Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryželiu schemų paieška

cia ju nera ,gal turi galvoje sia?

user posted image user posted image

parasyk zuzanele savo pasta,issiusiu suspaustu failu.

surinkau ka turejau is smulkesniu,idejau tokiu dar is kuriu gali dali iskirpti, 150 mg,kazi pastas patemps g.gif jauciu kad nepatemps,dalimis issiusiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 10 rugsėjo 2010 - 19:10
Merginos, gal galetumet pagelbet 4u.gif

Radau tokia schemute, tik nezinau kokios firmos siulais cia siuvineta, zinau tik kad ne DMC g.gif

user posted image

arba gal turit koki nedideli paveiksleli su levandom rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo so-fun: 10 rugsėjo 2010 - 19:17
QUOTE(Uodegyte @ 2010 09 10, 21:09)

parasyk zuzanele savo pasta,issiusiu suspaustu failu.

surinkau ka turejau is smulkesniu,idejau tokiu dar is kuriu gali dali iskirpti, 150 mg,kazi pastas patemps  g.gif jauciu kad nepatemps,dalimis issiusiu.

Parašiau mirksiukas.gif Ačiū tau 4u.gif
Atsakyti
Taip taip uodegyte, jau susiradau kitoj vietoj 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos, as pas jus cia kaip ir naujoke, bet tikiuosi mane priimsit blush2.gif norejau paklausti gal kuri turite sio paveikslo schema? http://www.ilovecros...-001_detail.gif
nes viena jau tuoj baigsiu mastau ka cia toliau siuvineti smile.gif
Atsakyti
esu i love cross stitch gerbeja.bet tokiu nemaciau.istikruju sio dizaino schemu labai daug.netgi daug ieskomu.

gali pasizvalgyti,kas nors gal patiks,schemas atsiusiu?spausk ant foto.

user posted image
user posted image

o cia galima paciai atsisiusti ,ir issirinksi is begales schemu.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 11 rugsėjo 2010 - 12:41
sveikos darbstuolytes,

reikia skubios pagalbos.

gal kas turetu metriku su batukais siulu rakta. reikia melyno varianto.
pati turejau, o dabar kai reikia kaip i vandeni..o ir skubiai kiek ieskau kol kas nerandu.

lremeikiene@gmail.com

aciu, jei kas padetu
Atsakyti
lallu

batukai
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 09 11, 17:26)

aciu . tu mane isgelbejai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 09 10, 14:08)
papildom  rolleyes.gif tiek daug uzkrauti reikejo  doh.gif tad nenuostabu kad praleidau

4

aciu aciuks.gif

o kaip kvadratukai destosi ? rolleyes.gif nes pagal schema kazkaip sunkiai sekasi susekti kuris puslapis prie kurio dedasi.. blush2.gif
Atsakyti
Sweikos, aš čia naujokė... 2.gif Ketinu aplankyti savo senus draugus ir norėčiau jiems išsiuvinėti ką nors susijusio su muzika... Jau peržiūrėjau daugelį jūsų schemučių paieškos temų, bet neradau nieko panašaus... blush-anim-cl.gif2; Gal kuri nors vis tik jau esat ką nors panašaus siuvinėjusi?.. Būčiau lb dėkinga... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GalateaB @ 2010 09 12, 00:34)
Sweikos, aš čia naujokė... 2.gif Ketinu aplankyti savo senus draugus ir norėčiau jiems išsiuvinėti ką nors susijusio su muzika... Jau peržiūrėjau daugelį jūsų schemučių paieškos temų, bet neradau nieko panašaus... blush-anim-cl.gif2; Gal kuri nors vis tik jau esat ką nors panašaus siuvinėjusi?.. Būčiau lb dėkinga...  ax.gif

labai nekonkretu, kas tai, natos, gitara, smuikas, vakiška, juokinga ar rimta....?
user posted imageuser posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
spausti ant foto 4u.gif
Atsakyti