Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulės

QUOTE(Sophi @ 2010 09 12, 21:22)
Kokius jūs batus prie kelnių avit šaltuoju sezonu?

QUOTE(fuksė @ 2010 09 12, 21:26)
Prie kelniu reikia trumpu aulinuku, negaliu suvokti, kaip galima aveti ilgus batus po kelnemis.

Mano pusilgiai, universalūs biggrin.gif
Gaila, atrodo, jau atgyvena savo, jiems rudenį sukaks 16 metų... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 09 12, 22:22)
Pirmas taškas PC "Parkas" - "Apranga". Vienos buvo kaip nulietos, bet... per ilgos doh.gif Pagalvojau, kad dar trumpint reikėtų ir susilaikiau. Dar ir audinys neidealus buvo.
Antras taškas buvo PC "Panorama" - "Mosaic". Čia vienos irgi tiko, bet irgi per ilgos doh.gif
Dabar mąstau, kad gal man geriau dar vieno sarafano reikia, o ne kelnių g.gif

"Reserved" man skystoki drabužiai unsure.gif

as tai beveik visas kelnes nusipirkusi nesu pas siuveja trumpint...o batus aviu iki kulniuku..
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 09 12, 21:26)
Prie kelniu reikia trumpu aulinuku, negaliu suvokti, kaip galima aveti ilgus batus po kelnemis.

Priklauso nuo kelnių. Dabar mano turimos tinka ir po ilgaauliais, bet tokios, kokių dabar norėčiau, jau netiktų, taigi grėstų dar vienas pirkinys. Reikia dar gerai pamąstyt mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(Miaška @ 2010 09 12, 21:28)

Turėjau ir aš tokius - buvo ir ganėtinai gražūs, ir labai patogūs, bet jau nudrožiau, o dabar gražių nematau...
Papildyta:
QUOTE(kumiko @ 2010 09 12, 21:29)
as tai beveik  visas kelnes nusipirkusi nesu pas siuveja trumpint...o batus aviu iki kulniuku..

labai nemėgstu papildomų rūpesčių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 09 12, 20:34)
labai nemėgstu papildomų rūpesčių blush2.gif

Aš irgi, nes net jei reikia lyginti drabužį, aš jo paprasčiausiai iš spintos netraukiu doh.gif Taip ir praguli ten doh.gif
Atsakyti
dontstop, o iš to latviško puslapio gal žiemai kas būtų? blush2.gif labai jau ilgai man rusiškai skaityt ir blūdyt gaunasi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 09 12, 21:22)
"Reserved" man skystoki drabužiai unsure.gif

Trikotazas taip, megztiniai taip, o va kelnes nenuvyle. Stebuklas? bigsmile.gif

Batu melijono neturiu, tai aiviu kokius turiu pagal temperatura lauke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 09 12, 21:39)
Trikotazas taip, megztiniai taip, o va kelnes nenuvyle. Stebuklas? bigsmile.gif

Na, vilnonį "Reserved" golfą tobulą esu nučiupus - ir kaina dar labai protinga buvo smile.gif
Kelnes šiandien ten irgi čiupinėjau, bet matuotis nekilo noras nė vienų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2010 09 12, 21:28)
Gaila, atrodo, jau atgyvena savo, jiems rudenį sukaks 16 metų... doh.gif

16 m. batams? blink.gif nieko sau, geri pasitaike
o kaip pusilgiai atrodo prie sijono? Ar tinka? g.gif
O pusilgiai cia iki puses, ne iki keliu?
Papildyta:
QUOTE(groovy @ 2010 09 12, 21:36)
Aš irgi, nes net jei reikia lyginti drabužį, aš jo paprasčiausiai iš spintos netraukiu doh.gif Taip ir praguli ten doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif prajuokinote, o tai kaip vaikstote? Juk rubus vistiek reikia lyginti
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 09 12, 21:43)
Na, vilnonį "Reserved" golfą tobulą esu nučiupus - ir kaina dar labai protinga buvo smile.gif
Kelnes šiandien ten irgi čiupinėjau, bet matuotis nekilo noras nė vienų unsure.gif

As pirkau pries pora metu, o tendencija tokia, kad kokybe vis prasteja.. biggrin.gif
Kaip as noreciau kad grazus ir tinkantys rubai patys ateitu i mano namus, islystu is maiseliu, nusikarpytu etiketes ir pasikabintu spintoj lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 09 12, 20:46)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif prajuokinote, o tai kaip vaikstote? Juk rubus vistiek reikia lyginti

Na, tikrai ne visus reikia. Nešioju tuos, kurių nereikia biggrin.gif Tai vat trečdalis spintos nenaudojama būna smile.gif Užtat dabar pirksiu tik nesiglamžančius cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 09 12, 21:43)

Sophi, kur ieškoti sarafanų? Labai labai noriu žiemai sarafano...

QUOTE(fuksė @ 2010 09 12, 21:46)
16 m. batams?  blink.gif nieko sau, geri pasitaike
o kaip pusilgiai atrodo prie sijono? Ar tinka?  g.gif
O pusilgiai cia iki puses, ne iki keliu?

Tikrai pasisekė, pirkom Gariūnuose abi su mama, aš buvau savaitė iki gimdymo, tai dar ir nuolaidą gerą pasiūlė biggrin.gif , ir abi su mama tų batų nesugebam sudėvėt. Pusilgiai - tai iki pusės blauzdų, o sijonus žiemą nešioju trumpus, tai gražiai atrodo.
Šiaip norėčiau kokių martensų žiemos vaikštynėms, dukra turi, tai nerealiai patogūs ir neperšlampa.
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 09 12, 21:46)
o kaip pusilgiai atrodo prie sijono? Ar tinka?  g.gif

man asmeniškai pusilgiai iki pusės blauzdų prie sijono ar sarafano, suknelės atrodo gražiau nei ilgaauliai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2010 09 12, 21:46)
Kaip as noreciau kad grazus ir tinkantys rubai patys ateitu i mano namus, islystu is maiseliu, nusikarpytu etiketes ir pasikabintu spintoj lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Miaška @ 2010 09 12, 21:49)
Sophi, kur ieškoti sarafanų? Labai labai noriu žiemai sarafano...

Kol kas dar specialiai neieškojau, bet dabar praktiškai visų parduotuvių naujose kolekcijose jų yra 4u.gif Jei sugalvosiu pirkt - lauksiu nuolaidų.
Šiaip norėčiau kokių martensų žiemos vaikštynėms, dukra turi, tai nerealiai patogūs ir neperšlampa.

kerzai čia g.gif
Atsakyti