Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulės

Violeta* , sita perfect, noreciau rolleyes.gif

user posted image

Etama, labai grazi spalva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 09 08, 16:22)
Violeta* , sita perfect, noreciau rolleyes.gif

Labai graži, įtariu, kad ir kaina graži.
Atsakyti
Mano skoniui nebloga 4u.gif , bet gal daugoka metalinių detalių g.gif , vidurinioji neabejoju, greit apsibraižytų, o tas mane jau erzintų - turėjau su panašiais užsegimais, tai užsegimai greit apsibraižydavo, ir nors pati rankinė nėnunešiota,atrodo kaip nauja, detalės apsibraižiusios buvo. Tai viskas, dabar stengiuos pirkt su kuo mažiau metalo - oda nauja išlieka kelis sezonus, bet po sezono apibraižyti metaliukai iškart amžių rankinės išduos.....va vario detalės tamsėja, bet nesibraižo, tai toks "orus" senėjimas, o matiniai subraižyti paviršiai nervuoja tiek ant telefono, tiek ant laikrodžių - pagaliau turiu nesibraižantį, tiek ant rankinių ar diržų sagčių...

Parašius net pasitikrinau diržą prieš mėn pirktą su stambia sagtimi - neapsibraižė mirksiukas.gif...šnekant apie rankines taip traukia nueit pasižiūrėt ką gero pardavinėja..Niu kažkoks nesveikas potraukis rankinėms, o antresolės pilnos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 08 rugsėjo 2010 - 15:48
QUOTE(Malena @ 2010 09 08, 16:22)
Etama, labai grazi spalva  smile.gif
man irgi patiko thumbup.gif tai va, vasaros, turekit omenyje biggrin.gif man tinka, gal ir jums tiks drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 08, 16:53)
man irgi patiko thumbup.gif tai va, vasaros, turekit omenyje biggrin.gif man tinka, gal ir jums tiks drinks_cheers.gif

Prie veido tinka, tik i kapsule nesutelpa visos patinkancios ir tinkancios spalvos sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 09 08, 16:04)
Nemazai graziu rankiniu ideta temoje "rankiniu pasaulis" aprangos skyrelyje. Nematau naudos jei cia ideciau rankines kainuojancias tukstancius mirksiukas.gif
Beto esme nera modelis, Violeta viska teisingai surase, kad svarbu detales, odos isdirbimas, uztrauktuko dailus issiuvimas ir t.t.
Gal norit ideti kitas turimas, gal kazkuri tiktu prie jusu kapsules 4u.gif

Tai aš suprantu, kad gerai natūrali oda, gerai išdirbta oda ir tt, bet aš galiu nusipirkti rankinę tik už 20 - 50 lt ax.gif Todėl perku tik dermantinines/medžiagines/džinsines ir tt
Ant bajerio įmetu kelias kitas savo rankines biggrin.gif Nei viena jų netinka pokalbiams dėl darbo, tą ir pati suprantu. Tiesiog rodau, kokios man patinka smile.gif
Žydra džinsinė su gėlyte, oranžinė džinsinė su lakuotos odos detalėmis, ruda kailinė pasiuvinėta, žalia drobinė su lapukais, juoda su grandinėle (pamenat, vienam sąraše buvo must have biggrin.gif ), sidabrinė su žvaigždutėmis, rožinė su peliuku biggrin.gif , auksinė delninukė su širdukėmis
user posted image

QUOTE(Etama @ 2010 09 08, 16:15)
Vat, nufotkinau su tel. ta mano minetaja avietine i[/img]

Čia lyg fuksijos spalva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 09 08, 16:41)
color=yellow]šnekant apie rankines taip traukia nueit pasižiūrėt ką gero pardavinėja..Niu kažkoks nesveikas potraukis rankinėms, o antresolės pilnos...[/color]

Turiu save kontroliuot dėl rankinų, oi kaip turiu...
Dabar turiu tamsios vyšnių spalvos odine didoką, A4 formatas telpa, labai tinka visur, išskyrus išeigai.
Dar turiu odinę, pirktą prieš beveik 100 metų, atsibosta, atsiprašau ir vėl nešiojuu, storos veršio odos, fabar drožiu į darbą.
Dar violetinę labai didelę- vasarai, kokybiška medžiaga rūpūžkė nesusidėvi smile.gif
6-ias rankines padovanojau draugėms.
Papildyta:
QUOTE(Etama @ 2010 09 08, 16:53)

Man tinka tokia spalva ax.gif

QUOTE(dontstop @ 2010 09 08, 16:56)

Nei vienos rankinės nėra mano skonio . Man kitokios patinka. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skambanti tyla: 08 rugsėjo 2010 - 16:00
QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 09 08, 17:02)

Nei vienos rankinės nėra mano skonio . Man kitokios patinka.  smile.gif

Tai ir normalu, juk visų skoniai skirtingi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 09 08, 16:55)
Prie veido tinka, tik i kapsule nesutelpa visos patinkancios ir tinkancios spalvos sad.gif
kokia maikute nusipirkus gal nebutu didele nuodeme ax.gif
QUOTE(dontstop @ 2010 09 08, 16:56)
Čia lyg fuksijos spalva smile.gif
Reiks pagooglinti, per gyvenima taip ir neismokau imantresniu spalvu pavadinimu, tik chaki istrigo nuo vidurines mok. lotuliukas.gif
QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 09 08, 17:02)
Man tinka tokia spalva  ax.gif
thumbup.gif jau dvieju vasaru patvirtinimai biggrin.gif
Atsakyti
etama as irgi apie panasia avietine/fuksijos kalbejau, mano turimas rubas dar tamsesnis ir man rodos tinka smile.gif
tuoj bus vienbalsiai vasaru spalva biggrin.gif
Atsakyti
O as pasvarciau, o ar rubu kapsule turetu sudaryti madingi daiktai ar gali ir moraliskai atgyvene ir seniai iseje is mados?
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 09 08, 17:10)
etama as irgi apie panasia avietine/fuksijos kalbejau, mano turimas rubas dar tamsesnis ir man rodos tinka smile.gif
tuoj bus vienbalsiai vasaru spalva biggrin.gif

Ir pakeisim vasarų paletė:
1.juoda tongue.gif
2.Fuksia tongue.gif
Atsakyti