Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulės

QUOTE(dontstop @ 2010 09 08, 20:03)
Geras klausimas  4u.gif  Man tas klasikinis stilius visai ne prie širdies  schmoll.gif  Jaučiuosi ne savimi, jei dėl kokių nors priežasčių tenka apsirengti griežtai. Bet pokalbiai dėl darbo  g.gif  Na, aš manau, kad reikia gerai apgalvoti aprangą, juk pagal ją pasitinka. Pretenduosiu ne į kūrybinį darbą, ne su vaikais/sportu/reklama...Tad su džinsais pasirodyti - neišdrįsčiau  biggrin.gif

Nu betgi kaip rengti pokalbiui į darbą yra elementaru: rengtis taip, kaip eitum į tą darbą apsirengusi. Jei darbas reikalauja formalios aprangos, tai taip ir reikėtų rengtis.

Jei klasikinis stilius ne prie širdies, galima jį švelninti renkantis sijonus ir sukneles, nederinti prie jų švarkų iš tos pačios medžiagos. Klasikines kelnes, mano supratimu, mūsuose nedaug kas sugeba dėvėti išlaikant formalų stilių nederinant prie jų tos pačios medžiagos švarko. Bo gi paprastai būna klasikinės kelnės + koks megztinis/golfas ne per geriausios kokybės, aksesuarai su batais taip pat ne itin vykę ir vaizdelis nuliūdęs būna... Čia kalbu apie indoor variantą šaltesniu metų laiku.

Pati 4 metus atidirbau darbe, kur apranga turi būti formali, net "laisvalaikinį" penktadienį belenkaip nepasisklaidysi, nes visokių glavnų svečių būna. Su kelnėmis į darbą buvau atėjusi max 10 kartų, neskaitant džinsų penktadieniais. Visą kitą laiką dėvėdavau sijonus su švarkais arba suknelė + švarkas. Tikrą kostiumėlį teturėjau vieną, visa kita buvo atskiri rūbai, bet derėję tarpusavyje. Kai kurie tokie vykę, kad tikdavo ir laisvalaikio aprangoje su atitinkamais aksesuarais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 09 09, 13:41)
Nu betgi kaip rengti pokalbiui į darbą yra elementaru: rengtis taip, kaip eitum į tą darbą apsirengusi. Jei darbas reikalauja formalios aprangos, tai taip ir reikėtų rengtis.

Aš dar nežinau, dėl kokių darbų teks eiti į pokalbius, galbūt ir dėl tokių, kur vėliau bus griežtas dress kodas 4u.gif
Aplamai, pas mane nėra tokio viduriuko, visi laisvalaikio rūbai daugiau/mažiau sportiniai: džinsai, bliuzonai, paprastos maikutės trumpomis ir ilgomis rankovėmis...Na, matėt visos smile.gif
Atsakyti
laba diena,
labai nebloga tema. ačiū, kas pasistengėt.
Esu rudenėlis toks kriaušiškas ax.gif

Ir po truputį rengiuosi formuoti kapsulę, tad užklysiu čia patarimų wink.gif

Ką manot apie tris bazines spalvas: šokoladinę, karamelinę ir rūdžių/raudonų plytų?

Dar labai samaninė, chaki man prie dūšios, tai nežinau, kaip čia jas įmontuot? g.gif

QUOTE(dontstop @ 2010 09 09, 13:46)
Aš dar nežinau, dėl kokių darbų teks eiti į pokalbius, galbūt ir dėl tokių, kur vėliau bus griežtas dress kodas  4u.gif 

Atleiskit, jei nuvilsiu, jūs tikrai ruošiatės dažnai vaikščiot į pokalbius dėl darbo??? Iš karčios savo ir ne tik patirties turiu pasakyti, kad dabar nelabai kas kviečia į tuos pokalbius unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kivija @ 2010 09 09, 20:10)

Atleiskit, jei nuvilsiu, jūs tikrai ruošiatės dažnai vaikščiot į pokalbius dėl darbo??? Iš karčios savo ir ne tik patirties turiu pasakyti, kad dabar nelabai kas kviečia į tuos pokalbius  unsure.gif

Ruošiuosi eit į pokalbius kiek tik kvies, paprastai kai ieškodavau darbo, tai pokalbiai vykdavo kasdien po 1 - 3. Dabar aišku prastesnė padėtis, bet kitos mamos iš bendraminčių temos jau ieškosi, vaikšto po kelis pokalbius per dieną, yra tų darbų, nors ir sumažėjus pasiūla 4u.gif Aš plačiai ieškosiu, ne vienos konkrečios specialybės..
Atsakyti
Su tavo žiniom ir išmanymu apie madą, stilių ir kosmetiką, Donstop, priimtų bet kuri geros kosmetikos parduotuvė...Tikrai ne kiekviena moteris gali pasigirt tokiu išmanymu ir tokiom plačiom žiniom - sakau, blogą daryk...
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 09 09, 21:17)
Su tavo žiniom ir išmanymu apie madą, stilių ir kosmetiką, Donstop, priimtų bet kuri geros kosmetikos parduotuvė...Tikrai ne kiekviena moteris gali pasigirt tokiu išmanymu ir tokiom plačiom žiniom - sakau, blogą daryk...

Kad ten aš nenoriu biggrin.gif (aš psichologė pagal specialybę smile.gif )
Atsakyti
Pardavimams, oi, kaip gerai pritaikoma specialybė 4u.gif ...Aš irgi laikiau valstybinį egzą šios srities, pasakysiu, padeda tas mokslas bet kur...
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 09 09, 21:38)
Pardavimams, oi, kaip gerai pritaikoma specialybė 4u.gif ...Aš irgi laikiau valstybinį egzą šios srities, pasakysiu, padeda tas mokslas bet kur...

Tai kad aš ją noriu pritaikyt tiesiogiai smile.gif O iš principo tai taip, visur pritaikoma drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes, kiek cia diskusiju vyksta thumbup.gif
Iskart pora minciu apie Donstop juoda rankinuka. Mano nuomone: nera jis labai prastas, tik Jusu ugiui didokas. g.gif Pasiulymas: pasitaupyti ir nusipirkti viena, bet TINKAMA.
Malenos ikelta rankine absoliuciai netinka klasikiniam stiliui - perkrauta metalais ir visokiais niekalais, kurie labai trapus mados atzvilgiu.
Violetos sviesus paltas wub.gif taciau 3 vnt. schmoll.gif perteklius 4u.gif

Apie dress koda: mano darbe jis reglamentuotas labai grieztai, laikau tai dideliu pliusu, galvos del aprangos neskauda, nes zinau, kad be kostiumo darban negaliu pasirodyti. Ir man tai patinka, visiskai nevarzo, juk su tokiais rubais kapsuliu galima ,,prikepti" n+k Problema kitur: LT bobiski tie kostiumai, modeliai tokie moraliskai pasene, o norisi ko nors gyvesnio ir aisku kainos doh.gif
Papildyta:
[quote=kivija,2010 09 09, 20:10]
laba diena,
labai nebloga tema. ačiū, kas pasistengėt.
Esu rudenėlis toks kriaušiškas ax.gif

Ir po truputį rengiuosi formuoti kapsulę, tad užklysiu čia patarimų wink.gif

Ką manot apie tris bazines spalvas: šokoladinę, karamelinę ir rūdžių/raudonų plytų?
Dar labai samaninė, chaki man prie dūšios, tai nežinau, kaip čia jas įmontuot? g.gif

Geros spalvos drinks_cheers.gif wub.gif Likusios ,,isimontuos" savaime. As irgi ruduo, bet raudu plytu man netinka, veidas tokis pavarges atrodo
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 09 09, 09:20)
va radau kitoj temoj mano akim gryna vasara su panasiom i musu apkalbetom spalvom

Turbūt mano skonis prastas, bet negražiai man šita mergaitė atrodo su tokiom spalvom unsure.gif

QUOTE(fuksė @ 2010 09 11, 07:52)
Malenos ikelta rankine absoliuciai netinka klasikiniam stiliui - perkrauta metalais ir visokiais niekalais, kurie labai trapus mados atzvilgiu.

Perkrauta g.gif Tokiu atveju aš su savo dabartine būčiau visiška baikerė lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(fuksė @ 2010 09 11, 07:52)
Apie dress koda: mano darbe jis reglamentuotas labai grieztai, laikau tai dideliu pliusu, galvos del aprangos neskauda, nes zinau, kad be kostiumo darban negaliu pasirodyti. Ir man tai patinka, visiskai nevarzo, juk su tokiais rubais kapsuliu galima ,,prikepti" n+k

Kostiumai man nemieli, todėl didelis pliusas, kad darbe nėra itin griežto aprangos kodo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 09 11, 11:32)
Turbūt mano skonis prastas, bet negražiai man šita mergaitė atrodo su tokiom spalvom unsure.gif
Perkrauta g.gif Tokiu atveju aš su savo dabartine būčiau visiška baikerė lotuliukas.gif

baikere........... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu kiekvienam savo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kivija @ 2010 09 09, 20:10)
Iš karčios savo ir ne tik patirties turiu pasakyti, kad dabar nelabai kas kviečia į tuos pokalbius  unsure.gif

Nuo daug ko priklauso, kviečia ar nekviečia, nereikia visiems taikyti smile.gif

Šiandien neplanuotai apsipirkau: ėjau ieškoti džinsų - paprastų, tiesių, mėlynų, bet nusipirkau dvejus, vienus - kokių ir ieškojau, kitus - gan aptemptus juodus, apžiūrėjau, kad visai tinka į darbą (pas mus leidžiami juodi džinsai), o ir patogu dviračiu važiuoti. Dar nusipirkau pusvilnonį sagstomą megztinį, tokios tarp plytinės ir tamsiai violetinės spalvos - seniai trūko prigludusio sagstomo megztinuko. Na ir sportinius marškinėlius, kurių man niekada ne per daug biggrin.gif

Mano darbe dress kodas nėra labai griežtas, todėl rengiuosi įvairiai, kostiumėlių nedėviu, bet pamėgau sijonus. Kitą savaitę atšils, vėl galėsiu išsitraukti juodą lininį sijoną, prie kurio dera juodai baltai languoti marškinukai. Atvėsusiam orui kol kas dar tik komplektuojuosi, skaitau temą... biggrin.gif
Atsakyti