Sveikutės,
Gal turite mašinėlių iš "Ratai" schemučių?
turim, ryt ryte tiks miegot
QUOTE(Ameera @ 2010 09 01, 21:29)
Kokį šimtą kartų Uodegytė rašius:
po dešine paspaudžiat Все размеры, tada atsiranda lentelė ir ten spaudžiat Оригинал. TADA užsisaugote kompiuteryje ir spauzdinate.
po dešine paspaudžiat Все размеры, tada atsiranda lentelė ir ten spaudžiat Оригинал. TADA užsisaugote kompiuteryje ir spauzdinate.
Reikia irasyti,kuriant nauja tema,nes matau,kad cia labai daug kam aktualu sis klausimas.
as paskaiciau, daug ten naudingos info ir siaip vis atsiverciu, jei kazko reikia
as paskaiciau, daug ten naudingos info ir siaip vis atsiverciu, jei kazko reikia
na kitos to nezino
tai jei ka nusiusim i pirma psl.pasiziuret jei netingejo paklaust paziures ir i pirma
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 09 02, 09:29)
tai jei ka nusiusim i pirma psl.pasiziuret jei netingejo paklaust paziures ir i pirma
Tai kiekvienam puslapyje po tris kartus spėsit nusiųsti
Reikia viską sudėti į pirmą psl. ir gal padėtų, jei kuriant naują temą po pavadinimu antraštę pridėti, kad neperskaičius pirmo psl, nelįsti giliau į temą su klausimais?
Uodegyte, gal imestum schemuciu man?
Papildyta:
Atsiprasau, nemaciau
Papildyta:
QUOTE(milzinukas @ 2010 09 02, 10:06)
Uodegyte, gal imestum schemuciu man?
Atsiprasau, nemaciau
Sveikos merginos,
niekaip man neiseina is club.osinka tinklapio surasti sunis, gal kas galitew padeti
Dekui
niekaip man neiseina is club.osinka tinklapio surasti sunis, gal kas galitew padeti
Dekui
Merginos, as vel su paieska Seneliui Jubiliejaus proga jau siuvineju vainika, parodysiu kai jau bus baigtas
Bet dabar suku galva, ka issiuvineti kitiems seneliams Kaledoms? As kazkaip linkstu prie kokio paveikslo i kambari... Tie tripletai labai grazu Jau buvau apsistojus ties bordine orchideja, bet tada pagalvojau - ar tai ne per siuolaiska? Ar jiems patiks tokia gele?? Gal reik kazka konservatyvesnio? Any ideas?
Bet dabar suku galva, ka issiuvineti kitiems seneliams Kaledoms? As kazkaip linkstu prie kokio paveikslo i kambari... Tie tripletai labai grazu Jau buvau apsistojus ties bordine orchideja, bet tada pagalvojau - ar tai ne per siuolaiska? Ar jiems patiks tokia gele?? Gal reik kazka konservatyvesnio? Any ideas?