Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryželiu schemų paieška

QUOTE(Smaliziu_feja @ 2010 09 12, 20:01)
nu rodykit viska biggrin.gif nes Osinkoje tokiu normaliu paveiksliniu oberegu tik 2 variantai, visi kiti alia pakabukai, arba kazkokie jau labai mandri ornamentiniai... o as noriu toki, kad saugotu namus ir seima, meile bla bla bla ax.gif

spalvoti irgi tinka - nezinojau ar buna smile.gif

Štai tau naminukas, o tave pačią ir namus saugo tavo pačios sąmoningas pasirinkimas eiti tiesos, šviesos keliu.

user posted image
Atsakyti
prasau smile.gif ne visai toks ,bet panasus blush2.gif

user posted image

dar toks yra ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 13 rugsėjo 2010 - 12:29
QUOTE(milzinukas @ 2010 09 13, 10:29)
Sveikutės,
Reikia šios schemutės http://picasaweb.goo...667778749512242
Gal kuri turite?

as irgi ieskau sios schemos, begalo reikia smile.gif jei rasi pasidlaink, o jei as rasiu butinai imesiu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglute;): 13 rugsėjo 2010 - 13:59
QUOTE(Eglute;) @ 2010 09 13, 14:58)
as irgi ieskau sios schemos, begalo reikia smile.gif jei rasi pasidlaink, o jei as rasiu butinai imesiu wink.gif

štai pasižiūrėk čia gal rasi jei rasi tai parašyk atsiųsiu schemutes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Safira023: 13 rugsėjo 2010 - 14:05
QUOTE(Safira023 @ 2010 09 13, 15:00)
štai pasižiūrėk čia gal rasi jei rasi tai parašyk atsiųsiu schemutes

o kur ziuret g.gif
Atsakyti
dekui mergaites 4u.gif
Atsakyti
Niekaip neišsirenku. artėja tėvų vestuvių metinės. Ir niekaip negaliu išsirinkti ką išsiuvinėti. Norėčiau kažko solidesnio. Gal jūs ką užmatę ir galit pasiūlyti. Ačiū.
Papildyta:
QUOTE(Eglute;) @ 2010 09 13, 15:21)
o kur ziuret  g.gif

labai atsiprašau. Per tą išsiblaškymą nuorodos neįdėjau... http://picasaweb.goo...IrPatFormatais#
Atsakyti
QUOTE(Safira023 @ 2010 09 13, 15:31)
Niekaip neišsirenku. artėja tėvų vestuvių metinės. Ir niekaip negaliu išsirinkti ką išsiuvinėti. Norėčiau kažko solidesnio. Gal jūs ką užmatę ir galit pasiūlyti. Ačiū.
Papildyta:

labai atsiprašau. Per tą išsiblaškymą nuorodos neįdėjau... http://picasaweb.goo...IrPatFormatais#

jeigu turi laiko paimk ju vestuviu foto perdaryk i schemute ir isiuvinek wink.gif

aciukas smile.gif
Papildyta:
fantastikso ugio matuokles visos, na bet mane ta uzbure nerealiai smile.gif noriu tossss:)
Atsakyti
QUOTE(Eglute;) @ 2010 09 13, 15:39)
jeigu turi laiko paimk ju vestuviu foto perdaryk i schemute ir isiuvinek wink.gif

aciukas smile.gif
Papildyta:
fantastikso ugio matuokles visos, na bet mane ta uzbure nerealiai smile.gif noriu tossss:)

ačiū už patarimą, bet dar su nuotraukų perdarymu truputėlį prisilaikau, nes bijau, kad gali nekokybiškai gautis. blush2.gif

Dabar ieškau tos norimos ūgio matuoklės jūsų. Jei rasiu atsiųsiu.
Atsakyti
fantastikso ugio matuokles visos, na bet mane ta uzbure nerealiai  noriu tossss:)

ieskojau gallery ,bet net ir ten niekas neturi,tik ta kuria jau idejau.

ačiū už patarimą, bet dar su nuotraukų perdarymu truputėlį prisilaikau, nes bijau, kad gali nekokybiškai gautis. 

cia viena rusaite uzsiima nuotrauku darymu.
cia jos
user posted image user posted image

o ca ji daro schemas osinka

o teveliam dovana butu fantastiska thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 13 rugsėjo 2010 - 14:47
QUOTE(Safira023 @ 2010 09 13, 15:42)
ačiū už patarimą, bet dar su nuotraukų perdarymu truputėlį prisilaikau, nes bijau, kad gali nekokybiškai gautis.  blush2.gif

Dabar ieškau tos norimos ūgio matuoklės jūsų. Jei rasiu atsiųsiu.

QUOTE(Uodegyte @ 2010 09 13, 15:43)
ieskojau gallery ,bet net ir ten niekas neturi,tik ta kuria jau idejau.

aciu labai jei rasit busiu dekinga, bet po truputi mano viltys duzta smile.gif nes atsiunte man zinute kad ta spsl kur buvo si matuokle ideta panaikintas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute;) @ 2010 09 13, 13:39)

Kad būtų geras rezultatas, pirmiausia reikia mokėti daryti schemą 4u.gif Tai ne taip paprasta.

O matuoklių su Pooh Vervaco taigi daug. JOs visos labai panašios. ax.gif
Atsakyti