Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryželiu schemų paieška

bet ten ji labai mazyte , arba as ko nemoku

sone spausti Все размеры
Atsakyti
QUOTE(Dina* @ 2010 09 07, 22:04)
Sveikutes 4u.gif
Turiu klausimeli toki. ax.gif Gal kas turite nuorodu i korejieciu photo.163.com albumus su siuvinejimo kryzeliu schemomis? Kazkada turejau, ten labai graziu visokiu buvo kiek atsimenu, bet kompas uzsilenke ir praradau viska doh.gif Buciau labai dekinga wub.gif

jei labai reikia, tai ieskok per senas paiesku temas. Turejau keleta nuorodu issisaugojus, bet dabar jos neveikia. Man asmeniskai ten nepatiko, nes ten didele makalyne neaisku ko, verti daugybe lapu ir ieskai kazko, nezinia ko. Bet tada kaip pradedancioji nezinojau, kad buna ir geriau - surusiuotos schemos pagal gamintoja, tematika.
Atsakyti
QUOTE(agnerrr @ 2010 09 07, 14:32)
Aciu Dvi,

tik man neatsidaro niekas sad.gif o matau, kad lb grazios schemutes. as gallery.ru prisiregistravau, bet muset cia i draugus reik pasiprasyt kad rodytu, taip? sdpaudineju viska is eiles, nes nieko nesuprantu ten  doh.gif

Pasiprasyk i draugus. Schemu tuose albumuose labai daug.
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 09 08, 08:33)
apie toki niekada negirdejau,bet turiu rytu tema schemu.

user posted image

Nu va, kaip gaila verysad.gif Aciu Uodegyte uz gerus norus, bet rytu tema man nelabai tinka. ax.gif O ten buvo tokiu groziu... Ech. Na, nieko, bandysiu ieskoti. smile.gif
Sekmes visoms 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Donalita @ 2010 09 08, 10:13)
jei labai reikia, tai ieskok per senas paiesku temas. Turejau keleta nuorodu issisaugojus, bet dabar jos neveikia. Man asmeniskai ten nepatiko, nes ten didele makalyne neaisku ko, verti daugybe lapu ir ieskai kazko, nezinia ko. Bet tada kaip pradedancioji nezinojau, kad buna ir geriau - surusiuotos schemos pagal gamintoja, tematika.

Aciu, pabandysiu paieskoti 4u.gif Nu, man tai tikrai labai patiko, aisku gal ir makalyne biskiuka, bet paveiksliuku tai super buvau radus. wub.gif Buvau issisaugojus tokias undines keturias labai grazias. Ten labai kruopstus darbas butu, o ir nemazas, o man tokie patinka ax.gif Na, aciu, bandysiu ieskoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dina* @ 2010 09 08, 10:31)
Buvau issisaugojus tokias undines keturias labai grazias. Ten labai kruopstus darbas butu, o ir nemazas, o man tokie patinka ax.gif Na, aciu, bandysiu ieskoti 4u.gif

Parodyk kokios tos undines. Gal ten mirabilia mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 08 rugsėjo 2010 - 10:40
Buvau issisaugojus tokias undines keturias labai grazias. Ten labai kruopstus darbas butu, o ir nemazas, o man tokie patinka  Na, aciu, bandysiu ieskoti

galime pabandyti surasti ,apibudink placiau mirksiukas.gif

gal tokios

user posted image
Atsakyti
Nebeturiu as tu undiniu. Jos ne visos keturios kartu, o atskirai. Viena melyna, kita zalia, skirtingu spalvu. Svajojau jas issiuvineti ir kada nors i vonios kambari pasikabinti wub.gif
Atsakyti
undiniu rasi cia ir cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 08 rugsėjo 2010 - 10:57
Radau! thumbup.gif Internete radau. Jos pasirodo is Nouveau undiniu serijos. Va tokios user posted image Didesnio paveiksliuko neradau. ax.gif
Aciu Uodegyte uz nuorodas, bandysiu ieskoti schemuciu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dina*: 08 rugsėjo 2010 - 11:05
gal kas turite mirabillia 02 fairy moon schema xsd formatu, kat atidarytu su PM programa
Atsakyti
gal paveiksliuka galima,cia tik ju gerbeja zino kur kokiu nr.
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 09 08, 15:28)
gal paveiksliuka galima,cia tik ju gerbeja zino kur kokiu nr.

cia yra paveikslas
Papildyta:
nu jo tuoj nuoroda idesiu pamirsau

Papildyta:
http://www.mirabilia...Frames/md2.html
Atsakyti