Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulės

QUOTE(groovy @ 2010 08 30, 17:18)
Geras straipsnis apie bazinį garderobą:

http://www.stilingos..._abc/garderobas  4u.gif

Labai įdomus straipsnis 4u.gif Tik dėl vieno punkto nustebau, kodėl rekomenduoja turėti net 3 baltus marškinius unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 08 30, 17:37)
Labai įdomus straipsnis 4u.gif  Tik dėl vieno punkto nustebau, kodėl rekomenduoja turėti net 3 baltus marškinius  unsure.gif

Neturiu nei vienų baltų marškinių. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 08 29, 17:48)
Eidama apsipirkti, su savim nešuosi ir avalynę, ir rūbą/us, su kuriuo/iais reikia suderinti  smile.gif

Kokia gi tu saunuole 4u.gif thumbup.gif darau taip pat, varau parden su maiseliu savuju rubu arba skaras tempiu. drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2010 08 30, 17:37)
Labai įdomus straipsnis 4u.gif  Tik dėl vieno punkto nustebau, kodėl rekomenduoja turėti net 3 baltus marškinius  unsure.gif

Su balta spalva siulyciau labai atsargiai, man ji netinka. Pakeiciau i dramblio kaulo spalva arba balinta kava. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2010 08 30, 08:55)
Negalima derinti naujo kirpimo ir naujos spalvinės gamos. Grįžkime prie pagrindinių principų: spalvų turi būti 2 - 3, stilius visų rūbų vienodas. Spalvas reikia pasirinkti tokias, kurios tarpusavy dera ir tinka jums. Ir jų laikytis visą laiką  4u.gif
Baziniai daiktai nėra labai ryškūs ir nėra madingi. Todėl į sezono naujoves išvis neverta kreipti dėmesio.
Būtent, į parduotuvę tik su tiksliu sąrašiuku  smile.gif

ir cia viskas super, teisingai viska supratai, pirkiniai planuoti, jokiu tinka ir jamam, jokiu ultra madingu rubu, jokios spalvu makalynes, kitamet mada pasikeis - vel investicijos, perkame standartinius klasikinius rubus ir psio. 4u.gif
Asmenine patirtis: spontaniskai buvo lengviau susirasti tinkama ruba, patinka - jamam. Planuojant pagal kapsules - sunkus atvejis, kai lentynos dvelkia beformiais skudurais arba kaina..... doh.gif galeciau sau leist, bet turiu tiksla max. garderobas su min. pinigais ir be sopingo skudurine.
Papildyta:
QUOTE(Pireja @ 2010 08 30, 11:50)
Man tas pats variantas. Perku retai, bet spontaniskai. O jei planuoju pirkini ir jo ieskau, tai butinai nerandu.
Nu nepykit, bet man cia kazkokia nesamone. Kodel negalima derinti naujo kirpimo, nauju spalvu? Tai jei jau karta pasirinkai balta, pilka ir juoda - tai aleliuja, visam gyvenimui? Jei madoj - melyna, ir man tos melynos labai norisi, irgi nepirkti? Jei man tinka 5 spalvos, kodel tureciau ribotis tomis 2-3? Arba jus, arba as kazka ne taip supratot apie si kapsules principa. Gal nuo iprasto stiliaus neverta nukrypti, bet spinta papildyti naujais kirpimais ir spalvomis tiesiog butina. Juo labiau, kad yra rubu, kuriuos skalbiame dazniau nei kitus (tarkim,palaidinukes), todel jos greiciau susidevi, todel spraustis i kazkokius remus siuo atveju ir nereikia.
Stilius irgi galima pamaisyti, o derinti vintaza su klasika siuo metu dar ir madinga  4u.gif

Pakartosiu Dontstop minti, kuri absoliuciai teisinga ir pridesiu pirkite ir melyna, jei jums ji patinka ir tinka, tik nepamirskite, kad toji melyna turi derintis su visais turimais baltais, juodais ir kt. drabuziais. O 2-3 spalvos siulomos baziniams rubams, t.y. kelnems, sijonams ir pan.

DONTSTOP, nepamirsk, kad puikiai keicia derinius spalvotos pedkelnes, ar tau tokios patinka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksė: 30 rugpjūčio 2010 - 17:20
QUOTE(fuksė @ 2010 08 30, 18:17)

DONTSTOP, nepamirsk, kad puikiai keicia derinius spalvotos pedkelnes, ar tau tokios patinka?

Man tokios patinka, bet labai retai tokiomis pasipuošiu, paaiškinsiu, dėl ko. Sijonus aš dėl figūros ypatumų nešioju ne trumpesnius, nei iki kelių. Batai šaltuoju sezonu dažniausiai ilgaauliai. Tarp bato aulo krašto ir sijono krašto lieka kokie 10 cm tarpas. Ir vat man vis kyla abejonių, ar verta dėl tų 10 cm pirkti kažkokias ypatingas pėdkelnes biggrin.gif
Atsakyti
O kas cia per figura?
As super miniu irgi nenesioju, megstu padorius rubus. Manau verta.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 08 30, 19:04)
O kas cia per figura?

Storos kojos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 08 30, 19:00)
Man tokios patinka, bet labai retai tokiomis pasipuošiu, paaiškinsiu, dėl ko. Sijonus aš dėl figūros ypatumų nešioju ne trumpesnius, nei iki kelių. Batai šaltuoju sezonu dažniausiai ilgaauliai. Tarp bato aulo krašto ir sijono krašto lieka kokie 10 cm tarpas. Ir vat man vis kyla abejonių, ar verta dėl tų 10 cm pirkti kažkokias ypatingas pėdkelnes  biggrin.gif

Niu as irgi panasu ilgi renkuosi... g.gif megstu tamsiai violetines arba intensyviai rudas storas pedkelnes, nors lieka irgi kokiu 10 -12 cm., bet atrodo geriau. Dar ka pastebejau, derinant ruda su juoda -atrodo zymiai prasciau nei ruda ir pilka.
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 08 30, 19:35)
Dar ka pastebejau, derinant ruda su juoda -atrodo zymiai prasciau nei ruda ir pilka.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 08 30, 19:35)
Storos kojos  biggrin.gif

ar vartoji anabolinius steroidus? lotuliukas.gif nieko sau sportuoji, kaip sitaip uzsiauginti raumenu mase? Itariu juokauji.... del koju storio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 08 30, 19:39)
ar vartoji anabolinius steroidus?  lotuliukas.gif nieko sau sportuoji, kaip sitaip uzsiauginti raumenu mase? Itariu juokauji.... del koju storio  mirksiukas.gif

Nu kad nejuokauju smile.gif Tikrai perstoros miniakui smile.gif
Atsakyti
o cia info apie spalvas, nemoku ideti paveiksliuku, Donstop man nepavyksta doh.gif

http://www.romashkas...look/color.html

Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2010 08 30, 19:04)
O kas cia per figura?
As super miniu irgi nenesioju, megstu padorius rubus. Manau verta.

Ar renkiesi spalvotas pedkelnes, gal atradai kokiu geru ,,razinku" i tema?
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 08 30, 19:50)
o cia info apie spalvas, nemoku ideti paveiksliuku, Donstop man nepavyksta  doh.gif

http://www.romashkas...look/color.html

user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 30 rugpjūčio 2010 - 18:52