Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulės

Kaip manot ar žiūrėsis prie puspalčio
user posted image

va tokios spalvos šalikas, turiu siūlų planuoju nusinarplioti.

user posted image

esu maža, bet nesmulki vasarėlė flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skambanti tyla: 08 rugsėjo 2010 - 11:22
Prie rudos tarpusavyje derės, bet bus ryškus išsiskiriantis akcentas, prie ko derinsit jį?...Pgl tipus vasaroms g.gif S. tyla, dėkit siūlus prie veido ir žiūrėkit, ar tinka - jei tinka, šildo, megzkite ir galvos nesukite .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 08 rugsėjo 2010 - 11:27
Skambanti tyla, man sios spalvos gerai kartu ziurisi 4u.gif

QUOTE(dontstop @ 2010 09 08, 11:55)
Nu jau, ar aš kokia stiliaus žinovė  biggrin.gif  o kad nedrąsu, tai tikrai  drinks_cheers.gif
O kokia tiktų, gal galima kokius pvz iš interneto? smile.gif

Jei taikote i mada, tai dabar madingos portfelio tipo rankines. Taciau as ne apie modeli kalbejau. Rankine neturi per 5 metrus saukti, kad ji pigi schmoll.gif Yra daug geriau atrodanciu odos pakaitalu, o jei is antru ranku tai ir odine grazia galima rasti.
Pigi rankine ir pigiai atrodanti yra toli grazu netapatus dalykas. Tikraja kaina turetu zinoti tik rankines savininke smile.gif 4u.gif

QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 09 08, 11:57)
Rankinis mezgimas rankiniam nelygus. Tarkim mano sesuo mezga minkštai, o aš kietai, mano mezginiuose tarpų nėra, net kai rašte jie turi būti, turiu pasistengti, kad nesuspausti.

Ir dar nuo rašto priklauso, ar kiauraraštis, ar ne.

Visiskai sutinku drinks_cheers.gif Tiesiog mano seimoj visos mezga minkstai blush2.gif

Man kazkaip gaila 100lt uz skara/salika verysad.gif Teks apsieiti..
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 09 08, 12:28)

Man kazkaip gaila 100lt uz skara/salika verysad.gif  Teks apsieiti..

Siūlus išsikeičiau per manyk.lt , keičiau vaikiškus rūbelius ir žaislus į siūlus.

O šaliką tai tikrai galit pabandyti pati nunarplioti, yra vaizdinė medžiaga, yra nebrangūs siūlai.
Ir žinau kur pigiau bigsmile.gif
parašysiu į až.
Papildyta:
Ar toks megztukas kažin tiktų neaukšati, apavalainai vasarėlei?
Atsakyti
as tai pavydziu violetai, net trys paltukai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 09 08, 12:35)

Aha, ir visi trys grazus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 09 08, 09:38)
youtube kazkur maciau kaip patarinejo pagal spalvinius tipus nuotakom rinktis sukneles medziaga,
tai tikroji balta tik ziemai
balta su sidabriskumu, pilksvumu - vasarai
sviesi ivory - pavasariui
sviesiivory su tokiu gelsvai/rusvai/oranziniu atspalviu - rudeniui

Aha, o kaip atrodo ta balta su sidabriškumu ir pilkšvumu? Per vestuves man balta, mano nuomone, labai tiko wub.gif Bet gal kad buvau su daug makiažo biggrin.gif

O ta rankinė man labai pigi neatrodo, bet ji ne klasikinė, tai faktas. Be to, į ją nežiūrės darbdaviai, jei jos nemosikuos panosėje.

Abiejų derinukai puikūs, ačiū labai, kad pasidalinote.

Skambanti tyla, ar vasarai oranžinė gerai? Kiek mačiau, niekaip nesiūlo jos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 09 08, 11:35)

Paltukų yra, yra ir ilgas iki žemės paltas tamsiai mėlynas, laukia savo meto....

Striukė tik viena, dar džinsinis švarkelis, velvetinis švarkas - lengvos striukės vasarai, ankstyvam rudeniui neturiu - sau nerandu - arba tokie ploščiai iki užpakalio schmoll.gif , kurie man iš tolo netinka, arba grynai sportinės, odinis švarkelis jau susidėvėjo...Tai va neturiu striukės/puspalčio, reikia naujo darbinio švarko, kelnių...daug ką valyt, taisyt, kai ką siaurint, kai ką platint ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 09 08, 12:28)

Jei taikote i mada, tai dabar madingos portfelio tipo rankines. Taciau as ne apie modeli kalbejau. Rankine neturi per 5 metrus saukti, kad ji pigi schmoll.gif  Yra daug geriau atrodanciu odos pakaitalu, o jei is antru ranku tai ir odine grazia galima rasti.
Pigi rankine ir pigiai atrodanti yra toli grazu netapatus dalykas. Tikraja kaina turetu zinoti tik rankines savininke smile.gif  4u.gif

Taigi ne tik portfelio tipo madingos biggrin.gif Man portfelio tipo nepatinka sad.gif O kas dar tiktų pokalbiams? Aš neturiu akies, kad vien pažiūrėjusi nustatyčiau, ar rankinė atrodo brangiai, ar pigiai blush2.gif Man ir maniškė gerai atrodo, tai būtų gerai kokie konkretesni pavyzdžiai smile.gif

Skambanti tyla, spalvų derinukas gražus 4u.gif Megztukas toks vizualiai trumpina ūgį, deja, pati tokį turiu, ne visai nutaikiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2010 09 08, 12:53)
Aha, o kaip atrodo ta balta su sidabriškumu ir pilkšvumu? Per vestuves man balta, mano nuomone, labai tiko wub.gif Bet gal kad buvau su daug makiažo biggrin.gif

nerandu dabar vaizdines medziagos
vakar kazkaip apie tas spalvas daug ziurejau tai pabrezia, kad jei atsirenki "savo" spalvas tai reikia maziau makiazo, atrodai pailsejus, jaunesne ir svorio nuima biggrin.gif

su makiazu tikrai tiesa, rasiau, kad ant saves ismeginus galima netinkancias spalvas "pritraukti" iki pakenciamo vaizdo tik dazytis tai jau atitinkamai reikia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 08, 12:16)
Taigi ne tik portfelio tipo madingos  biggrin.gif  Man portfelio tipo nepatinka  sad.gif O kas dar tiktų  pokalbiams? Aš neturiu akies, kad vien pažiūrėjusi nustatyčiau, ar rankinė atrodo brangiai, ar pigiai  blush2.gif  Man ir maniškė gerai atrodo, tai būtų gerai kokie konkretesni pavyzdžiai  smile.gif

madinga viskas, kas tinka ir patinka 4u.gif man portfelis irgi nepatinka, bet nepatinka ir tokie labai moteriški rankinukai..Perku tokias, kurias nešioju ilgai ilgai..
Aš iš pažiūrėjimo skiriu tik kokybę, ar tikra oda, matosi išdirbimas, užtrauktukai, detalės, siūlės, pamušalas daug reiškia..man svarbiau ar tikras daiktas, na, natūralus, o kaina jau kitas dalykas, kiek mokėjai ir kiek vertas - skirtingi dalykai, bet tikras daiktas savaime turės vertę nepriklausomai nuo mados ar kažkieno skonio.
Mano rankinės - viena - 50 lt iš skudaryno- laikau ją laimikiu; viena - 200 Lt, dar viena - 200 Kanados dolerių kainavo,parsivežtinė; daiktas žinomo gamintojo, bet man patiko modelis, dar kita gerais laikais virš 600 lt kainavo doh.gif blush2.gif - atrodo juk panašiai visos. g.gif O jūsų rankinės matosi modelis madingas, bet iš ko pagaminta, šviečia bent man...Kita vertus, nesukite galvos, pas jus juk ji bendram fone, juodoj spalvoj bus nepastebima visai. O kas ką siūlo - tai juk pagal savo supratimą kiekviena...
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 08, 11:31)
Dabar klausimas: noriu megzt liemenę, nešiosiu su turimom palaidinėm . Kokios spalvos pirkt siūlus? Raudonos ar tamsiai mėlynos? Turiu dar tamsiai mėlyną kardiganą, bet ir raudoni jau 2 ...

man patiko deriniai, tik as daugiau palaidiniu isigyt noreciau (laisvalaikio kapsules), o liemene nebut grazu melyna su baltu pvz? ne vienspalve ax.gif o kokios spalvos pedkelnes ruosiesi pirkti?

beje, is kur paltas? 4u.gif
Atsakyti