QUOTE(Sophi @ 2010 09 12, 20:32)
Mažu jau visos apsirūpino kapsulėm
Labas rytas,
tikrai ne visos
aš turiu bėdą - neišsirenku spalvų
ta proga norėčiau pasisakyti pora klausimų.
čia prieš keletą puslapių buvo įdėta nuorodų į youtube. pasižiūrėjau visus filmukus iš tos serijos, kur amerikietė kalbėjo apie kapsulę iš raudonos, juodos ir dramblio kaulo spalvų. ji ten komplektavo derinius iš septynių drabužių ir įvairių priedų. na ir man buvo baisu, kai ji net skareles rinkosi tik šių spalvų.. manau, tam ir yra priedai, kad, būdami nedideli ir sąlyginai nebrangūs, neleistų atsibosti toms trims spalvoms..
kitas dalykas, ji, sukomplektavusi tą mažiukę kapsulę iš 7 drabužių, nesiėmė paskui jos plėsti naujais rūbais, kurie irgi tiktų, bet, paėmusi vieną spalvą iš jos (raudoną) ėmė komplektuoti naują kapsulę (su pilka ir balta). taip ji, atsidariusi spintą, ir pasiėmusi raudonus marškinėlius/sijoną ar pan. jau turės mažiausiai dvi spalvinių derinių galimybes, iš kurių gali prikomplektuoti -niolika derinių.
va šis antras dalykas džiugina mane, nes, kaip ir Malenai, man sunku išsirinkti ir prisirišti prie tik 3 spalvų...
gal sulauksiu iš jūsų patarimų.
esu vasara; oda labai šviesi, plaukai tamsoki pilki/rudi - vadinamoji lietuvaičių spalva
, akys pilkai žalios, tai save prie tamsesnių vasarų priskirčiau.
man labai patinka pilki atspalviai, o taip pat perlamutriniai; juokinga, tačiau tokių spalvų rūbų ir neturiu.
aš apskritai neturiu daug drabužių.
na, o kokių turiu? daugiausiai - įvairių mėlynos, žydros, melsvos atspalvių. rudos. pavieniai žalių atspalvių, rausvų-avietinių-violetinių.. na maždaug taip.
dirbu daugiausia namuose, kostiumėlių nereikia
, ir dar bent metus tikrai nereikės. pati labiausiai norėčiau rengtis pilkai, šaltomis perlamutrinėmis spalvomis, melsvai. taip pat man patinka pilkos ir šviesiai žalsvos derinys; šaltai kakavinės ir šviesiai žalsvos, šaltai kakavinės ir šaltai alyvinės, šaltai kakavinės ir melsvos, kaip čia buvo pavadinta -- nebalintos vilnos spalva taip pat.
visų naujų rūbų vienu metu tikrai nesusipirksiu - tai ir kainuoja, o man ir užtrunka drabužių paieška, sunku išsirinkti. na ir apskritai, rūbų parduotuvės man nėra malonus būdas laisvalaikiui praleisti. mano pliusas - labai mėgstu megzti. naujuosius, "kapsulinius" drabužius teks kaupti pamažu. na ir valio, įdomus užsiėmimas laukia
lengviausia būtų pradėti nuo apačių. turiu džinsinį sijoną (tamsiai mėlyną, pablukintą) ir džinsus (tamsiai mėlynus). nusipirkau man labai patinkančius batus, ilgaaulius, netamsiai rudus. mano šaltojo sezono rankinė - toks sakvojažiukas panašios spalvos kaip naujieji batai. kadangi džinsai į apačią siaurėjantys, galiu juos susikišti į batus. dėl viršaus - galvoju nusimegzti nebalintos vilnos spalvos megztinį. kokios tiktų pėdkelnės prie sijono tada? paprastai nešioju juodas arba violetines, bet kažkaip dabar lyg ir netiktų? taip pat ieškočiau tokios nebalintos spalvos palaidinės; ir labai noriu nusimegzti liemenę, kokia spalva jai tada tiktų?
kitas variantas - šaltos kakavinės spalvos megztinis ir kakavinė liemenė bei melsva palaidinė - arba atvirkščiai. šis variantas gal gražiau derėtų su batais/rankine...
QUOTE(Sophi @ 2010 09 12, 22:44)
Čia aš irgi gailiuosi, nes batų tikrai reikės, bet vėl stengsiuosi kaip nors iki nuolaidų ištempti
savo naujuosius batus (viskas iš odos, tik pado išorinė pusė ne; nepažįstu, gal kaučiukinis?) iš geros firmos radau Batų kalne už 200 litų. kažkaip kaip aklai vištai grūdą pavyko ištraukti iš tos gausybės
visko ten.