Sveikos mergytes
Labai patinka siuvineti, issiuvinejusi turiu net echo nuotraukytes( ci ajau pamisimo virsune ) ir sugalvojau viena ideja vaiku kambariui, bet niekaip nerandu schemutes, noriu issiuvineti ugio matuokle, su mike puokuotuku arba ratais, gal galite padeti, siuskite visus turimus varinatus, busiu labai dekinga
Labai domina si http://picasaweb.goo...667778749512242
QUOTE(Eglute;) @ 2010 09 12, 07:59)
Sveikos mergytes
Labai patinka siuvineti, issiuvinejusi turiu net echo nuotraukytes( ci ajau pamisimo virsune ) ir sugalvojau viena ideja vaiku kambariui, bet niekaip nerandu schemutes, noriu issiuvineti ugio matuokle, su mike puokuotuku arba ratais, gal galite padeti, siuskite visus turimus varinatus, busiu labai dekinga
parasyk meila, tokiu turiu nemazai
QUOTE(Uodegyte @ 2010 09 11, 13:36)
Uodegyte aciu uz pastangas, bet kazkaip kito paveikslo nesinori man, noriu tik to vienam is tavo nurodytu albumu maciau paveiksliuka kurio ieskau, bet ten be schemu deja na kol kas dar palauksiu, gal atsiras kas is turinciu, o jei jau ne tai teks pirkti, tik idomu kaip ten su atsiuntimu, ar viskas ivyksta pagal plana? esu didele baile del apgavysciu
P.S. nesupratau kaip is treciojo albumo galeciau parsisiusti schema jei ten tik paveiksliukai?
doviem
spaudi ant pav. ir pati autore komentare yra idejusi atsisiuntimo nuoroda.o pas mane yra pav sudeti kuriu schemas turiu,bet tiek vietos neturiu joms sudeti.sakiau kad atsiusti galiu
spaudi ant pav. ir pati autore komentare yra idejusi atsisiuntimo nuoroda.o pas mane yra pav sudeti kuriu schemas turiu,bet tiek vietos neturiu joms sudeti.sakiau kad atsiusti galiu
QUOTE(e.meskine @ 2010 09 12, 09:38)
parasyk meila, tokiu turiu nemazai
egle.savolskiene@gmail.com
aciu labai labai
QUOTE(Uodegyte @ 2010 09 12, 10:37)
doviem
Uodegyt, dekoju labai uz pagalba, zinosiu i ka kreiptis, bet kol kas dar palauksiu pas ta kita panele, kur maciau norima paveiksliuka, deja, pagal komentarus, kiek supratau, pati ji jo iesko aisku man su rusu kalba visai nieko gero, nes net raidziu nepazistu gerai, bet sakini regis teisingai supratau
Sveikos merginos,prasau pagalbos,gal kas turite sio paveiksliuko siuliuku numerius,labai reikia
QUOTE(liap @ 2010 09 12, 17:31)
Sveikos, gal turite mažų eglučių, snaigių, angeliukų, nykštukų arba kalėdų senelio schemų? va nrėčiau ant šitų prijuosčių išsiuvinėti bet pas mane labai internetas lėtas, neina normaliai peržiūrėti schemų temas praeitas
Parašyk, kur siųsti
oi pamiršau a.andriuskaite@gmail.com ačiū
QUOTE(grasimm @ 2010 09 12, 18:40)
Sveikos merginos,prasau pagalbos,gal kas turite sio paveiksliuko siuliuku numerius,labai reikia
nufotkinau iš knygos, gal pagelbės
http://img201.images...icture011mc.jpg
http://img826.images...icture010pc.jpg
mergaites, o kas kokiu turite "oberegu" - nezinau, kaip lietuviskai isversti... cia kai siuvineja tokius kaip ir ornamentus su namukais, sirdutem ir pan., kad namu zidini saugotu. Dazniausiai buna vienspalviai...
cia as OSinkoje zvalgiausi, bet kazkaip nelimpa man tie, gal dar kokiu turit?...
cia as OSinkoje zvalgiausi, bet kazkaip nelimpa man tie, gal dar kokiu turit?...