Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulės

QUOTE(Etama @ 2010 09 08, 19:48)
visai nieko ant modelio atrodo, bet jai nelabai tinka prie veido g.gif o gal siaip kad nesimpatiska taip atrodo rolleyes.gif

Prie veido tai gal tinka, bet plaukai kažkokie riebaluoti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2010 09 08, 21:52)
Prie veido tai gal tinka, bet plaukai kažkokie riebaluoti hihihi.gif
greit padarem isvada lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2010 09 08, 20:16)
O aš prisifotkinau su spalvomis.

Groovy, kokia šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
va radau kitoj temoj mano akim gryna vasara su panasiom i musu apkalbetom spalvom
user posted image
Atsakyti
labas rytas,

sąžiningai seku šitą temą nuo pradžių, nebeiškenčiau neprisijungus biggrin.gif
pirmiausia, labai ačiū, nusistačiau savo tipą - esu vasara - ir jau visai kitaip žiūriu į drabužių rinkimąsi. net gatvėje pradėjau pastebėti žmones, kurie apsirengę sau tinkamom (ar netinkamom) slapvom.
norėčiau pasisakyti dėl šalikų biggrin.gif
Brigittes ir Odoros.
Brigitte, man apelsininė tiko tik kai plaukus turėjau dažytus kaštoniškai. tiskliau, oranžinis megztinis tiko prie plaukų. bet tarp plaukų ir megztinio veidas buvo toks pilkas... jei teisingai pamenu, ir esate vasara, prie rudo paltuko siūlyčiau šviesiai žalsvą šaliką.
ir odoros pavyzdyje, man kažkodėl atrodo, kad, mergaitei apvilkus tokį violetinį paltą ir pilką šaliką, jau būtų geriau (nors ir tai gal jai tas paltas per ryškus būtų, geriausiai jau tada sijoną violetinį). nes dabar tikrai pirmiausiai matosi jos šalikas iš tolo. va jei jis būtų toks kaip grybukai šitam paveikslėly ---

user posted image

juokinga iliustracija, bet tai primas vaizdelis, kurį radau man norimos spalvos biggrin.gif
Atsakyti
Vasaros tipui tinka daug šaltų ryškių spalvų..bet jei grįžtam prie kapsulės, nu kaip ryškios, akį veriančios, intensyvios spalvos gali būt kapsulės pagrindas - ? Vienas dalykas yra kaip spalva tinka žmogui - tarkim - fuksija vasarai, kitas - kaip tinka prie kitų vasaros rūbų; dar vienas aspektas - kiek laiko tą fuksijos spalva bus dėvima - ? Yra toks dalykas kaip spalvų terapija, energetika ar kas, kai pvz spalvos vargina, įsikyri, pvz ryški šalta raudona, avietinė, fuksijos ir t.t. - sunkiai jas įsivaizduoju kapsulėj, nes bent aš sunkai prabūčiau su tokios spalvos rūbais ilgą laiką - elementariai rėžia akį, nervuoja, vargina, o tarkim tos rudos, pilkos, melsvos, neutralios spalvos jos labiau asmenybę iškelia, nei užgožia.. g.gif Ryškūs rūbai greičiau atsibosta, įsikyri ir greičiau metami šalin.. g.gif Juk fuksinė suknelė greit bus atsibodusi ir visur dėvėta ir matyta,nes pati spalva ryški ir nereikalauja priedų, pilka keičiant aksesuarus daug ilgiau tarnautų...Hmm..toks ryškumas daugių daugiausia vasaros sezono laisvalaikio/sporto rūbų kapsulei, bet ne rudens žiemos darbo kapsulei manyčiau... o ir laisvalaikio...šviestų spalva kaip šviesoforas g.gif

ceylan - labai gražios spalvos, tokios neintensyvios...
odoros foto - šalis dera prie veido, pagyvina, šviesesnis gali būt susilietų su veido spalva g.gif , tai palikčiau kaip ryškų akcentą prie pilko palto, bet rankinę mesčiau lauk..labai nepatinka. Rankinę derinčiau nebe su šaliu, o su paltu ar su bet kuo neutraliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 09 rugsėjo 2010 - 08:57
QUOTE(Odora @ 2010 09 09, 09:20)
va radau kitoj temoj mano akim gryna vasara su panasiom i musu apkalbetom spalvom

Labai gera spalva priedams, tik rankinę rinkčiausi kitos spalvos.
Turėjau tokį šaliką ir kepurę, tikrai sulaukdavau pagyrimų.
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 09 09, 09:50)

odoros foto - šalis dera prie veido, pagyvina, šviesesnis gali būt susilietų su veido spalva g.gif , tai palikčiau kaip ryškų akcentą prie pilko palto, bet rankinę mesčiau lauk..labai nepatinka. Rankinę derinčiau nebe su šaliu, o su paltu ar su bet kuo neutraliu.

Rankinė man patiktų ruda tamsiai, ar ryža ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 09, 08:00)
Groovy, kokia šaunuolė  thumbup.gif

Užtat vyras juokėsi ir kreivai žiūrėjo lotuliukas.gif Ypač kai išsišiepdavau, kad palyginčiau dantų spalvą prie tos spalvos lotuliukas.gif

QUOTE(Odora @ 2010 09 09, 08:20)
user posted image

O man tokios rožinės kažko niekaip... Nors konkrečiai tokios dar nebandžiau, nes neturiu namie. O ir mergina labai balta su ja, gal su kita būtų šiltesnė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 09 09, 09:50)
Vasaros tipui tinka daug šaltų ryškių spalvų..bet jei grįžtam prie kapsulės, nu kaip ryškios, akį veriančios, intensyvios spalvos gali būt kapsulės pagrindas - ?

Visiškai teisingai, atsibos fuksija greit, reik dozuot tokias ryškias spalvas, užtat ir siūloma viena tamsi, viena šviesi ir viena ryški spalva akcentams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 09, 11:18)
Visiškai teisingai, atsibos fuksija greit, reik dozuot tokias ryškias spalvas, užtat ir siūloma viena tamsi, viena šviesi ir viena ryški spalva akcentams  smile.gif

O tai čia nesiskaito viena spalva akcentui?
Ir neatsibos schmoll.gif , turėjau nešiojau, kol kepurės nepamečiau biggrin.gif , nešiočiau toliau. O be to manau reta kuri turi vieną šaliką. Aš turiu juodą, kreminį, melsvą, oranžinį, ai ir dar kažkokių.
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 09 09, 12:08)
O tai čia nesiskaito viena spalva akcentui?
Ir neatsibos  schmoll.gif , turėjau nešiojau, kol kepurės nepamečiau  biggrin.gif , nešiočiau toliau. O be to manau reta kuri turi vieną šaliką. Aš turiu juodą, kreminį, melsvą, oranžinį, ai ir dar kažkokių.

Tai šalikai, kepurės ir yra akcentai, aš pritariau Violetai, kad tarkim fuksijos spalvos kostiumėlis/suknelė/paltas jau būtų nelabai geras variantas kaspsulei 4u.gif
Atsakyti