazka paklausia, ar kazka ne taip, kaip Jums patinka pasako.
Negali visos "mirkti" sioje temoje, kaip Jus ir viska suziureti ir speti.
O gal tiesiog zmogus ne taip atidziai perskaite, juk visko buna...  4u.gif

Jei Uodegytė "nemirktų" šioje temoje, daugiau nei pusė prašymų liktų neatsakyti. Ji turi teisę įsižeisti - juk ji žmogus, tiesiog pavargsta. Tiek stengiasi, bet dažna ateina su prašymais net kelių puslapių atgal neatvertus. Aš taip pat kaip ir kitos merginos čia tiesiog draugiškai stengiuosi padėti kiek galiu.
Jei norite gero aptarnavimo, eikite į parduotuvę tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2010 08 30, 01:04)
Jei Uodegytė "nemirktų" šioje temoje, daugiau nei pusė prašymų liktų neatsakyti. Ji turi teisę įsižeisti - juk ji žmogus, tiesiog pavargsta. Tiek stengiasi, bet dažna ateina su prašymais net kelių puslapių atgal neatvertus. Aš taip pat kaip ir kitos merginos čia tiesiog draugiškai stengiuosi padėti kiek galiu.
Jei norite gero aptarnavimo, eikite į parduotuvę  tongue.gif

Nepakeiciamu nera, visada atsiras tokiu, kurie nepavargs. O as pati cia ne taip daznai kazko ir prasau, buvo keletas kartu, ir tiek.
Ir neimkit visko taip giliai i sirdi, visi turime zodzio laisve, o pasakyti savo nuomone irgi galima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aga1 @ 2010 08 30, 01:47)
Nepakeiciamu nera, visada atsiras tokiu, kurie nepavargs. O as pati cia ne taip daznai kazko ir prasau, buvo keletas kartu, ir tiek.
Ir neimkit visko taip giliai i sirdi, visi turime zodzio laisve, o pasakyti savo nuomone irgi galima 4u.gif

Uodegyte-nepakeiciama!!!Yra sakoma ivertink kol turi,taigi gerbiame ir ivertinam,jei kam nepatinka gali eiti i kita foruma.
Buvo siam forume BaMbOoCe,ar kas labai ivertino,taip pat su priekaistais puole tai ir isejo tai gerai kad Uodegyte daba yra,nes jos deka visi gauna tai ka papraso.
O gal tu nori buti savanore ir padeti paieskose?juk visi mano kad cia nera ka veikti,o patikek kaip yra cia ka veikti!!!
Aciu tau Uodegyte kad esi ir kad padedi mums visoms oro_buckis.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(grasimm @ 2010 08 30, 09:34)
Uodegyte-nepakeiciama!!!Yra sakoma ivertink kol turi,taigi gerbiame ir ivertinam,jei kam nepatinka gali eiti i kita foruma.
Buvo siam forume BaMbOoCe,ar kas labai ivertino,taip pat su priekaistais puole tai ir isejo tai gerai kad Uodegyte daba yra,nes jos deka visi gauna tai ka papraso.
O gal tu nori buti savanore ir padeti paieskose?juk visi mano kad cia nera ka veikti,o patikek kaip yra cia ka veikti!!!
Aciu tau Uodegyte kad esi ir kad padedi mums visoms  oro_buckis.gif  friends.gif

drinks_cheers.gif
Šauni mūsų Uodegytė wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grasimm @ 2010 08 30, 09:34)
Aciu tau Uodegyte kad esi ir kad padedi mums visoms  oro_buckis.gif  friends.gif

drinks_cheers.gif be kalbų ir be komentarų aciuks.gif tos kurios retai čia užsuka niekada neįvertins ir nesupras kiek žmogus širdies, laiko ir pastangų atiduoda tam, kad pagelbėtų kitiems...
UOGYTE tu auksas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aga1 @ 2010 08 30, 00:47)
Nepakeiciamu nera, visada atsiras tokiu, kurie nepavargs.

NIEKAS, geriau uz Uodegyte, nepriziuretu sio forumo tongue.gif Cia viskas daroma operatyviai, aiskiai ir geranoriskai thumbup.gif Tik reikia priimti nustatytas taisykles ir tureti nors kruopelyte supratingumo mirksiukas.gif O taisykles labai paprastos: Perskaityti pirma puslapi (nes ten dazniausiai ieskomos schemutes), nedeti labai dideliu paveiksleliu ir cituojant arba atsakant istrinti paveiksliukus (kad nesikartotu ir neuzkrautu forumo)
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2010 08 30, 08:59)
drinks_cheers.gif  be kalbų ir be komentarų  aciuks.gif  tos kurios retai čia užsuka niekada neįvertins ir nesupras kiek žmogus širdies, laiko ir pastangų atiduoda tam, kad pagelbėtų kitiems...
UOGYTE tu auksas  wub.gif

drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
Manau abi pusės teisios, labiau tolerancijos vienas kitam ir nekils bereikalingi barniai mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2010 08 30, 08:59)
drinks_cheers.gif  be kalbų ir be komentarų  aciuks.gif  tos kurios retai čia užsuka niekada neįvertins ir nesupras kiek žmogus širdies, laiko ir pastangų atiduoda tam, kad pagelbėtų kitiems...
UOGYTE tu auksas  wub.gif

drinks_cheers.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grasimm @ 2010 08 30, 08:34)
juk visi mano kad cia nera ka veikti,o patikek kaip yra cia ka veikti!!!

Sveikos Na neesu as tokia fanatike siuvinetoja kaip jus o greiciausei siuveja fanatike mirksiukas.gif lotuliukas.gif geda2: ,bet paprasciausei laaaaaabai prireike rastu shemuciu ir kas svarbiausei reike greitai doh.gif Gal galyte padeti, kur nors buvote ustikusios ? bigsmile.gif

Na o jei sakote kad cia ner kas veikti tai klystate vakar nuo ryto prasedejau jieskodama ko man reike doh.gif Uspakalis keturkampas Taip kad gerpkit Uodegyte jei jums reiktu prasedeti dienu dienas pajieskoje pacioms Ivertintumet Uodegyte ir kitas kurios pateikia viska ant lekstutes iskarto mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Aciu Uodegytei 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Isgelbejo mano laika ir mane DIDELIS DIDELIS DEKUI mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gosas: 30 rugpjūčio 2010 - 08:32
As cia tik palta matau, o kur fotelis, pirstine, gelynas ir laistytuvas

jus paklauset as atsakiau blush2.gif

aciu merginos uz gerus zodzius thumbup.gif visos mes padedam kuo galim.nesu as cia isskirtine blush2.gif man visai nesunku biggrin.gif
Atsakyti