Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulės

QUOTE(Sophi @ 2010 09 12, 21:55)
Kol kas dar specialiai neieškojau, bet dabar praktiškai visų parduotuvių naujose kolekcijose jų yra 4u.gif Jei sugalvosiu pirkt - lauksiu nuolaidų.

kerzai čia g.gif

Reikės ir man palaukti drinks_cheers.gif

Ne visai, dukra turi trumpus aulinukus ir visai trumpučius - batai atskirai atrodo gruboki, bet va, apauti - visai gražiai, ypač tie aulinukai. Ir neužmušami thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 09 12, 21:22)
Pirmas taškas PC "Parkas" - "Apranga". Vienos buvo kaip nulietos, bet... per ilgos doh.gif Pagalvojau, kad dar trumpint reikėtų ir susilaikiau. Dar ir audinys neidealus buvo.
Antras taškas buvo PC "Panorama" - "Mosaic". Čia vienos irgi tiko, bet irgi per ilgos doh.gif
Dabar mąstau, kad gal man geriau dar vieno sarafano reikia, o ne kelnių g.gif

Jeigu kreipciau demesi i kelniu ilgi, tai netureciau isvis nei vienu lotuliukas.gif
Aisku man situacija supaprastina tai, kad pati galiu jas susitrumpinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brigitte @ 2010 09 12, 22:14)
Jeigu kreipciau demesi i kelniu ilgi, tai netureciau isvis nei vienu  lotuliukas.gif

Esu daugmaž standartas, tai ligi šio man kažkaip pavykdavo - tik M&S velvetkes teko ilgint pernai, nes kažkaip trumpokas nusipirkau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 09 12, 21:46)
As pirkau pries pora metu, o tendencija tokia, kad kokybe vis prasteja.. biggrin.gif
Kaip as noreciau kad grazus ir tinkantys rubai patys ateitu i mano namus, islystu is maiseliu, nusikarpytu etiketes ir pasikabintu spintoj lotuliukas.gif

ir as taip noreciau drinks_cheers.gif kiek laiko susitaupytu ir nervu. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Miaška @ 2010 09 12, 21:57)
Reikės ir man palaukti drinks_cheers.gif

Ne visai, dukra turi trumpus aulinukus ir visai trumpučius - batai atskirai atrodo gruboki, bet va, apauti - visai gražiai, ypač tie aulinukai. Ir neužmušami thumbup.gif

Tai kad iki nuolaidu dar toloka.
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 09 12, 22:19)
Tai kad iki nuolaidu dar toloka.

Nedega man - nuoga nevaikštau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 09 12, 22:18)
Esu daugmaž standartas, tai ligi šio man kažkaip pavykdavo - tik M&S velvetkes teko ilgint pernai, nes kažkaip trumpokas nusipirkau unsure.gif

Visas kelnes ilginu, todel perku tik kur galima daug atlenkti arba su tokiu... nezinau kaip pavadinti, na kaip rankogalis, tik ant kelniu, ar kelnegalis? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Sophi @ 2010 09 12, 22:20)
Nedega man - nuoga nevaikštau smile.gif

o as dabar gailiuosi, kad per ziemos ispardavimus ilgaauliu nepirkau, mat pinigu pagailo, pavasaris artejo, o dabar....kai pamaciau kainas doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 09 12, 22:23)
o as dabar gailiuosi, kad per ziemos ispardavimus ilgaauliu nepirkau, mat pinigu pagailo, pavasaris artejo, o dabar....kai pamaciau kainas  doh.gif  blink.gif

Čia aš irgi gailiuosi, nes batų tikrai reikės, bet vėl stengsiuosi kaip nors iki nuolaidų ištempti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 12, 20:41)

Pagal šias spalvas man tiktų šviesesnioji spalva g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 09 12, 20:32)
Mažu jau visos apsirūpino kapsulėm rolleyes.gif

Labas rytas,

tikrai ne visos biggrin.gif aš turiu bėdą - neišsirenku spalvų doh.gif

ta proga norėčiau pasisakyti pora klausimų.
čia prieš keletą puslapių buvo įdėta nuorodų į youtube. pasižiūrėjau visus filmukus iš tos serijos, kur amerikietė kalbėjo apie kapsulę iš raudonos, juodos ir dramblio kaulo spalvų. ji ten komplektavo derinius iš septynių drabužių ir įvairių priedų. na ir man buvo baisu, kai ji net skareles rinkosi tik šių spalvų.. manau, tam ir yra priedai, kad, būdami nedideli ir sąlyginai nebrangūs, neleistų atsibosti toms trims spalvoms..
kitas dalykas, ji, sukomplektavusi tą mažiukę kapsulę iš 7 drabužių, nesiėmė paskui jos plėsti naujais rūbais, kurie irgi tiktų, bet, paėmusi vieną spalvą iš jos (raudoną) ėmė komplektuoti naują kapsulę (su pilka ir balta). taip ji, atsidariusi spintą, ir pasiėmusi raudonus marškinėlius/sijoną ar pan. jau turės mažiausiai dvi spalvinių derinių galimybes, iš kurių gali prikomplektuoti -niolika derinių.
va šis antras dalykas džiugina mane, nes, kaip ir Malenai, man sunku išsirinkti ir prisirišti prie tik 3 spalvų...

gal sulauksiu iš jūsų patarimų.
esu vasara; oda labai šviesi, plaukai tamsoki pilki/rudi - vadinamoji lietuvaičių spalva doh.gif lotuliukas.gif , akys pilkai žalios, tai save prie tamsesnių vasarų priskirčiau.
man labai patinka pilki atspalviai, o taip pat perlamutriniai; juokinga, tačiau tokių spalvų rūbų ir neturiu.
aš apskritai neturiu daug drabužių.
na, o kokių turiu? daugiausiai - įvairių mėlynos, žydros, melsvos atspalvių. rudos. pavieniai žalių atspalvių, rausvų-avietinių-violetinių.. na maždaug taip.
dirbu daugiausia namuose, kostiumėlių nereikia biggrin.gif, ir dar bent metus tikrai nereikės. pati labiausiai norėčiau rengtis pilkai, šaltomis perlamutrinėmis spalvomis, melsvai. taip pat man patinka pilkos ir šviesiai žalsvos derinys; šaltai kakavinės ir šviesiai žalsvos, šaltai kakavinės ir šaltai alyvinės, šaltai kakavinės ir melsvos, kaip čia buvo pavadinta -- nebalintos vilnos spalva taip pat.
visų naujų rūbų vienu metu tikrai nesusipirksiu - tai ir kainuoja, o man ir užtrunka drabužių paieška, sunku išsirinkti. na ir apskritai, rūbų parduotuvės man nėra malonus būdas laisvalaikiui praleisti. mano pliusas - labai mėgstu megzti. naujuosius, "kapsulinius" drabužius teks kaupti pamažu. na ir valio, įdomus užsiėmimas laukia biggrin.gif
lengviausia būtų pradėti nuo apačių. turiu džinsinį sijoną (tamsiai mėlyną, pablukintą) ir džinsus (tamsiai mėlynus). nusipirkau man labai patinkančius batus, ilgaaulius, netamsiai rudus. mano šaltojo sezono rankinė - toks sakvojažiukas panašios spalvos kaip naujieji batai. kadangi džinsai į apačią siaurėjantys, galiu juos susikišti į batus. dėl viršaus - galvoju nusimegzti nebalintos vilnos spalvos megztinį. kokios tiktų pėdkelnės prie sijono tada? paprastai nešioju juodas arba violetines, bet kažkaip dabar lyg ir netiktų? taip pat ieškočiau tokios nebalintos spalvos palaidinės; ir labai noriu nusimegzti liemenę, kokia spalva jai tada tiktų?
kitas variantas - šaltos kakavinės spalvos megztinis ir kakavinė liemenė bei melsva palaidinė - arba atvirkščiai. šis variantas gal gražiau derėtų su batais/rankine...
QUOTE(Sophi @ 2010 09 12, 22:44)
Čia aš irgi gailiuosi, nes batų tikrai reikės, bet vėl stengsiuosi kaip nors iki nuolaidų ištempti unsure.gif

savo naujuosius batus (viskas iš odos, tik pado išorinė pusė ne; nepažįstu, gal kaučiukinis?) iš geros firmos radau Batų kalne už 200 litų. kažkaip kaip aklai vištai grūdą pavyko ištraukti iš tos gausybės visko ten.
Atsakyti
ta pavyzdine moteri kur vasara su juoda ir palyginimui su kitom spalvom tai mano akim labiausiai kirpimas pakeite, is turgavos grifkos padare grazu kirpima net atjaunejo visa smile.gif
o spalvos tai maniskes tokios ten jai surinktos as kaip tik vakar spinta krausciausi tai daugmaz nusprendziau, kad galeciau tokiu spalvu pagrindu garderoba formuoti
user posted image
plius tamsiai melyna user posted image
Atsakyti
Užmečiau akį į savo spintą - daug juodumos ir tamsumos ten g.gif

Atrodo, pats laikas pasidomėti sau tinkančiomis spalvomis. Kokiam tipui derėtų save priskirti: akys žaliai geltonai rudos, plaukai tamsūs ryžai kaštoniniai, oda gan tamsi, jei įdega - tik rudai, esu šiek tiek strazdanota g.gif
Šiaip mėgstu samanų žalumo, žemės rudumo spalvas, tamsią raudoną, juodą.
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 09 12, 21:37)
dontstop, o iš to latviško puslapio gal žiemai kas būtų?  blush2.gif  labai jau ilgai man rusiškai skaityt ir blūdyt gaunasi blush2.gif

Daugiau nieko nėra unsure.gif Nebent vėliau atsirastų, tai įdėsiu smile.gif

QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 09 12, 23:59)
Pagal šias spalvas man tiktų šviesesnioji spalva  g.gif

Šviesesnioji kaip tik smile.gif

QUOTE(ceylan @ 2010 09 13, 08:23)

na, o kokių turiu? daugiausiai - įvairių mėlynos, žydros, melsvos atspalvių. rudos. pavieniai žalių atspalvių, rausvų-avietinių-violetinių.. na maždaug taip.

lengviausia būtų pradėti nuo apačių. turiu džinsinį sijoną (tamsiai mėlyną, pablukintą) ir džinsus (tamsiai mėlynus). lvoju nusimegzti nebalintos vilnos spalvos megztinį. kokios tiktų pėdkelnės prie sijono tada? paprastai nešioju juodas arba violetines, bet kažkaip dabar lyg ir netiktų? taip pat ieškočiau tokios nebalintos spalvos palaidinės; ir labai noriu nusimegzti liemenę, kokia spalva jai tada tiktų?
kitas variantas - šaltos kakavinės spalvos megztinis ir kakavinė liemenė bei melsva palaidinė - arba atvirkščiai. šis variantas gal gražiau derėtų su batais/rankine...

taip išeina, kad jums tiktų:
tamsiai mėlyna džinsinė + nebalintos vilnos+ rausva/avietinė/violetinė arba
kakavinė + nebalintos vilnos+melsva
Pati atsakėt įsavo klausimą smile.gif
Prie džinsų juk visos spalvos tinka 4u.gif
Tik abejoju dėl juodų pėdkelnių prie džinsinio sijono unsure.gif

Aulinukai iki vidurio blauzdos, derinami prie sijono, vizualiai trumpina koją 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Miaška @ 2010 09 13, 08:53)
Užmečiau akį į savo spintą - daug juodumos ir tamsumos ten g.gif

Atrodo, pats laikas pasidomėti sau tinkančiomis spalvomis. Kokiam tipui derėtų save priskirti: akys žaliai geltonai rudos, plaukai tamsūs ryžai kaštoniniai, oda gan tamsi, jei įdega - tik rudai, esu šiek tiek strazdanota g.gif
Šiaip mėgstu samanų žalumo, žemės rudumo spalvas, tamsią raudoną, juodą.

Miaška, jūs ruduo 4u.gif
Atsakyti