QUOTE(Violeta* @ 2010 08 31, 11:27)
o kaip
teisingai nustatyt tą savo spalvinį tipą? Juk grynų beveik nėr? o ir plaukai dažnai dažomi nederinant jų prie akių...Aš tiesiog dedu patinkamą spalvą prie veido ir žiūriu veidrodyje, ar veidas nepamėlęs, o parausvėjęs - jei parausvėjęs, o ne pablyškęs, tada perku.
šiaip teko užsiimt savikontrole, nes daug spalvų man patinka, bet netinka, ir visos tokios niūrios patinka, juoda, juodai mėlyna, tamsi ruda, tamsi žalia, chaki, indigo...geltonos nepernešu, bet atrodau baisiai gražiai su ja...Ot, tai dabar dedu rūbą prie veido ir žiūriu kaip spalva tinka, ir kaip figūrai tinka..kol abu kriterijai suderinami, tai
, užtat kai randu ir perku, nes rast sunku.
Donstop, jei ideciau nuotrauka, ar pasakytum kas as?
Spalvos tipą reikia nustatyt pagal šiuo metu turimus plaukus. Nusidažom plaukus kažkokia kitokia spalva - pasikeičia spalvinis tipas. Svarbiausia yra plaukų spalva
Spalvos tipas nėra statiškas. Gyvenimo bėgyje jis gali kisti. Pavyzdžiui, pražilus..
Galėčiau nustatyt pagal nuotrauką, dar porą klausimų užduosiu
QUOTE(Meger @ 2010 08 31, 11:27)
Aš pavasario tipas, parašyk, jei gali daugiau apie jį
, vistik domėjaisi ir gali trumpai perteikti
, būčiau dėkinga...
O kuom netinka vakar įkelti straipsniai apie kiekvieną tipą?
Ar reikia išversti?
Papildyta:
Pirmiausia, ką norėčiau parašyti apie
pavasario spalvos tipą - tai kaip jį nustatyti. Pavasaris - tai šviesūs šilto atspalvio plaukai + šilta oda. Plaukai gali būti nuo blond su gelsvu atspalviu iki šviesiai ryžų. Oda - šviesi, persikinio, auksinio, karamelės atspalvio. Lengvai įdega auksiniu įdegiu, daug deginantis - iki pieniško šokolado spalvos.
Šviesių plaukų gali būti ir vasara. Kaip nesupainioti: vasaros plaukai su pilku atspalviu, pavasario - su gelsvu. Ryžų plaukų gali būti ir ruduo (Nicole Kidman). Esminis skirtumas - šviesiai ryžų plaukų ruduo neįdega, odytė labai balta. Pavasaris - lengvai įdeganti persikinė odytė.
Pavasariui labiausiai tinka tokios spalvos: ryški pienių geltona, ryški oranžinė, ryški žydra, salotinė. Geras testas pridėti prie neįdegusios odos be makiažo ryškia geltoną daiktą - rudeniui ir vasarai žiauriai netinka, blyškina, pavasariui tinka labai, atsiranda persikinis raudonis, oda spindi.
Jei forume yra pavasarių, išversiu keletą straipsnių