Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulės

Visos tinka prie Dontstop laisvalaikio kapsulės; idealiai dera prie džinso, ir bendro stiliaus.

Įtarčiau, kad vis kiekvienam deriniui kita rankinė šiuo atveju. O jei šitoks kiekis rankinių kainuoja po tiek, tai nemaža suma gaunasi g.gif , vadinasi, galima turėt vieną darbinę, vieną laisvalaikio - aš taip daryčiau..

o bet tačiau kyla klausimas - jei tu tokio žaismingo stiliaus gerbėja, kam lendi į tau svetimą ir nemalonų dalykinį? - kaip sakai, pokalbiui tik. Tai kūrybinis darbas, su vaikais, sportu, reklama, dar su kuo juk leidžia labai laisvai rengtis ir tam pirmam pokalbiui dėl darbo - įsivaizduok, jei darbas su fantazijos pareikalavimu - kaip pažiūrėtų į griežtą formalistę - ten kaip tik reikia žaismingumo.
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 09 08, 17:10)
etama as irgi apie panasia avietine/fuksijos kalbejau, mano turimas rubas dar tamsesnis ir man rodos tinka smile.gif
tuoj bus vienbalsiai vasaru spalva biggrin.gif
pagooglinau, fuksija jau laaaabai avietine , man tokia jau netinka schmoll.gif va ta kaip idejau pvz. tai tinka, tokia labiau i raudonuma. turbut ir butu panasi, kaip tu rasai, kad tamsesne drinks_cheers.gif
jauciuosi kaip visiska beraste, kad nemoku apibudinti spalvu doh.gif bet googlej ta fuksija turi kazkoki ruzava/violetini atspalvi labiau, va toks man ne, ne ir dar karta ne schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 08 rugsėjo 2010 - 16:25
QUOTE(Eglantina @ 2010 09 08, 16:15)
O as pasvarciau, o ar rubu kapsule turetu sudaryti madingi daiktai ar gali ir moraliskai atgyvene ir seniai iseje is mados?

Įdomus kls. g.gif Aš bent mados nesivaikau, rengiuos kas man patinka ir pgl savo skonį ir supratimą, tarkime; man morališkai atsibodusius - išdovanoju, parduodu, išmetu, nors yra su kuo skirtis sunku, o jei kalbam apie naujausius mados šauksmus, tai jau nebe kapsulė, nes kapsules pagrindas universalūs, didelio suderinamumo, ilgai vartojami/naudojami/dėvimi daiktai. Tarkim, tebeturiu spintoj ilgą skvernuotą paltą - morališkai pasenęs ir nebemadingas, bet nenudėvėtas, kokybiškas, tinkamas naudot ir derint - kadangi paltų yra ir be to, tai jis supakuotas laukia meto, kai nešiosiu kada nors arba kol išmesiu.Tikiuos grįš ta mada ilgų paltų iki žemės..

S. tyla, ir man tas pats, tik mano rankinės keliauja seseriai - niekada neperka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 08 rugsėjo 2010 - 16:27
QUOTE(Eglantina @ 2010 09 08, 17:15)
O as pasvarciau, o ar rubu kapsule turetu sudaryti madingi daiktai ar gali ir moraliskai atgyvene ir seniai iseje is mados?

Ką turit minty sakydama morališkai pasenę? Vintage stilius ant bangos dabar bet reik labai stiliaus pajautimą turė, kad derint jį.
Mano manymu geriausiai jei tą kapsulę sudaro klasikiniai rūbai, ne ultra madingi, tada nereiks dažnai kaitalioti, ir bus taupus sparendimas.
Madiškas rūbas vienas kitas ne pamaišys, nors aš asmeniškai turiu suformuotą amžiumi požiūrį į rūbus, nebesimėtau, žinau ( arba galvoju, kad žinau) kas man tinka ir kas ne, tai kažkokių madiškų dalykų užsinoriu retai.
Atsakyti
Moraliskai pasenes jokiu budu ne vintazinis rubas. Na tarkim batai be proto smailom nosim, kurie buvo madingi gal pries kokius 10 metu. Arba mazi rankinukai su trumpa rankena. As manyciau, kad vistiek ta kapsule kazkiek turetu su mada susisaukti. Nes kad ir ta pati klasika kazkiek kinta. Tarkim svarkas. Anksciau buvo madingi su petukais, paskui petukai dingo, svarkai patrumpejo, dabar vel ilgeja.
Atsakyti
QUOTE(Eglantina @ 2010 09 08, 17:15)

Turi būti ne sezono topas, bet ir ne ką tik išėję iš mados, bet tokie, kurie aktualūs ir dabar, ir bus po kelerių metų..

QUOTE(Violeta* @ 2010 09 08, 17:16)
Visos tinka prie Dontstop laisvalaikio kapsulės; idealiai dera prie džinso, ir bendro stiliaus.

Įtarčiau, kad vis kiekvienam deriniui kita rankinė šiuo atveju. O jei šitoks kiekis rankinių kainuoja po tiek, tai nemaža suma gaunasi g.gif , vadinasi, galima turėt vieną darbinę, vieną laisvalaikio - aš taip daryčiau..

o bet tačiau kyla klausimas - jei tu tokio žaismingo stiliaus gerbėja, kam lendi į tau svetimą ir nemalonų dalykinį? - kaip sakai, pokalbiui tik. Tai kūrybinis darbas, su vaikais, sportu, reklama, dar su kuo juk leidžia labai laisvai rengtis ir tam pirmam pokalbiui dėl darbo - įsivaizduok, jei darbas su fantazijos pareikalavimu - kaip pažiūrėtų į griežtą formalistę - ten kaip tik reikia žaismingumo.

Ačiū smile.gif

Iš tikrųjų, vienu momentu dėl rankinių buvau pamišus doh.gif Vos ne prie kiekvieno derinio papirkdavau po atskira rankine, dabar perku žymiai rečiau, gal 1 - 2 sezonui. Bet visai viena apsiribot negalėčiau unsure.gif

Geras klausimas 4u.gif Man tas klasikinis stilius visai ne prie širdies schmoll.gif Jaučiuosi ne savimi, jei dėl kokių nors priežasčių tenka apsirengti griežtai. Bet pokalbiai dėl darbo g.gif Na, aš manau, kad reikia gerai apgalvoti aprangą, juk pagal ją pasitinka. Pretenduosiu ne į kūrybinį darbą, ne su vaikais/sportu/reklama...Tad su džinsais pasirodyti - neišdrįsčiau biggrin.gif
Atsakyti
O aš prisifotkinau su spalvomis. Nu šakės, kur aš iki šiol buvau? blink.gif Vienos spalvos mano odą padaro persikine, kitos rausva, kitos kaip lavono biggrin.gif Pagal tai sudariau šaltesnio sezono spalvas (geriausiai man atrodo mėlynosios eglės spalva, kaip po 50 minučių soliariumo iškart blink.gif, kitos ne taip persikina, bet irgi nelavonina manęs, o juoda būtų daugiau ne prie veido). Aš vasara.

user posted image

O fuksija nelabai man, ružavina šiek tiek g.gif Juoda ne taip ir baisiai, kaip galvojau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 08 rugsėjo 2010 - 19:23
QUOTE(groovy @ 2010 09 08, 20:16)
O aš prisifotkinau su spalvomis. Nu šakės, kur aš iki šiol buvau? blink.gif Vienos spalvos mano odą padaro persikine, kitos rausva, kitos kaip lavono biggrin.gif  Pagal tai sudariau šaltesnio sezono spalvas (geriausiai man atrodo mėlynosios eglės spalva, kaip po 50 minučių soliariumo iškart blink.gif, kitos ne taip persikina, bet irgi nelavonina manęs, o juoda būtų daugiau ne prie veido). Aš vasara.
ot saunuole thumbup.gif turejai tokiu spalvu rubu ar siaip kokio audinio skiautes dejaisi prie veido? smile.gif man ta egles spalva brrrr... tokia tikra uniforma atrodo hihihi.gif nebent vel ne apie ta galvoju biggrin.gif ne daltonike, bet spalvu pavadinimu tai tikrai nesupaisau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 09 08, 16:24)
Tarkim, tebeturiu spintoj ilgą skvernuotą paltą - morališkai pasenęs ir nebemadingas, bet nenudėvėtas, kokybiškas, tinkamas naudot ir derint - kadangi paltų yra ir be to, tai jis supakuotas laukia meto, kai nešiosiu kada nors arba kol išmesiu.Tikiuos grįš ta mada ilgų paltų iki žemės..

Gal prie kokios vakarinės suknelės ir dabar tiktų? g.gif

QUOTE(Etama @ 2010 09 08, 19:25)
ot saunuole thumbup.gif turejai tokiu spalvu rubu ar siaip kokio audinio skiautes dejaisi prie veido?  smile.gif man ta egles spalva brrrr... tokia tikra uniforma atrodo hihihi.gif nebent vel ne apie ta galvoju biggrin.gif ne daltonike, bet spalvu pavadinimu tai tikrai nesupaisau lotuliukas.gif

Drabužius primečiau prie veido ir prie lango fotkinausi. kai nuotraukos išdėliotos miniatiūromis viename lange, net nesitiki, kad toje pačioje vietoje ir visas be blico fotkinau blink.gif Siūlau išbandyti thumbup.gif

O ta mėlynosios eglės spalva taip gerai buvo, geriausiai lotuliukas.gif

Derinuko pavyzdys galėtų būti:

http://www.victorias...name=vsdWrapper

Ne taip ir baisu, ką? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2010 09 08, 20:33)
Drabužius primečiau prie veido ir prie lango fotkinausi. kai nuotraukos išdėliotos miniatiūromis viename lange, net nesitiki, kad toje pačioje vietoje ir visas be blico fotkinau blink.gif Siūlau išbandyti thumbup.gif

O ta mėlynosios eglės spalva taip gerai buvo, geriausiai lotuliukas.gif
Ne taip ir baisu, ką? biggrin.gif
Tikrai idomus var. bigsmile.gif gaila, kad pas mane tu spalvu nelabai ko gero yra g.gif reiks bet kokius audinius, kad ir patalyne issitraukti ir pratestuoti lotuliukas.gif

visai nieko ant modelio atrodo, bet jai nelabai tinka prie veido g.gif o gal siaip kad nesimpatiska taip atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglantina @ 2010 09 08, 19:48)
....Tarkim svarkas. Anksciau buvo madingi su petukais, paskui petukai dingo, svarkai patrumpejo, dabar vel ilgeja.

Bet juk susidėvi, jei turi vieną švarką, kelis megztukus, ir tą švarką nešioji, na tai sunešioji, pradyla rankovės,ar blizgėt pradeda ir išmeti, na nebent lopus ant rankovių uždėt. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 09 08, 21:17)
Bet juk susidėvi, jei turi vieną švarką, kelis megztukus, ir tą švarką nešioji, na tai sunešioji, pradyla rankovės,ar blizgėt pradeda ir išmeti, na nebent lopus ant rankovių uždėt. rolleyes.gif
tai aisku, gi ne visam gyvenimui vieni drabuziai drinks_cheers.gif
Atsakyti