Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryželiu schemų paieška

Sveikutės,
Gal turite mašinėlių iš "Ratai" schemučių?
Atsakyti
turim, ryt ryte tiks biggrin.gif miegot bye1.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2010 09 01, 21:29)
Kokį šimtą kartų Uodegytė rašius:
po dešine paspaudžiat Все размеры, tada atsiranda lentelė ir ten spaudžiat Оригинал. TADA užsisaugote kompiuteryje ir spauzdinate.

Reikia irasyti,kuriant nauja tema,nes matau,kad cia labai daug kam aktualu sis klausimas.
Atsakyti
kazin ar kas ateina pirma karta ir varto pirma psl. schmoll.gif

user posted image
Atsakyti
as paskaiciau, daug ten naudingos info smile.gif ir siaip vis atsiverciu, jei kazko reikia biggrin.gif
Atsakyti
as paskaiciau, daug ten naudingos info  ir siaip vis atsiverciu, jei kazko reikia

na kitos to nezino blush2.gif
Atsakyti
tai jei ka nusiusim i pirma psl.pasiziuret mirksiukas.gif jei netingejo paklaust paziures ir i pirma
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 09 02, 09:29)
tai jei ka nusiusim i pirma psl.pasiziuret mirksiukas.gif jei netingejo paklaust paziures ir i pirma

Tai kiekvienam puslapyje po tris kartus spėsit nusiųsti smile.gif
Reikia viską sudėti į pirmą psl. ir gal padėtų, jei kuriant naują temą po pavadinimu antraštę pridėti, kad neperskaičius pirmo psl, nelįsti giliau į temą su klausimais? rolleyes.gif
Atsakyti
Uodegyte, gal imestum schemuciu man?
Papildyta:
QUOTE(milzinukas @ 2010 09 02, 10:06)
Uodegyte, gal imestum schemuciu man?

Atsiprasau, nemaciau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

niekaip man neiseina is club.osinka tinklapio surasti sunis, gal kas galitew padeti smile.gif

Dekui
Atsakyti
Sveikutes,
va ir as turiu nuoroda kur daug visokiu boruzyciu 4u.gif

http://lostemerald.g...ature=topscroll
Atsakyti
Merginos, as vel su paieska smile.gif Seneliui Jubiliejaus proga jau siuvineju vainika, parodysiu kai jau bus baigtas smile.gif
Bet dabar suku galva, ka issiuvineti kitiems seneliams Kaledoms? As kazkaip linkstu prie kokio paveikslo i kambari... Tie tripletai labai grazu smile.gif Jau buvau apsistojus ties bordine orchideja, bet tada pagalvojau - ar tai ne per siuolaiska? Ar jiems patiks tokia gele?? Gal reik kazka konservatyvesnio? g.gif Any ideas? blush2.gif
Atsakyti