Šiandien pasimatavau kokia 15 kelnių ir nė vienos netiko
QUOTE(Sophi @ 2010 09 11, 20:17)
Šiandien pasimatavau kokia 15 kelnių ir nė vienos netiko
Kokiose įstaigose matavaisi? Mano dveji pirkti džinsai - vieni 38 dydžio, kiti - 34-to, kai dėviu 36-tą...
QUOTE(Miaška @ 2010 09 11, 20:18)
Kokiose įstaigose matavaisi? Mano dveji pirkti džinsai - vieni 38 dydžio, kiti - 34-to, kai dėviu 36-tą...
Buvau tik "Aprangos" išparduotuvėj Jasinskio g. 34-36 dydžio kelnių ten daugybė ir nebrangios, bet nusprendžiau, kad mano figūra ne kelnėm sutverta - tiesaus kirpimo ant manęs nesižiūri nors tu ką. Tiesa, vienos būtų tikę, bet kaip tik tų 36 dydžio nebuvo, 34 buvo per mažas
Ar tiks vasarai ?
QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 09 11, 21:30)
Ar tiks vasarai ?
Čia vasarai? Atrodo šiltai
Turbūt turėjo omeny vasarą kaip tipą
QUOTE(groovy @ 2010 09 12, 17:12)
Turbūt turėjo omeny vasarą kaip tipą
Vasarai kaip tipui per šiltai taip pat T y spalva ta smėlio šilta, geriau būtų pilka/melsva/šviesiai rožinė/perlų ir tt
QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 09 11, 21:30)
Cia mano spalva, as ruduo
kokis grazus dalykas
O KODEL CIA TAIP TEMA NUTYLO?
Papildyta:
QUOTE(Sophi @ 2010 09 11, 20:27)
Buvau tik "Aprangos" išparduotuvėj Jasinskio g. 34-36 dydžio kelnių ten daugybė ir nebrangios, bet nusprendžiau, kad mano figūra ne kelnėm sutverta - tiesaus kirpimo ant manęs nesižiūri nors tu ką. Tiesa, vienos būtų tikę, bet kaip tik tų 36 dydžio nebuvo, 34 buvo per mažas
Aiii, nu ir nereikia, jeigu vaizdelis nIkoks. As irgi turiu problema del kelniu, truksta man ju ilgio, tad velniop, nusipirkau 2 sijonus: dzinisini ir velvetini. Radau savo dydzio + nusipirkau 3 poras ivairiu pedkelniu.
KA NAUJO ATRADAU: nestandartines pedkelnes pagyvina bendra derini, efektas -
QUOTE(fuksė @ 2010 09 12, 20:23)
O KODEL CIA TAIP TEMA NUTYLO?
Mažu jau visos apsirūpino kapsulėm
Šiandien pasimatavau dar kokia 15 kelnių ir nė vienų nenusipirkau Susinervinau, pradėjau žvalgytis į sarafanus. Radau vieną neblogą, bet mano dydžio, žinoma , nebuvo
DONSTOP, o sita motera vasara? nu blin, tai ka ir as vasara? nu nigali buti.... akys rudos, plaukai rudi ir ruda oda - ruoduo, ar nea?
Cia as jos rudas akys pamaciau ir sutrikau
Cia as jos rudas akys pamaciau ir sutrikau
QUOTE(dontstop @ 2010 09 12, 20:32)
Dar VASAROS tipui,
palyginimas juodos ir kitų, labiau tinkančių vasaros tipui, spalvų:
palyginimas juodos ir kitų, labiau tinkančių vasaros tipui, spalvų:
Faktas, kad juoda šviesiai vasarai netinka visiškai
Donstop, kokios spalvos tiktų tamsiai vasarai