Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryželiu schemų paieška

Labas rytas mirksiukas.gif gal kas turit kokia nuorodele i skirtuku schemutes? 4u.gif
Atsakyti
kazkuriam psl skirtukai jau yra ideti.
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 09 03, 09:09)
kazkuriam psl skirtukai jau yra ideti.

Bandysiu ieskoti, dekui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 09 02, 16:01)
Kaži kaip šifruojasi JC, o ten schemų nėra  doh.gif  ir mano strinos taip pat  verysad.gif

QUOTE(Donalita @ 2010 09 02, 16:33)
Jeanette Crews

Ne Jeanette Crews, o John Clayton, schemas leidzia Herritage
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 03 rugsėjo 2010 - 09:16
QUOTE(*mamusikas* @ 2010 09 02, 22:43)
Sveikos, gal kuri turit ar kur matėt šių seilinukų schemų?

tokius turiu
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Dvi, koks fantastiskas sitas apie senelius!!! wub.gif Bet as negaliu ju parsisiusti... Gali gal man i pastuka atsiusti? blush2.gif mildukask@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(e.meskine @ 2010 09 03, 11:13)
tokius turiu

Labai noreciau to peliuko weronica@inbox.lt
Aciu, aciu, aciu 4u.gif
Atsakyti
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 03 rugsėjo 2010 - 15:26
Dvi, aciu labai labai!! 4u.gif Nu super tu man cia ideja pasiulei thumbup.gif
Atsakyti
Ne i tema parasysiu. Internetu uzsisakiau prekes, suplojau 80 Lt. ir jau dvi savaites laukiu. Vakar truko kantrybe, tai bandziau telefonu susisiekt, tai bendraut nieks nebendravo, o po to isjunge. doh.gif Itariu, kad nuplauke mano pinigeliai.
Bet abidniausia, kad 12 rugsejo turejau suniuka issiuvinet, bet itariu jei ir gausiu pirmadieni, tai nelabai spesiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(evases @ 2010 09 04, 13:42)
Ne i tema parasysiu. Internetu uzsisakiau prekes, suplojau 80 Lt. ir jau dvi savaites laukiu. Vakar truko kantrybe, tai bandziau telefonu susisiekt, tai bendraut nieks nebendravo, o po to isjunge.  doh.gif  Itariu, kad nuplauke mano pinigeliai.
Bet abidniausia, kad 12 rugsejo turejau suniuka issiuvinet, bet itariu jei ir gausiu pirmadieni, tai nelabai spesiu  verysad.gif

Uzuojauta

is kur siunteisi?
Atsakyti