Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulės

QUOTE(Umberta @ 2010 09 08, 14:19)
man patiko deriniai, tik as daugiau palaidiniu isigyt noreciau (laisvalaikio kapsules), o liemene nebut grazu melyna su baltu pvz? ne vienspalve ax.gif o kokios spalvos pedkelnes ruosiesi pirkti?

beje, is kur paltas? 4u.gif

Gal ir būtų gražų, ačiū už idėją bigsmile.gif
Pėdkelnes ruošiuosi pirkti: juodas, tamsiai mėlynas, bordo, pilkas. Radau čia, tik nežinau, ar gera kaina, ar būna didesnis procentas vilnos, ir spalvų čia man trūksta, tai dar ieškosiu, lyginsiu.. Neskubu, aš dar vasaros garderobą nešioju blush2.gif

Paltą pirkau Tally Weijl, bet tai buvo prieš 3 metus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 08, 15:29)
ar būna didesnis procentas vilnos, ir spalvų čia man trūksta, tai dar ieškosiu, lyginsiu.. Neskubu, aš dar vasaros garderobą nešioju  blush2.gif

Paltą pirkau Tally Weijl, bet tai buvo prieš 3 metus  4u.gif

net nezinau, seniai pedkelnes nesiojau 4u.gif bet man rodos visko dabar yra, tik gerai pasieskot reikia smile.gif

supratau, as maniau, kad naujas 4u.gif

beje, per tave raudona spalva man pradejo patikt labai biggrin.gif klausyk, o pvz tamsiai pilkos kelnes ir raudona palaidine turetu tikt? blush2.gif o anksciau, tai praktiskai visi mano batai buvo melynos arba pilksvai melsvos spalvos biggrin.gif dabar turbut vel grisiu prie tokiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Umberta: 08 rugsėjo 2010 - 13:42
QUOTE(Umberta @ 2010 09 08, 14:40)

beje, per tave raudona spalva man pradejo patikt labai biggrin.gif klausyk, o pvz tamsiai pilkos kelnes ir raudona palaidine turetu tikt? blush2.gif o anksciau, tai praktiskai visi mano batai buvo melynos arba pilksvai melsvos spalvos biggrin.gif dabar turbut vel grisiu prie tokiu ax.gif

Na matai drinks_cheers.gif biggrin.gif Aišku, kad dera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2010 09 08, 12:53)
Skambanti tyla, ar vasarai oranžinė gerai? Kiek mačiau, niekaip nesiūlo jos g.gif

Aš ne vasarai, šalikui, prie rudo palto.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 08, 07:06)
Man panašiau į kriaušytę, bet galiu klysti  unsure.gif

Raudona ir ružava gali būti kaip šiltos, taip šaltos, nelygu koks atspalvis  4u.gif
Man irgi atrodo kriause, nes svoris auga grynai nuo apacios tik. Tik va platus peciai glumina, nes kriause turetu buti platejanti i apacia. As tik pilnejanti i apacia, virsus kaulinis, bet platus biggrin.gif tai ir rubai atitinkamai dubliuojasi, kurie tinka kriause ir trikampiui kogero g.gif

Gal nufotkinsiu kaip pvz. saplva, kuri man tinka 4u.gif avietine i raudonuma kazkokia, googlej neradau panasios.

Merginos, kurios ikelet savo kapsules-saunuoles thumbup.gif labai graziai viskas ziurisi, nuotraukos kaip is interneto thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 08, 13:16)
Skambanti tyla, spalvų derinukas gražus  4u.gif  Megztukas toks vizualiai trumpina ūgį, deja, pati tokį turiu, ne visai nutaikiau  blush2.gif

Tiksliai.... angel_sadangel.gif
nepirksiu...
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 09 08, 14:16)
Aš ne vasarai, šalikui, prie rudo palto.

Ne, aš kalbu vasarai apie tipą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2010 09 08, 15:19)
Ne, aš kalbu vasarai apie tipą biggrin.gif

lotuliukas.gif
nu gi sakiau šviesiaplaukė vasara biggrin.gif

gal tada derint su kokia, turiu tokių pačių kava su pienu spalvos, kažin kaip... g.gif , jaučiu bus per mirgu miargu.
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 09 08, 14:26)

gal tada derint su kokia, turiu tokių pačių kava su pienu spalvos, kažin kaip... g.gif ,

Ta spalva vasaros tipui tinka, kiek domėjausi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 08, 13:16)
Taigi ne tik portfelio tipo madingos  biggrin.gif  Man portfelio tipo nepatinka  sad.gif O kas dar tiktų  pokalbiams? Aš neturiu akies, kad vien pažiūrėjusi nustatyčiau, ar rankinė atrodo brangiai, ar pigiai  blush2.gif  Man ir maniškė gerai atrodo, tai būtų gerai kokie konkretesni pavyzdžiai  smile.gif

Nemazai graziu rankiniu ideta temoje "rankiniu pasaulis" aprangos skyrelyje. Nematau naudos jei cia ideciau rankines kainuojancias tukstancius mirksiukas.gif
Beto esme nera modelis, Violeta viska teisingai surase, kad svarbu detales, odos isdirbimas, uztrauktuko dailus issiuvimas ir t.t.
Gal norit ideti kitas turimas, gal kazkuri tiktu prie jusu kapsules 4u.gif
Atsakyti
Malena, parodykit rankines, kokioms prijaučiat - įdomu 4u.gif
Atsakyti
Vat, nufotkinau su tel. ta mano minetaja avietine i raudonuma spavyte, kuri man tinka. Gal nepersiteikia pilnai spalva, bet vis mazdaug 4u.gif
user posted image
Atsakyti