Niekur nerandu schemučių su knygomis... Gal kuri nors matėt kur? Būčiau dėkinga
sveikutes .. sakykit gal yra koks puslapiukas kur sudeti pvz dimension schemos ? (mane apzavejo dzeines darbas , nori kazko tokio grazaus ) ir noriu didelio 50x70 cm .. turiu keleta tokiu schemu bet neaisku koks dizainas ir ten man atrodo is igolki parsiisiunciau kai dar nieko nezinojau
Dimensions psl.
yra katinas miegantis knygu lentynoje.ir rankine su knygom bet dabar nesurasiu.
katinas
yra katinas miegantis knygu lentynoje.ir rankine su knygom bet dabar nesurasiu.
katinas
labutis as vel del leliuko veiduko su ciulptuku..aciu,bet ne ta sceha ten veidukas is pilku siulu toks nespalvotas gal kuri turite?
tu leliu daug,tada paveikskliuka prasom
QUOTE(egliuchiux @ 2010 09 16, 17:34)
sveikutes .. sakykit gal yra koks puslapiukas kur sudeti pvz dimension schemos ? (mane apzavejo dzeines darbas , nori kazko tokio grazaus ) ir noriu didelio 50x70 cm .. turiu keleta tokiu schemu bet neaisku koks dizainas ir ten man atrodo is igolki parsiisiunciau kai dar nieko nezinojau
O kažkas blogai su tuo igolki? Nes aš jau vieną blogą atsiliepimą girdėjau apie juos, o kaip tik iš ten esu pradėjusi siuvinėt braškę, tai dabar jau ir pergyvenu
na blogi atsiliepimai ,yra nepvykusiu darbu pvz. bet kitos ar nezinodamos ,arba rizikuodamos vistiek siuvineja,ir kai kurie gaunas puikus darbai.cia viena sm is igolki si siuvinejo,ir gan nebogai gavosi.
o jai jau pradejai,nesigasdink ir siuvinek toliau nenumesi savo darbo,jai kazkam nepavyko
o jai jau pradejai,nesigasdink ir siuvinek toliau nenumesi savo darbo,jai kazkam nepavyko
Is igolki siuvineti didele rizika, nes ten ne profesionaliu dizaineriu schemos. Is ten net nerizikuociau siuvineti kad ir mazulycio paveiksliuko, kur labai mazai spalvu - juk pilnas internetas kokybisku schemu.
Be abejo, yra merginu, sugebanciu atidirbti schema, sugebanciu padaryti tiesiog sedevrus. Taciau igolki, nors schemos daromos su programa, duoda tik schemos grafini varianta - niekada nezinai, kas gausis, kol gabalo neissiuvinesi.
Be abejo, yra merginu, sugebanciu atidirbti schema, sugebanciu padaryti tiesiog sedevrus. Taciau igolki, nors schemos daromos su programa, duoda tik schemos grafini varianta - niekada nezinai, kas gausis, kol gabalo neissiuvinesi.
Sveikos visoms,
gal galit padeti, noreciau savo kriksto mergaitei issiuvineti knygu skirtuka su varlem, radau viena labai simpatiska pavyzdi, bet ten nera schemos. Gal kuri is jusu turit ar zinor kur rasti. Buciau labai dekinga. http://photofile.ru/...641/full_image/
gal galit padeti, noreciau savo kriksto mergaitei issiuvineti knygu skirtuka su varlem, radau viena labai simpatiska pavyzdi, bet ten nera schemos. Gal kuri is jusu turit ar zinor kur rasti. Buciau labai dekinga. http://photofile.ru/...641/full_image/
QUOTE(Uodegyte @ 2010 09 17, 09:01)
aisku ir as nesiuvineciau,bet taip truksta tikru vaizdu schemu buna tik fantastiniai,namukai visokie arba animaciniai. o sia tai tikrai mane suzavejo
Pastebejau, tu labai ant juros vaizdu pasinesus Gal ir tikrai nelabai yra, nes kai as ju neieskau, tai man jie nuolatos maisytusi, jei is tiesu ju daug butu Gal man pas save pasiziureti, kazka jurisko tikrai turiu
Uodegyte, sitas tiktu i kompanija tavo dabartiniam siuvinejamam pagal stiliu
Sitie du man paciai labiausiai patinka, bet kai susiruosiu siuvineti jura, tai rinksiuosi is svyturiu, turiu porele gal ir nelabai tikrovisku, bet labai man graziu
Turiu dar porele mazuciu su jura, kurie graziai ziurisi is toliau
Sitie du man paciai labiausiai patinka, bet kai susiruosiu siuvineti jura, tai rinksiuosi is svyturiu, turiu porele gal ir nelabai tikrovisku, bet labai man graziu
Turiu dar porele mazuciu su jura, kurie graziai ziurisi is toliau