Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulės

Baziniai daiktai rudeniui

Išverčiu pagrindines mintis.

Svarbiausių rudens sezono rūbelių minimalus sąrašiukas:

Lietpaltis - ankstyvam rudeniui
Paltas - vėlyvam rudeniui
Pūkinė striukė - šaltam rudeniui, kai sninga, tinka pasivaikščiojimams po miestą, viešajam tranportui, susitikimams su draugais ir pan
Vilnonis kostiumėlis
Pieštuko formos sijonas
Palaidinė su kvarbatkomis/drapiruotėmis
Marškinėliai - minimum 3 vnt, natūralių medžiagų, universalių spalvų (balta, pilka, melsva, rožinė).
Topai - tinkantys po švarku ir megztuku, su v formos iškirpte, baltos, smėlio, pilkos, juodos spalvos, rekomenduoja pirkti nebrangius, iki ~44 lt
Džinsai
Kardiganas
Liemenė
Megztukas
Golfas
Suknelė
Megzta suknelė
Botiljonai
Ilgaauliai
Bateliai
Sportbačiai
Rankinukas
Diržai - 2, vienas džinsams, kitas siauras megztukams, kardiganams
Laikrodis
Skarelės, šalikėliai
Storos, nepermatomos pėdkelnės
Papuošalai

Papildyta:
QUOTE(fuksė @ 2010 08 29, 16:21)
thumbup.gif idomu ir tai, kad uztenka 10 rubu.  thumbup.gif

čia dar nedaug derinių, vienam straipsny iš 12 - 15 sukomplektavo net 60 bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 08 29, 16:33)
Botiljonai

Vėl nežinau, kas tas yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 08 29, 16:43)
Vėl nežinau, kas tas yra g.gif

Tokios formos batai, gali būti iki kauliukų ir šiek tiek aukščiau, iki vidurio blauzdos:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 08 29, 16:48)
Tokios formos batai, gali būti iki kauliukų ir šiek tiek aukščiau, iki vidurio blauzdos:

Ačiū - panašaus fasono į Nr. 2 turiu (tik ne smailiu kulnu), bet nežinojau, kad čia botiljonai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 08 29, 13:43)
kol kas kapsulės pav.
user posted image

Man cia labiau i vienos parduotuves asortimento iseksponavima panasu, nei i pavyzdini garderoba.
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2010 08 29, 17:02)
Man cia labiau i vienos parduotuves asortimento iseksponavima panasu, nei i pavyzdini garderoba.

Butent, parduouves vyresnem moterim keliu spalvu kolekcijos dalis biggrin.gif
As tuos must have`us skaitau, tai taip nemazai visko atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
Paveiksliuko kopijuoti nereikia ir net negalima, pagal jį reikia suprasti patį principą 4u.gif Pvz. mano spintoje vietoje šių parodytų rūbų:
1 - kardiganas su pynėmis, stambaus mezgimo
2 - A formos džinsinis sijonas
3 - džinsiniai bridžai
4 - trikotažinė maikuškė ilgomis rankovėmis
5 - golfas trumpomi rankovėmis ir priderintas prie jo kiauraraštinis nertinis, tokios pat spalvos
6 - trumpa striukė
7 - boot cut stiliaus džinsai
8 - trikotažinė maikuškė ilgomis rankovėmis
9 - pieštuko formos džinsinis sijonas
10 - suknelių aš nenešioju, vietoj jos juodas sijonas, raudoni marškiniai, šventinis komplektas, taip sakant biggrin.gif

Visai kiti rūbai, bet tas pats derinimo principas, visus juos aš suderinčiau taip pat, kaip parodyta deriniuose paveiksliuko apačioje smile.gif Esmė yra vieningame stiliuje, spalvų gama turi būti siaura (2 - 3 spalvos), viskas tarpusavy derinasi kaip spalviškai, taip ir stilistiškai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 29 rugpjūčio 2010 - 16:35
As pastebejau, kad spalvos man maziausiai pjaunasi. Sunkiau suderint modelius, audiniu fakturas..Kai perku atrodo tiks prie to ir ano, o namie paaiskeja, kad netinka.. Tai per ilgas, tai per trumpas, tai proporcijas iskraipo.
Is tikro butu viskas zyyyymiai paprasciau jei svoris nesvyruotu..
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 08 29, 17:42)
As pastebejau, kad spalvos man maziausiai pjaunasi. Sunkiau suderint modelius, audiniu fakturas..Kai perku atrodo tiks prie to ir ano, o namie paaiskeja, kad netinka.. Tai per ilgas, tai per trumpas, tai proporcijas iskraipo.
Is tikro butu viskas zyyyymiai paprasciau jei svoris nesvyruotu..

Eidama apsipirkti, su savim nešuosi ir avalynę, ir rūbą/us, su kuriuo/iais reikia suderinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 08 29, 16:31)
Paveiksliuko kopijuoti nereikia ir net negalima, pagal jį reikia suprasti patį principą 

Aciu dievui, kad negalima biggrin.gif Nes man ten viskas taip labai pobaisiai atrodo. Ir netgi kaip pacio principo pavyzdys labai nevykes. Akivaizdu, kad visi rubai is vienos kolekcijos. O kaip suderinti jau turima spintos turini su nauju asortimentu? Man rodos, kelniu+palaidines ar dzinsu+t-shirtu suderinimas anei daug mokslo, anei gilaus stiliaus pajautimo nereikalauja.
Idomiau tie pavyzdziai, kai reikia jau prie 2-a sezona turimu kelniu/sijono priderinti naujojo sezono (naujo kirpimo ir spalvines gamos) palaidinuke. Jei supratau, temos tikslas ne tik padeti susikomplektuoti garderoba, bet padaryti tai taupiai, isvengiant "neturiu kuom apsirengti" sindromo ir neuzkemsant rubais seimynines spintos.
Kokias spalvas pasirinkus, neprasausi pro sali? Kokias kaklaskares rinktis (jos irgi buna brangios), dirzus? Turiu du labai geros kokybes dirzus, kurie kainavo nemazai. Apziurejus nauja parduotuviu kolekcija, supratau, kad reikes trecio. Tiesa sakant, nusivyliau, nes geros kokybes dirzai nesusidevi, atiduot ar ismest gaila. Trecio dirbtines odos irgi nepirksiu, jau geriau medziaginis, kuriu parduotuvese, turbut, nesu maciusi. Kaip islaviruoti? Zinau, kad reikia, nes man tas trecias dirzas ir reikalingas butent bent keliu nauju deriniu is turimo spintos turinio susiorganizavimui. g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 08 29, 17:48)
Eidama apsipirkti, su savim nešuosi ir avalynę, ir rūbą/us, su kuriuo/iais reikia suderinti  smile.gif

Man netinka, nes specialiai apsipirkt niekada neišsiruošiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 08 29, 21:32)
Man netinka, nes specialiai apsipirkt niekada neišsiruošiu unsure.gif

O kapsulės principas, kaip supratau, to ir reikalauja: apgalvoti, susiplanuoti ir apsipirkti.
Atsakyti