Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryželiu schemų paieška

QUOTE(renami @ 2010 09 14, 09:10)
Sveikos,
gal galit nuorodą surasti, kur daugiau tokių princesių rasčiau, arba parašyti kieno čia dizainas. Noriu kažką iš jų išsirinkti...

princesė

ačiū

štai prašom fėjukių kiek širdis geidžia. "
Felicity
Papildyta:
tiesa gal turite schemų su welcome.
Atsakyti
Abi galit, nes abi prisidėjau pas save

priemiau mirksiukas.gif

tiesa gal turite schemų su welcome.

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 15 rugsėjo 2010 - 07:55
Lba diena merginos. Atrodo rusų kalbą moku, bet su interneto platybėmis man sunkoka. Užsiregistravau aš tam Galerry.ru tinklapyje, nes labai patiko keletas paveikslu. Bet niekaip nesuprantu kaip prašytis į draugus ir t.t. O be to, nepykit, esu stipriai nesusigaudanti internete, todėl savo galerijos tikrai neturėsiu laiko mokintis įkelti. Gal galėtumėte man duoti šio paveikslo schemas su spalvų kodais . notworthy.gif Būsiu labai dėkinga.
Man patikusio paveikslo nuoroda, jei teisingai įkeliu blush2.gif :
http://frauklingel.g...ch?ph=BT9-cAQFX

Labai prašau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamulka123: 15 rugsėjo 2010 - 08:44
Bet niekaip nesuprantu kaip prašytis į draugus ir t.t. O be to, nepykit, esu stipriai nesusigaudanti internete, todėl savo galerijos tikrai neturėsiu laiko mokintis įkelti.

o prasytis reikia taip:ieinat pvz pas mane http://uodegyte.gallery.ru/ ir spaudziat Отправить сообщение na pvz draugaujam?jai as jum atsakiau kad gerai,tai as jus patvirtinau i draugus,jus ieinat pas mane ir spaudziat Добавить в друзья!

Man patikusio paveikslo nuoroda, jei teisingai įkeliu

ir beto pati iesko...tai niekas netures

bet galiu nuoroda duoti kur yra tikrai puikiu heaven and earth designs schemu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 15 rugsėjo 2010 - 09:25
Ačiū už pamokymus. Dabar žinosiu kaip į draugus prašytis. O aš vis savo anketoje bandydavau spausti draugus ir taip ieškoti ko noriu blush2.gif . O čia mat iš kitų kaip tik turi save prisiprašyti lotuliukas.gif . Ačiū labai labai.
Vėliau išmoksiu ir savo katalogą susidėti smile.gif , gal kiti turės į ką pažiūrėti.
Atsakyti
Ačiū už pamokymus. Dabar žinosiu kaip į draugus prašytis

thumbup.gif
Atsakyti
Labai reikia pagalbos, susiradau šią schemutę, bet trūksta vieno lapo, gal pagelbėsit. Ačiū labai. Siųsti rotolija@gmail.com
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rotoli: 15 rugsėjo 2010 - 13:54
QUOTE(Uodegyte @ 2010 09 15, 08:47)

labai norėčiau šios, jei galėtum atsiųsti į paštą būčiau be galo dėkinga sangrija023@gmail.com

aš neesu užsiregistravusi galeryy blush2.gif
Atsakyti
katik siuciausi ir kokybe tragiska blink.gif

http://s56.radikal.r...b9aa8e48a8d.jpg

atsisiusiu visa albuma ir idesiu i failu talpykla ,atsisiusi ir pati pasiziuresi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 15 rugsėjo 2010 - 14:24
Uodegyte ačiū.
Atsakyti
Rotoli
siustis
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 09 15, 14:35)
Rotoli
siustis

Ačiū, bet ir čia pagal mane trūksta aštunto lapo, nes sudėliojus, trūksta apatinės dalies kampo sad.gif
Atsakyti