Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryželiu schemų paieška

Sveikos mergytes smile.gif

Labai patinka siuvineti, issiuvinejusi turiu net echo nuotraukytes( ci ajau pamisimo virsune ) ir sugalvojau viena ideja vaiku kambariui, bet niekaip nerandu schemutes, noriu issiuvineti ugio matuokle, su mike puokuotuku arba ratais, gal galite padeti, siuskite visus turimus varinatus, busiu labai dekinga wink.gif

Labai domina si smile.gif http://picasaweb.goo...667778749512242
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglute;): 12 rugsėjo 2010 - 08:04
QUOTE(Eglute;) @ 2010 09 12, 07:59)
Sveikos mergytes smile.gif

Labai patinka siuvineti, issiuvinejusi turiu net echo nuotraukytes( ci ajau pamisimo virsune ) ir sugalvojau  viena ideja vaiku kambariui, bet niekaip nerandu schemutes, noriu issiuvineti ugio matuokle, su mike puokuotuku arba ratais, gal galite padeti, siuskite visus turimus varinatus, busiu labai dekinga wink.gif

parasyk meila, tokiu turiu nemazai
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 09 11, 13:36)

Uodegyte aciu uz pastangas, bet kazkaip kito paveikslo nesinori man, noriu tik to blush2.gif vienam is tavo nurodytu albumu maciau paveiksliuka kurio ieskau, bet ten be schemu deja verysad.gif na kol kas dar palauksiu, gal atsiras kas is turinciu, o jei jau ne tai teks pirkti, tik idomu kaip ten su atsiuntimu, ar viskas ivyksta pagal plana? esu didele baile del apgavysciu doh.gif
P.S. nesupratau kaip is treciojo albumo galeciau parsisiusti schema jei ten tik paveiksliukai? unsure.gif
Atsakyti
doviem
spaudi ant pav. ir pati autore komentare yra idejusi atsisiuntimo nuoroda.o pas mane yra pav sudeti kuriu schemas turiu,bet tiek vietos neturiu joms sudeti.sakiau kad atsiusti galiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(e.meskine @ 2010 09 12, 09:38)
parasyk meila, tokiu turiu nemazai

egle.savolskiene@gmail.com

aciu labai labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 09 12, 10:37)
doviem
spaudi ant pav. ir pati autore komentare  yra idejusi atsisiuntimo nuoroda.o pas mane yra pav sudeti kuriu schemas turiu,bet tiek vietos neturiu joms sudeti.sakiau kad atsiusti galiu  rolleyes.gif

Uodegyt, dekoju labai uz pagalba, zinosiu i ka kreiptis, bet kol kas dar palauksiu ax.gif pas ta kita panele, kur maciau norima paveiksliuka, deja, pagal komentarus, kiek supratau, pati ji jo iesko smile.gif aisku man su rusu kalba visai nieko gero, nes net raidziu nepazistu gerai, bet sakini regis teisingai supratau blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,prasau pagalbos,gal kas turite sio paveiksliuko siuliuku numerius,labai reikia 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos, gal turite mažų eglučių, snaigių, angeliukų, nykštukų arba kalėdų senelio schemų? va nrėčiau ant šitų prijuosčių išsiuvinėti smile.gif bet pas mane labai internetas lėtas, neina normaliai peržiūrėti schemų temas praeitas unsure.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(liap @ 2010 09 12, 17:31)
Sveikos, gal turite mažų eglučių, snaigių, angeliukų, nykštukų arba kalėdų senelio schemų?  va nrėčiau ant šitų prijuosčių išsiuvinėti  smile.gif bet pas mane labai internetas lėtas, neina normaliai peržiūrėti schemų temas praeitas  unsure.gif 

Parašyk, kur siųsti ax.gif
Atsakyti
oi pamiršau a.andriuskaite@gmail.com ačiū smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liap: 12 rugsėjo 2010 - 19:24
QUOTE(grasimm @ 2010 09 12, 18:40)
Sveikos merginos,prasau pagalbos,gal kas turite sio paveiksliuko siuliuku numerius,labai reikia  4u.gif

nufotkinau iš knygos, gal pagelbės
http://img201.images...icture011mc.jpg
http://img826.images...icture010pc.jpg
Atsakyti
mergaites, o kas kokiu turite "oberegu" - nezinau, kaip lietuviskai isversti... ax.gif cia kai siuvineja tokius kaip ir ornamentus su namukais, sirdutem ir pan., kad namu zidini saugotu. Dazniausiai buna vienspalviai...

cia as OSinkoje zvalgiausi, bet kazkaip nelimpa man tie, gal dar kokiu turit?... blush2.gif
Atsakyti