Gal tada apie vasarą taip galima aprašyti lietuviškai? Aš neatrandu, kas aš Bet tikrai ne pavasaris.
Bet juoda man tinka, net labai sakyčiau, nors esu lietuviškų plaukų ir žalių akių, odos spalva į pilkšvumą.
QUOTE(groovy @ 2010 08 31, 12:38)
Gal tada apie vasarą taip galima aprašyti lietuviškai? Aš neatrandu, kas aš Bet tikrai ne pavasaris.
Bet juoda man tinka, net labai sakyčiau, nors esu lietuviškų plaukų ir žalių akių, odos spalva į pilkšvumą.
Skaitosi, kad juoda spalva tinka tik 1 tipui - žiemai. Galbūt jūs tik įsitikinusi, kad juoda spalva tinka, o iš tikrųjų taip nėra?
Štai palyginimui kelios foto:
Sarah vasara, Monica - žiema Sarah geriau atrodo su šviesesniais drabužiais, gaiviai, spindinčiai. Juoda spalva daro ją išvargusią, sendina. Priešingai Monicos grožį pabrėžia juoda spalva, pastelinė ant jos nesižiūri
QUOTE(dontstop @ 2010 08 31, 11:33)
Man vis tiek atrodo, kad vasara aišku, aš ne kokia stilistė o kaip su geltona spalva, ryškia pienių geltona? Blyškina ar tinka?
Ne pirmą kartą girdžiu tokį pasiūlymą
Ne pirmą kartą girdžiu tokį pasiūlymą
Aiški ryški geltona - pienių, citrinų blyškina...man net nemaloni ta spalva, nerviškai veikia...bet va tokia pabalinta geltona, pieniška , tarsi gerai atskiesta balta spalva geltona - tinka idealiai.
o geltona yra koks nors indikatorius?
Pasiūlymas čia geras. Būtų labai poluliarus blogas apie madą, stilių, spalvas, kaip rinktis, taikytis ir pan. Kažkaip jaučiu kad tamsta turi tą gyslelę ir tau tai įdomu
QUOTE(Violeta* @ 2010 08 31, 13:33)
Aiški ryški geltona - pienių, citrinų blyškina...man net nemaloni ta spalva, nerviškai veikia...bet va tokia pabalinta geltona, pieniška , tarsi gerai atskiesta balta spalva geltona - tinka idealiai.
Geltona yra puikaiusias indikatorius Vasara, 100 %
Turiu, turiu Bendraminčių forume visas mamas konsultavau dėl spalvos tipų, makiažų, madų ir tt Net nepažįstami žmonės ne iš forumo pradėjo į a. ž . rašyti, savo nuotraukas siųsti
tai gal tu dirbi kokioj kosmetikos parduotuvėj, kad taip viską išmanai? Matai, atradai pašaukimą ir kaip žmones patrauki - aš nė už ką nebūčiau dėjus viešai savo foto, bet va, užkibau.
studijuosiu, kas tinka vasaros tipui. Prašom krauti kuo daugiau vaizdinės info apie žymias tipiškas vasaros moteris, kaip rengtis, ką rinktis ir t.t.
studijuosiu, kas tinka vasaros tipui. Prašom krauti kuo daugiau vaizdinės info apie žymias tipiškas vasaros moteris, kaip rengtis, ką rinktis ir t.t.
QUOTE(Violeta* @ 2010 08 31, 12:48)
Man ir apie vasaros spalvas tada. O tai Monicai tai viskas tinka
QUOTE(Violeta* @ 2010 08 31, 13:48)
tai gal tu dirbi kokioj kosmetikos parduotuvėj, kad taip viską išmanai? Matai, atradai pašaukimą ir kaip žmones patrauki - aš nė už ką nebūčiau dėjus viešai savo foto, bet va, užkibau.
Ne, neteko dirbti tokio darbo, tik domiuosi laisvalaikiu Dar vizažo kursus esu baigiusi, bet niekur praktiškai nepritaikiau, tik sau pačiai
Spalvos:
Tinka neryškios šaltos spalvos:
visos pilkos spalvos, išskyrus juodą
šalti rudos spalvos atspalviai
mėlyni atspalviai
rožiniai dauguma
vietoje baltos - nebalintos vilnos spalva
už garderobo pagrindą galima imti : mėlyną, džinsinę mėlyną, tamsiai mėlyną
Vasaros tipui priklauso: Ingeborga Dapkūnaitė, Uma Thurman, Scarlet Johanson
QUOTE(Meger @ 2010 08 31, 14:31)
Aš nei pavasaris, nei vasara , kaip čia save atpažinus? , pagal tai, kad labai tinka raudona, juoda, žydra...gal pavasaris esu?
O kokie plaukai, oda?
Ačiū dontstop Labai pravers
QUOTE(dontstop @ 2010 08 31, 14:37)
O kokie plaukai, oda?
Plaukai šviesūs, dažyti. Oda ne balta, įdegu gražia ruda spalva...
QUOTE(Violeta* @ 2010 08 30, 21:34)
Ačiū Fuksei ir Donstop už gerą temą ir labai naudingus patarimus - tikrai labai įdomu ir naudinga, ačiū.
dabar klausimėlių turiu - va, turiu tikrai retai naudojamų proginių rūbų - velkuos tik į darbinius kalėdinius vakarėlius, retas iškilmingas šeimos šventes ir pan....Yra ir dar prabangesnių rūbų pirktų vienai progai- manau, visom turim tokių daiktų, kurių reikėjo tarkim, kažkieno vestuvėms ir pan - kur dedate tokius daiktus? Laikote, metate? Pvz, buvusius madingus odinius švarkelius? Buvusius darbinius rūbus, kurie darbui nebetinka, nes nudėvėti, ištepti ir pan? Ką darote su retai naudojamais papuošalais, visokiais šalikais? Man tiesiog įdomu - nes revizuojant spintas koks trečdalis bus retai naudojamų, ale labai geros kokybės, mažai dėvėtų ir greitai neprisireiksiančių...yra ir per mažų suknelių...Kur dedate tokius daiktus, kur nekyla ranka išmest? Ar laikot rūbus keliančius sentimentų? O ką renkate ir kaupiate nepaisant jokių principų?
dabar klausimėlių turiu - va, turiu tikrai retai naudojamų proginių rūbų - velkuos tik į darbinius kalėdinius vakarėlius, retas iškilmingas šeimos šventes ir pan....Yra ir dar prabangesnių rūbų pirktų vienai progai- manau, visom turim tokių daiktų, kurių reikėjo tarkim, kažkieno vestuvėms ir pan - kur dedate tokius daiktus? Laikote, metate? Pvz, buvusius madingus odinius švarkelius? Buvusius darbinius rūbus, kurie darbui nebetinka, nes nudėvėti, ištepti ir pan? Ką darote su retai naudojamais papuošalais, visokiais šalikais? Man tiesiog įdomu - nes revizuojant spintas koks trečdalis bus retai naudojamų, ale labai geros kokybės, mažai dėvėtų ir greitai neprisireiksiančių...yra ir per mažų suknelių...Kur dedate tokius daiktus, kur nekyla ranka išmest? Ar laikot rūbus keliančius sentimentų? O ką renkate ir kaupiate nepaisant jokių principų?
Atsakymas butu paprastas - turiu maza juoda suknele ( a lia Chanel), tad ir darban ja galiu tampyt, o vakarui ar kokiai sventei ir vel ta pati maza juoda suknele, tik papuosalai, avalyne ir rankinukas jau vakariniai. Dalykas super - atidirba 100 procentu. Manau tai must have kiekvienos moters - maza juoda suknele, paprastute, tinkamo modelio, ilgio ir t.t.
Todel neturiu kazkokiu progos laukianciu rubu.
Darbinius devetus ir visa kas tuno bergzdziai tiesiog atiduodu, jokiais pardavimais ar mainais neuzsiimu. Ranka kyla labai normaliai, drabuzine ne is gumos.