Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulės

Ir dar viena kapsulė VASAROS tipui:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Visas straipsnis čia
Papildyta:
QUOTE(fuksė @ 2010 09 12, 20:36)
DONSTOP, o sita motera vasara?  g.gif nu blin, tai ka ir as vasara?  doh.gif nu nigali buti.... akys rudos, plaukai rudi ir ruda oda - ruoduo, ar nea?
Cia as jos rudas akys pamaciau ir sutrikau blink.gif

Šita motera vasara 4u.gif Jos plaukai tai ne rudi, šviesūs 4u.gif

QUOTE(Sophi @ 2010 09 12, 20:36)
Faktas, kad juoda šviesiai vasarai netinka visiškai ax.gif

Donstop, kokios spalvos tiktų tamsiai vasarai mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

Šios:
user posted image
Atsakyti
tai as ruduo - viskas tvarkoje karsta.gif bet visos sios spalvos man tiktu, kas do velnias? blink.gif o tai gal as tamsi vasara? na ko tai as sutrikau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 09 12, 20:46)
tai as ruduo - viskas tvarkoje karsta.gif bet visos sios spalvos man tiktu, kas do velnias?  blink.gif o tai gal as tamsi vasara? na ko tai as sutrikau  ax.gif

Iš pirmos kapsulės neturėtų tikti blyškiai alyvinė, blyškiai rožinė, pilka, melsva... Rudeniui turi būti sodrios spalvos 4u.gif
Atsakyti
Donstop, o vasara gali turėt blyškių strazdanų?
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 09 12, 20:58)
Donstop, o vasara gali turėt blyškių strazdanų?

Gali 4u.gif
Va kelios foto, iš temos apie spalvos tipus, stilistas pakomentavo, kad čia vasaros, kaip matot, nei viena nėra tokia jau šviesi blondinė, nepaisant to, tai vasaros tipas 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 09 12, 20:32)
Šiandien pasimatavau dar kokia 15 kelnių ir nė vienų nenusipirkau doh.gif Susinervinau, pradėjau žvalgytis į sarafanus. Radau vieną neblogą, bet mano dydžio, žinoma , nebuvo cool.gif

Kurioj istaigoj?
As sventai tikiu, kad kiekvienai figurai yra tinkancios bent vieno modelio kelnes. Kolkas labiausiai itikusios modeliu, kokybe ir neauksta kaina yra reserved. Is esmes man kelniu irgi labai reiketu, tik kad as labai jau tingiu po prekybos taskus valkiotis..kita vertus ir litu pries pora dienu igytos odines rankines nelabai liko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 09 12, 19:36)
Faktas, kad juoda šviesiai vasarai netinka visiškai ax.gif

Na, nėra taip baisiai, mano nuomone, bet tos kitos spalvos iš karto labiau išryškina thumbup.gif

Aš jau nusipirkau švarkelį tamsiai pilką ir mėlyną megztuką su garbanėlėmis priekyje (kad nebūtų labai nuobodu). Sunkiausia užduotis - sijonas doh.gif Ieškau tokio, kuris nesiglamžytų ir prie kurio neliptų visokie pūkai, o tai nelengva užduotis. Mačiau vieną Ivo Nikkolo, 299 Lt. Pasisekė su švarku dėl šių savybių (17 Lt kuistuke) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 09 12, 21:06)
Kurioj istaigoj?
As sventai tikiu, kad kiekvienai figurai yra tinkancios bent vieno modelio kelnes. Kolkas labiausiai itikusios modeliu, kokybe ir neauksta kaina yra reserved. Is esmes man kelniu irgi labai reiketu, tik kad as labai jau tingiu po prekybos taskus valkiotis..kita vertus ir litu pries pora dienu igytos odines rankines nelabai liko biggrin.gif

Pirmas taškas PC "Parkas" - "Apranga". Vienos buvo kaip nulietos, bet... per ilgos doh.gif Pagalvojau, kad dar trumpint reikėtų ir susilaikiau. Dar ir audinys neidealus buvo.
Antras taškas buvo PC "Panorama" - "Mosaic". Čia vienos irgi tiko, bet irgi per ilgos doh.gif
Dabar mąstau, kad gal man geriau dar vieno sarafano reikia, o ne kelnių g.gif

"Reserved" man skystoki drabužiai unsure.gif

Kokius jūs batus prie kelnių avit šaltuoju sezonu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sophi: 12 rugsėjo 2010 - 20:26
[quote=dontstop,2010 09 12, 21:06]
Gali 4u.gif
Va kelios foto, iš temos apie spalvos tipus, stilistas pakomentavo, kad čia vasaros, kaip matot, nei viena nėra tokia jau šviesi blondinė, nepaisant to, tai vasaros tipas 4u.gif

Na pagaliau ramiakas, jokia as ne vasara, nei blonde, nei strazdanu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2010 09 12, 21:18)
Mačiau vieną Ivo Nikkolo, 299 Lt.

Nemokėčiau tiek už sijoną tikrai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 09 12, 21:22)
Pirmas taškas PC "Parkas" - "Apranga". Vienos buvo kaip nulietos, bet... per ilgos doh.gif Pagalvojau, kad dar trumpint reikėtų ir susilaikiau. Dar ir audinys neidealus buvo.
Antras taškas buvo PC "Panorama" - "Mosaic". Čia vienos irgi tiko, bet irgi per ilgos doh.gif
Dabar mąstau, kad gal man geriau dar vieno sarafano reikia, o ne kelnių g.gif

Kokius jūs batus prie kelnių avit šaltuoju sezonu?

Prie kelniu reikia trumpu aulinuku, negaliu suvokti, kaip galima aveti ilgus batus po kelnemis.
Kadangi s.m. nesiruosiu pirkti aulinuku (jau gana to, kad ilgaaulius teks pirkti doh.gif ), todel kelniu nedevesiu.
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 09 12, 20:23)
Nemokėčiau tiek už sijoną tikrai schmoll.gif

Tai vat ir galvoju, net jei ir keleriems metams g.gif Be to, mano svoris svyruoja, man geriau būtų su guma ant liemens ar klubų, o ten nebuvo su ja g.gif
Atsakyti