Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulės

QUOTE(Brigitte @ 2010 08 31, 09:08)
O as ziema, bet garderobe vyrauja rudens spalvos  biggrin.gif  Isskyrus geltona, nes sita spalva man labai patinka, bet ziauuuuuriai netinka
Pas mane ruda spalva valdo  biggrin.gif  Derinu su melynu dzinsu, visokiausiais zalsvais, garstyciu, smelio gelsvumo atspalviais ir ryskiai raudona, bordo - sitos spalvos mano garderobe butinos  biggrin.gif

QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 08 31, 09:12)
Visiškai netinka.

nesutinku su skirstymu į vasaras /žiemas  tongue.gif

Brigitte, Skambanti tyla, ar jūs teisingai nusistatėt spalvos tipą?

QUOTE(Brigitte @ 2010 08 31, 09:15)
Tai pas mano vyra kapsules principas  lotuliukas.gif  Jo rubai visi juodi.

Kapsulės principas nėra lygu juodai spalvai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 31 rugpjūčio 2010 - 09:43
QUOTE(dontstop @ 2010 08 31, 10:42)
Kapsulės principas nėra lygu juodai spalvai  biggrin.gif

Man tiesa sakant 100% nei vienas tipas netinka. Plaukai pagal aprasyma gal labiau ruduo, oda greitai raustanti irgi prie rudens tipo prirasyta, antakiai mano juodi, akys tamsios - ziemos, lupos irgi ziemos g.gif Zodziu maisyta as biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brigitte: 31 rugpjūčio 2010 - 10:12
QUOTE(Brigitte @ 2010 08 31, 11:09)
Man tiesa sakant 100% nei vienas tipas netinka. Plaukai pagal aprasyma gal labiau ruduo, oda greitai raustanti irgi prie rudens tipo prirasyta, antakiai mano juodi, akys tamsios - ziemos, lupos irgi ziemos  g.gif Zodziu maisyta as  biggrin.gif

Brigitte, aš labai domiuosi spalvos tipais, daug info sukaupusi blush2.gif Žiemos tipas - tai juodi plaukai. Arba tamsiai tamsiai rudi, beveik juodi, šalto atspalvio. Arba balti peroksidiniai + tamsi soliariuminė oda. Odos ir akių spalva gali būti bet kokia. Aš pati žiemos tipo, todėl ypač gerai jį išstudijavus.
Rudi plaukai gali būti ir rudens, ir vasaros tipo, priklauso nuo jų atspalvio, ar į pilkumą (vasara), ar į ryžumą (ruduo) 4u.gif
Kadangi rašai, kad patinka rudeniškos spalvos (bordo, žalsva, garstyčių, smėlio), manau, kad ir esi ruduo, nes žiemą tokios spalvos "užmuša" - padaro blyškią ir ligotą tongue.gif
Reziume: už pagrindą reikia imti rudą spalvą, maišyti su smėlio, kupranugario vilnos, ryžiais, koraliniais, kreminiais, chaki, samaniniais, vario, indigo atspalviais 4u.gif

user posted image

Netinkančios spalvos: juoda, balta, pilka, geltona, žydra, šalta rožinė, ryški oranžinė, šalta raudona.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 31 rugpjūčio 2010 - 10:26
QUOTE(dontstop @ 2010 08 31, 09:42)
Kapsulės principas nėra lygu juodai spalvai  biggrin.gif

o kaip teisingai nustatyt tą savo spalvinį tipą? Juk grynų beveik nėr? o ir plaukai dažnai dažomi nederinant jų prie akių...Aš tiesiog dedu patinkamą spalvą prie veido ir žiūriu veidrodyje, ar veidas nepamėlęs, o parausvėjęs - jei parausvėjęs, o ne pablyškęs, tada perku.

šiaip teko užsiimt savikontrole, nes daug spalvų man patinka, bet netinka, ir visos tokios niūrios patinka, juoda, juodai mėlyna, tamsi ruda, tamsi žalia, chaki, indigo...geltonos nepernešu, bet atrodau baisiai gražiai su ja...Ot, tai dabar dedu rūbą prie veido ir žiūriu kaip spalva tinka, ir kaip figūrai tinka..kol abu kriterijai suderinami, tai doh.gif , užtat kai randu ir perku, nes rast sunku.

Donstop, jei ideciau nuotrauka, ar pasakytum kas as? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 31 rugpjūčio 2010 - 10:28
QUOTE(dontstop @ 2010 08 31, 11:22)
Brigitte, aš labai domiuosi spalvos tipais, daug info sukaupusi  blush2.gif  Žiemos tipas - tai juodi plaukai. Arba tamsiai tamsiai rudi, beveik juodi, šalto atspalvio. Arba balti peroksidiniai + tamsi soliariuminė oda. Odos ir akių spalva gali būti bet kokia. Aš pati žiemos tipo, todėl ypač gerai jį išstudijavus.
Rudi plaukai gali būti ir rudens, ir vasaros tipo, priklauso nuo jų atspalvio, ar į pilkumą (vasara), ar į ryžumą (ruduo)  4u.gif
Kadangi rašai, kad patinka rudeniškos spalvos (bordo, žalsva, garstyčių, smėlio), manau, kad ir esi ruduo, nes žiemą tokios spalvos "užmuša" - padaro blyškią ir lygotą  tongue.gif
Reziume: už pagrindą reikia imti rudą spalvą, maišyti su smėlio, kupranugario vilnos, ryžiais, koraliniais, kreminiais, chaki, samaniniais, indigo atspalviais  4u.gif

Aš pavasario tipas, parašyk, jei gali daugiau apie jį blush2.gif , vistik domėjaisi ir gali trumpai perteikti blush2.gif , būčiau dėkinga...

Vakar neradau velvetinio švarkelio niekur verysad.gif , o pačios mados su kainomis...nu ką aš žinau doh.gif . Ieškojau ir ilgų batų...Vėlgi, kaina 450Lt doh.gif . 2 dalykų tereikia...ir nei vieno neina nusipirkti, vat ir derink žmogau rūbus ir avalynę verysad.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 08 31, 11:27)
o kaip teisingai nustatyt tą savo spalvinį tipą? Juk grynų beveik nėr?  o ir plaukai dažnai dažomi nederinant jų prie akių...Aš tiesiog dedu patinkamą spalvą prie veido ir žiūriu veidrodyje, ar veidas nepamėlęs, o parausvėjęs - jei parausvėjęs, o ne pablyškęs, tada perku.
šiaip teko užsiimt savikontrole, nes daug spalvų man patinka, bet netinka, ir visos tokios niūrios patinka, juoda, juodai mėlyna, tamsi ruda, tamsi žalia, chaki, indigo...geltonos nepernešu, bet atrodau baisiai gražiai su ja...Ot, tai dabar dedu rūbą prie veido ir žiūriu kaip spalva tinka, ir kaip figūrai tinka..kol abu kriterijai suderinami, tai  doh.gif , užtat kai randu ir perku, nes rast sunku.

Donstop, jei ideciau nuotrauka, ar pasakytum kas as?  smile.gif

Spalvos tipą reikia nustatyt pagal šiuo metu turimus plaukus. Nusidažom plaukus kažkokia kitokia spalva - pasikeičia spalvinis tipas. Svarbiausia yra plaukų spalva 4u.gif
Spalvos tipas nėra statiškas. Gyvenimo bėgyje jis gali kisti. Pavyzdžiui, pražilus..
Galėčiau nustatyt pagal nuotrauką, dar porą klausimų užduosiu 4u.gif
QUOTE(Meger @ 2010 08 31, 11:27)
Aš pavasario tipas, parašyk, jei gali daugiau apie jį  blush2.gif , vistik domėjaisi ir gali trumpai perteikti  blush2.gif , būčiau dėkinga...

O kuom netinka vakar įkelti straipsniai apie kiekvieną tipą? blush2.gif Ar reikia išversti?
Papildyta:
Pirmiausia, ką norėčiau parašyti apie pavasario spalvos tipą - tai kaip jį nustatyti. Pavasaris - tai šviesūs šilto atspalvio plaukai + šilta oda. Plaukai gali būti nuo blond su gelsvu atspalviu iki šviesiai ryžų. Oda - šviesi, persikinio, auksinio, karamelės atspalvio. Lengvai įdega auksiniu įdegiu, daug deginantis - iki pieniško šokolado spalvos.
Šviesių plaukų gali būti ir vasara. Kaip nesupainioti: vasaros plaukai su pilku atspalviu, pavasario - su gelsvu. Ryžų plaukų gali būti ir ruduo (Nicole Kidman). Esminis skirtumas - šviesiai ryžų plaukų ruduo neįdega, odytė labai balta. Pavasaris - lengvai įdeganti persikinė odytė.

Pavasariui labiausiai tinka tokios spalvos: ryški pienių geltona, ryški oranžinė, ryški žydra, salotinė. Geras testas pridėti prie neįdegusios odos be makiažo ryškia geltoną daiktą - rudeniui ir vasarai žiauriai netinka, blyškina, pavasariui tinka labai, atsiranda persikinis raudonis, oda spindi.

Jei forume yra pavasarių, išversiu keletą straipsnių smile.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 31 rugpjūčio 2010 - 11:06
Violeta, vasara, klausimų nė nekyla 4u.gif
Pirmoj nuotraukoj drabužiai spalviškai labai gerai parinkti thumb_yello.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 31 rugpjūčio 2010 - 11:06
QUOTE(dontstop @ 2010 08 31, 11:05)
Violeta, vasara, klausimų nė nekyla  4u.gif
Pirmoj nuotraukoj drabužiai spalviškai labai gerai parinkti  thumb_yello.gif

Ačiū, matai aš vis mėčiaus, pavasaris ar vasara...o nuotraukas dėjau gyvenimiškas....ne pačias gražiasiais ar aiškiausias, o tokias kokios natūroj esu...O rūbus pirkdavau irgi labiau pavasariui/vasarai, bet iš tamsesnių -pagrindas kapsulei buvo tamsiai pilka, tamsiai mėlyna, tamsi žalia, ruda...na visi pilki, rudi, juodi atsplaviai...šiap mėgstu grynas,sodrias išgrynintas aiškias spalvas - prie baltos odos jos tiesiog geriausiai atrodo....o tu pagal ką nusprendei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 31 rugpjūčio 2010 - 11:11
QUOTE(Violeta* @ 2010 08 31, 12:07)
Ačiū, matai aš vis mėčiaus, pavasaris ar vasara...o nuotraukas dėjau gyvenimiškas....ne pačias gražiasiais ar aiškiausias, o tokias kokios natūroj esu...

Gražios buvo ir gyvenimiškos 4u.gif

Aplamai vasara - tai tipinė šviesiaplaukė mėlynakė lietuvaitė smile.gif Lietuvoj vasarų daugiausia. Pavasario tipas apskrtai visam pasauly labai retas, o LT tuo labiau smile.gif Nebent kas nusidažo plaukus ir įsisoliariumina iki reikiamo lygio, gali į tokį tipažą pavirsti. O nuo prigimties - retenybė..
Papildyta:
QUOTE(Violeta* @ 2010 08 31, 12:07)
o tu pagal ką nusprendei?

pagal plaukų - odos atspalvių šaltumą 4u.gif
Atsakyti
....taigis, tie atspalvių niuansai sudėtingas mokslas...nes nuotraukose išeina vienaip, gyvenime natūroj kitaip. Mano plaukai realiai yra auksiniai medaus spalvos, oda šalta balta..čia ir yra bėda, kad neina nustatyt grynai.
bet ačiū, atsiprašau už nukrypimą į asmeniškumus...

šiaip pasiūlymas būtų kokį blogą kurtis, ypač kai rusų kalbos žinios tvarkoje...temoj daug naudingos info, bet kai ji baigsis, taigi bus ištrinta..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 31 rugpjūčio 2010 - 11:28
QUOTE(Violeta* @ 2010 08 31, 12:18)
....taigis, tie atspalvių niuansai sudėtingas mokslas...nes nuotraukose išeina vienaip, gyvenime natūroj kitaip. Mano plaukai realiai yra auksiniai medaus spalvos, oda šalta balta..čia ir yra bėda, kad neina nustatyt grynai.
bet ačiū, atsiprašau už nukrypimą į asmeniškumus...

šiaip pasiūlymas būtų kokį blogą kurtis, ypač kai rusų kalbos žinios tvarkoje...temoj daug naudingos info, bet kai ji baigsis, taigi bus ištrinta..

Man vis tiek atrodo, kad vasara ax.gif aišku, aš ne kokia stilistė blush2.gif o kaip su geltona spalva, ryškia pienių geltona? Blyškina ar tinka?

Ne pirmą kartą girdžiu tokį pasiūlymą biggrin.gif
Atsakyti