Visos tinka prie Dontstop laisvalaikio kapsulės; idealiai dera prie džinso, ir bendro stiliaus.
Įtarčiau, kad vis kiekvienam deriniui kita rankinė šiuo atveju. O jei šitoks kiekis rankinių kainuoja po tiek, tai nemaža suma gaunasi , vadinasi, galima turėt vieną darbinę, vieną laisvalaikio - aš taip daryčiau..
o bet tačiau kyla klausimas - jei tu tokio žaismingo stiliaus gerbėja, kam lendi į tau svetimą ir nemalonų dalykinį? - kaip sakai, pokalbiui tik. Tai kūrybinis darbas, su vaikais, sportu, reklama, dar su kuo juk leidžia labai laisvai rengtis ir tam pirmam pokalbiui dėl darbo - įsivaizduok, jei darbas su fantazijos pareikalavimu - kaip pažiūrėtų į griežtą formalistę - ten kaip tik reikia žaismingumo.
QUOTE(Odora @ 2010 09 08, 17:10)
etama as irgi apie panasia avietine/fuksijos kalbejau, mano turimas rubas dar tamsesnis ir man rodos tinka
tuoj bus vienbalsiai vasaru spalva
pagooglinau, fuksija jau laaaabai avietine , man tokia jau netinka va ta kaip idejau pvz. tai tinka, tokia labiau i raudonuma. turbut ir butu panasi, kaip tu rasai, kad tamsesne tuoj bus vienbalsiai vasaru spalva
jauciuosi kaip visiska beraste, kad nemoku apibudinti spalvu bet googlej ta fuksija turi kazkoki ruzava/violetini atspalvi labiau, va toks man ne, ne ir dar karta ne
QUOTE(Eglantina @ 2010 09 08, 16:15)
O as pasvarciau, o ar rubu kapsule turetu sudaryti madingi daiktai ar gali ir moraliskai atgyvene ir seniai iseje is mados?
Įdomus kls. Aš bent mados nesivaikau, rengiuos kas man patinka ir pgl savo skonį ir supratimą, tarkime; man morališkai atsibodusius - išdovanoju, parduodu, išmetu, nors yra su kuo skirtis sunku, o jei kalbam apie naujausius mados šauksmus, tai jau nebe kapsulė, nes kapsules pagrindas universalūs, didelio suderinamumo, ilgai vartojami/naudojami/dėvimi daiktai. Tarkim, tebeturiu spintoj ilgą skvernuotą paltą - morališkai pasenęs ir nebemadingas, bet nenudėvėtas, kokybiškas, tinkamas naudot ir derint - kadangi paltų yra ir be to, tai jis supakuotas laukia meto, kai nešiosiu kada nors arba kol išmesiu.Tikiuos grįš ta mada ilgų paltų iki žemės..
S. tyla, ir man tas pats, tik mano rankinės keliauja seseriai - niekada neperka
QUOTE(Eglantina @ 2010 09 08, 17:15)
O as pasvarciau, o ar rubu kapsule turetu sudaryti madingi daiktai ar gali ir moraliskai atgyvene ir seniai iseje is mados?
Ką turit minty sakydama morališkai pasenę? Vintage stilius ant bangos dabar bet reik labai stiliaus pajautimą turė, kad derint jį.
Mano manymu geriausiai jei tą kapsulę sudaro klasikiniai rūbai, ne ultra madingi, tada nereiks dažnai kaitalioti, ir bus taupus sparendimas.
Madiškas rūbas vienas kitas ne pamaišys, nors aš asmeniškai turiu suformuotą amžiumi požiūrį į rūbus, nebesimėtau, žinau ( arba galvoju, kad žinau) kas man tinka ir kas ne, tai kažkokių madiškų dalykų užsinoriu retai.
Moraliskai pasenes jokiu budu ne vintazinis rubas. Na tarkim batai be proto smailom nosim, kurie buvo madingi gal pries kokius 10 metu. Arba mazi rankinukai su trumpa rankena. As manyciau, kad vistiek ta kapsule kazkiek turetu su mada susisaukti. Nes kad ir ta pati klasika kazkiek kinta. Tarkim svarkas. Anksciau buvo madingi su petukais, paskui petukai dingo, svarkai patrumpejo, dabar vel ilgeja.
QUOTE(Eglantina @ 2010 09 08, 17:15)
Turi būti ne sezono topas, bet ir ne ką tik išėję iš mados, bet tokie, kurie aktualūs ir dabar, ir bus po kelerių metų..
QUOTE(Violeta* @ 2010 09 08, 17:16)
Visos tinka prie Dontstop laisvalaikio kapsulės; idealiai dera prie džinso, ir bendro stiliaus.
Įtarčiau, kad vis kiekvienam deriniui kita rankinė šiuo atveju. O jei šitoks kiekis rankinių kainuoja po tiek, tai nemaža suma gaunasi , vadinasi, galima turėt vieną darbinę, vieną laisvalaikio - aš taip daryčiau..
o bet tačiau kyla klausimas - jei tu tokio žaismingo stiliaus gerbėja, kam lendi į tau svetimą ir nemalonų dalykinį? - kaip sakai, pokalbiui tik. Tai kūrybinis darbas, su vaikais, sportu, reklama, dar su kuo juk leidžia labai laisvai rengtis ir tam pirmam pokalbiui dėl darbo - įsivaizduok, jei darbas su fantazijos pareikalavimu - kaip pažiūrėtų į griežtą formalistę - ten kaip tik reikia žaismingumo.
Ačiū
Iš tikrųjų, vienu momentu dėl rankinių buvau pamišus Vos ne prie kiekvieno derinio papirkdavau po atskira rankine, dabar perku žymiai rečiau, gal 1 - 2 sezonui. Bet visai viena apsiribot negalėčiau
Geras klausimas Man tas klasikinis stilius visai ne prie širdies Jaučiuosi ne savimi, jei dėl kokių nors priežasčių tenka apsirengti griežtai. Bet pokalbiai dėl darbo Na, aš manau, kad reikia gerai apgalvoti aprangą, juk pagal ją pasitinka. Pretenduosiu ne į kūrybinį darbą, ne su vaikais/sportu/reklama...Tad su džinsais pasirodyti - neišdrįsčiau
O aš prisifotkinau su spalvomis. Nu šakės, kur aš iki šiol buvau? Vienos spalvos mano odą padaro persikine, kitos rausva, kitos kaip lavono Pagal tai sudariau šaltesnio sezono spalvas (geriausiai man atrodo mėlynosios eglės spalva, kaip po 50 minučių soliariumo iškart , kitos ne taip persikina, bet irgi nelavonina manęs, o juoda būtų daugiau ne prie veido). Aš vasara.
O fuksija nelabai man, ružavina šiek tiek Juoda ne taip ir baisiai, kaip galvojau.
O fuksija nelabai man, ružavina šiek tiek Juoda ne taip ir baisiai, kaip galvojau.
QUOTE(groovy @ 2010 09 08, 20:16)
O aš prisifotkinau su spalvomis. Nu šakės, kur aš iki šiol buvau? Vienos spalvos mano odą padaro persikine, kitos rausva, kitos kaip lavono Pagal tai sudariau šaltesnio sezono spalvas (geriausiai man atrodo mėlynosios eglės spalva, kaip po 50 minučių soliariumo iškart , kitos ne taip persikina, bet irgi nelavonina manęs, o juoda būtų daugiau ne prie veido). Aš vasara.
ot saunuole turejai tokiu spalvu rubu ar siaip kokio audinio skiautes dejaisi prie veido? man ta egles spalva brrrr... tokia tikra uniforma atrodo nebent vel ne apie ta galvoju ne daltonike, bet spalvu pavadinimu tai tikrai nesupaisau QUOTE(Violeta* @ 2010 09 08, 16:24)
Tarkim, tebeturiu spintoj ilgą skvernuotą paltą - morališkai pasenęs ir nebemadingas, bet nenudėvėtas, kokybiškas, tinkamas naudot ir derint - kadangi paltų yra ir be to, tai jis supakuotas laukia meto, kai nešiosiu kada nors arba kol išmesiu.Tikiuos grįš ta mada ilgų paltų iki žemės..
Gal prie kokios vakarinės suknelės ir dabar tiktų?
QUOTE(Etama @ 2010 09 08, 19:25)
ot saunuole turejai tokiu spalvu rubu ar siaip kokio audinio skiautes dejaisi prie veido? man ta egles spalva brrrr... tokia tikra uniforma atrodo nebent vel ne apie ta galvoju ne daltonike, bet spalvu pavadinimu tai tikrai nesupaisau
Drabužius primečiau prie veido ir prie lango fotkinausi. kai nuotraukos išdėliotos miniatiūromis viename lange, net nesitiki, kad toje pačioje vietoje ir visas be blico fotkinau Siūlau išbandyti
O ta mėlynosios eglės spalva taip gerai buvo, geriausiai
Derinuko pavyzdys galėtų būti:
http://www.victorias...name=vsdWrapper
Ne taip ir baisu, ką?
QUOTE(groovy @ 2010 09 08, 20:33)
Drabužius primečiau prie veido ir prie lango fotkinausi. kai nuotraukos išdėliotos miniatiūromis viename lange, net nesitiki, kad toje pačioje vietoje ir visas be blico fotkinau Siūlau išbandyti
O ta mėlynosios eglės spalva taip gerai buvo, geriausiai
Ne taip ir baisu, ką?
Tikrai idomus var. gaila, kad pas mane tu spalvu nelabai ko gero yra reiks bet kokius audinius, kad ir patalyne issitraukti ir pratestuoti O ta mėlynosios eglės spalva taip gerai buvo, geriausiai
Ne taip ir baisu, ką?
visai nieko ant modelio atrodo, bet jai nelabai tinka prie veido o gal siaip kad nesimpatiska taip atrodo
QUOTE(Eglantina @ 2010 09 08, 19:48)
....Tarkim svarkas. Anksciau buvo madingi su petukais, paskui petukai dingo, svarkai patrumpejo, dabar vel ilgeja.
Bet juk susidėvi, jei turi vieną švarką, kelis megztukus, ir tą švarką nešioji, na tai sunešioji, pradyla rankovės,ar blizgėt pradeda ir išmeti, na nebent lopus ant rankovių uždėt.
QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 09 08, 21:17)
Bet juk susidėvi, jei turi vieną švarką, kelis megztukus, ir tą švarką nešioji, na tai sunešioji, pradyla rankovės,ar blizgėt pradeda ir išmeti, na nebent lopus ant rankovių uždėt.
tai aisku, gi ne visam gyvenimui vieni drabuziai