~Indre~ monochrom
QUOTE(Uodegyte @ 2010 09 17, 12:51)
na blogi atsiliepimai ,yra nepvykusiu darbu pvz. bet kitos ar nezinodamos ,arba rizikuodamos vistiek siuvineja,ir kai kurie gaunas puikus darbai.cia viena sm is igolki si siuvinejo,ir gan nebogai gavosi.
o jai jau pradejai,nesigasdink ir siuvinek toliau nenumesi savo darbo,jai kazkam nepavyko
o jai jau pradejai,nesigasdink ir siuvinek toliau nenumesi savo darbo,jai kazkam nepavyko
Na ok, bandysiu laimę O paskui pasigirsiu
QUOTE(Uodegyte @ 2010 09 17, 16:21)
tavo pirmasis variantas
o pacioj osinkoj neziurejai,ten pauksciu schemos yra.
http://club.osinka.r...59a88ac385d0000
o pacioj osinkoj neziurejai,ten pauksciu schemos yra.
http://club.osinka.r...59a88ac385d0000
Ooo Dieve, kaip grazu!!! Man sitas variantas ir grazesnis Ziurejau osinkoj, bet ne pauksciuose radau ta paveiksliuka. Bandysiu ieskot, tik idomu ar gausiu schema
Sveikutes,
riekia pagalbos.. draugei dukrytes gimimo proga dovanosiu metriuka, ir ji issirinko va toki:
Bet neturiu schemutes, gal padesit? meilas ieva.valanciene@gmail.com
Aciukas
riekia pagalbos.. draugei dukrytes gimimo proga dovanosiu metriuka, ir ji issirinko va toki:
Bet neturiu schemutes, gal padesit? meilas ieva.valanciene@gmail.com
Aciukas
QUOTE(Uodegyte @ 2010 09 17, 22:12)
As irgi uz toki schemuciu platinima, tik va pastebejau, kad kai kas praso meilu, kad galetu pasidalint schemute, tai as del to iskart ir parasiau
Aciu, Uodegyte
kai atsisiusi pamatysi kad ne tas kurio prasei nes tik poto pastebejau kad yra panasus
as nelaikau pasto isijungusi,kad kiekvienai siusciau pastu bent jau man ideti bus legviau ,nei 10-iai merginu issiusti ta pacia schema
as nelaikau pasto isijungusi,kad kiekvienai siusciau pastu bent jau man ideti bus legviau ,nei 10-iai merginu issiusti ta pacia schema
kaip jus uodegyte taip suspejat, jauciu ,kad dirbat laisvu grafiku saunuole,reta tokiu atsidavusiu
QUOTE(Uodegyte @ 2010 09 18, 09:09)
Neradau osinkoj, prie pauksciu nera Gerai butu to originalo schemute gaut, bet kazin ar kas turi