Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryželiu schemų paieška

niekaip man neiseina is club.osinka tinklapio surasti sunis, gal kas galitew padeti

prasau 4u.gif

http://club.osinka.ru/topic-58444

kaledoms , ypac seneliams ,kazko su religija.pvz kaledu rytas kai jezus gime,na akeciose. blush2.gif jai jie religingi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 02 rugsėjo 2010 - 10:49
Aciu Uodegyte, radau, na einu ziureti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 09 02, 11:46)
kaledoms , ypac seneliams ,kazko su religija.pvz kaledu rytas kai jezus gime,na akeciose. blush2.gif jai jie religingi  ax.gif

kad nenoriu prie religijos prisiristi.. Jie kai miestieciai irgi, tai manau ne tokie pasisvente, kaip kaimo diedukai smile.gif
Atsakyti
manyciau,kokia ispudinga geliu puokste blush2.gif ka daugiau galima tau pasiulyti.... g.gif arba i virtuve ka nors,porceliano indu issiuvinek,manyciau puiki dovana.

kazko i osinka neina ieiti blink.gif kaip tik norejau surasti virtuvei ka nors,ten graziu indu ir puodeliu yra,porceliano,natiurmortu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 02 rugsėjo 2010 - 12:26
o kur dar galima geliu pamatyti? jusu galerijas daugumos as jau pravestus.. blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gal seneliams patiktų Kalėdų senelis? biggrin.gif Yra kalėdų senio veidų nelabai didelių, o geriausiai tai praversti osinkoje naujametinę temą. Arba keletas žaisliukų eglutei ant plastikinės kanvos.
Atsakyti
GELES
Atsakyti
Uodegyte, man atrodo tu ne tik cia musu temele priziuri bet ir osinku visu thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Uodegyte, man atrodo tu ne tik cia musu temele priziuri bet ir osinku visu

neeeee....ten jau rimtesnes blush2.gif va ten tai profes,viska suras gun_smilie.gif
be jusu merginos nebuciau tiek visko ismokus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 02 rugsėjo 2010 - 13:34
aciu, turesiu ka veikti, kol tiek psl praversiu biggrin.gif bet tikiuosi kazka issirinksiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2010 09 02, 11:29)
Merginos, as vel su paieska smile.gif Seneliui Jubiliejaus proga jau siuvineju vainika, parodysiu kai jau bus baigtas smile.gif
Bet dabar suku galva, ka issiuvineti kitiems seneliams Kaledoms? As kazkaip linkstu prie kokio paveikslo i kambari... Tie tripletai labai grazu smile.gif Jau buvau apsistojus ties bordine orchideja, bet tada pagalvojau - ar tai ne per siuolaiska? Ar jiems patiks tokia gele?? Gal reik kazka konservatyvesnio?  g.gif Any ideas?  blush2.gif

noriu labai gražų pasiūlyti, bet kuo labiau skubu tuo ilgiau kučiuos, man jis kaimą primena wub.gif einu kuistis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 09 02, 14:48)
noriu labai gražų pasiūlyti, bet kuo labiau skubu tuo ilgiau kučiuos, man jis kaimą primena  wub.gif  einu kuistis  blush2.gif

oki, labai idomu blush2.gif smile.gif
Atsakyti